Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boerderij verbouwen tot 2 woonhuizen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boerderij verbouwen tot 2 woonhuizen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boerderij verbouwen tot 2 woonhuizen

Woondeel oude boerderij verbouwen en renoveren

Woondeel oude boerderij verbouwen en renoveren. Wat we ten minste willen laten doen is: -aanleg vloerverwarming en vloerisolatie -draagbalk plaatsen -muren stucen -loodgieters werk: *riolering aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal *waterleiding aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal -kachel plaatsen of of alvast rekening houden met rookkanaal

Verbouwen / renoveren woondeel oude boerderij

Woondeel oude boerderij verbouwen en renoveren. Wat we ten minste willen laten doen is: -aanleg vloerverwarming en vloerisolatie -draagbalk plaatsen -muren stucen -loodgieters werk: *riolering aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal *waterleiding aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal -kachel plaatsen of of alvast rekening houden met rookkanaal

Verbouwen van boerderij

Wij hebben een kavel op het oog met grote boerderij en schuur. Wel in zeer slechte staat. Willen graag de boerderij in twee woon-units splitsen met wel 1 voordeur. Er zijn meerdere opties mogelijk (zoals volledige/gedeeltelijke sloop) dus graag een Aannemer die hier ervaring mee heeft en ons kan adviseren.

Boerderij verbouwen tot 2 woonhuizen

Ik wil een oude stolpboerderij laten ombouwen tot 2 woonruimtes. De oppervlakte is 15 x 15 meter. De boerderij moet volledig worden gesloopt en opgebouwd, inclusief funderingsherstel. Ik kan aardig dingen zelf doen, maar zoek een goede samenwerking om dit project uit te voeren. Welke aannemer helpt mij vanaf het begin? (bouwtekening-vergunningsaanvraag- oplevering.

Boerderij in 2 huizen splitsen

Goedendag, wij willen een boerderij kopen waar een bestemmingsplan op zit om 2 woonhuizen te creëeren. Het voorste gedeelte het woonhuis is al wel bewoonbaar, maar de indeling moet veranderen. Het deel (schuur / stal) moet nog helemaal bewoonbaar gemaakt worden. Graag zou ik willen weten wat globaal het bedrag is waar wij aan moeten denken om te verbouwen naar 2 woonhuizen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Boerderij naar woonboerderij verbouwen

Ik zoek een aannemer die een woning intern kan renoveren. De woning is voornamelijk van hout, we willen de vloer van beton hebben en een viertal kamers creëren Wij willen een dubbele stolp kopen en deze verbouwen tot woonboerderij. Daarnaast moet er waarschijnlijk geïsoleerd en overig werk gerealiseerd worden. Dit bespreek ik graag met de vakman.

Verbouwen boerderij

Wij hebben een boerderij op het oog en willen hier graag één groot woonhuis van maken. De deel moet worden omgebouwd tot een grote woonkamer en eetkeuken met een grote haard als centraal punt. Boven moeten ten minste 3 slaapkamers worden gecreëerd. daarnaast moet er boven een badkamer komen. Beneden moet er naast een grote woonkamer en keuken een slaapkamer met badkamer en inloopkast gecreëerd worden. Het betreft een volledige verbouwing inclusief vervanging van kozijnen en het isoleren van dak, wanden en de vloer. als bijlage is de verkoopbrochure toegevoegd.

Verbouwen boerderij

Wij willen een boerderij (228 m2) in Venhuizen kopen en in zijn geheel opknappen. Dit betekent een nieuw dak, nieuwe kozijnen (de grote staldeuren van groot glas), isolatie, gietvloer, nieuwe indeling boven en beneden (liefst met vide),nieuwe badkamer en keuken. Als het budget het toelaat ook een nieuwe voorgevel.

Boerderij verbouwen

Wij willen een boerderij, een deel van 16 bij 14 meter, verbouwen. We willen beneden graag een grote ruimte maken. Dan 1 slaapkamer en badkamer beneden en een ruime hal met trap. Boven 3 slaapkamer een bergruimte en 2 badkamers. Kozijnen, dak, constructie e.d. is goed. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten?

Nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij

We willen in boerderij stalruimten verbouwen tot woonruimte met bovenverdieping . Bouwtekeningen van architect klaar , Er moet oa muur doorgebroken worden , dak constructie veranderd , Kozijnen geplaatst , trapverbinding naar bovenverdieping gemaakt waar twee slaapkamers en badkamer komen. De vergunning is al onderweg. Er hoeft geen elektra aangelegd te worden en ik weet nog niet zeker van welk materiaal het gemaakt moet worden, dus ik laat mij door u adviseren. Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius