Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boerderij verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boerderij verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boerderij verbouwen

Monumentale boerderij geheel verbouwen

Boerderij van 321 m2 met 3 verdiepingen geheel strippen en opnieuw alles opbouwen.

Vloerzeil met asbest verwijderen

Wij zijn een oude boerderij aan het verbouwen en komen nu in de keuken en bijkeuken een oud asbest vloerzeil tegen. Het gaat om ongeveer 25/30 m². Graag zouden wij de kosten willen weten om dit te laten verwijderen. Sloopvergunning en rapporten moeten nog aangevraagd worden vandaar de termijn van 1 tot 2 maanden.

Boerderij verbouwen

Kunt u mij een kostenraming geven voor het verbouw van de boerderij conform bijgevoegde schets. Afmeting plattegrond 14.90 x 10.90 meter. Buitenmuren zijn deels steens en halfsteens dus moeten geïsoleerd worden dmv voorzetwand. Verdieping eerst maar achterwege laten, wel de trap meenemen. 2 kolommen dienen te worden vervangen. 4 stuks gebinten moeten verlaagd worden om verdiepingshoogte te krijgen. Huidige betonvloer is stampbeton op zand, vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer.

Achterhuis van boerderij verbouwen

Wij hebben een boerderij op het oog, staat ook op Funda. Wat kost het om het achterhuis tot woonkamer te verbouwen? Op foto 30 ziet u een wastafel, vanaf hier moet een muur naar de achtergevel komen, dat blijft dan namelijk fietsenhok. De muurtjes van het kantoor moeten worden gesloopt, waarna dat hele gedeelte, incl het stuk voor de baanderdeuren woonkamer moet worden.

Volledige verbouwing van een boerderij

Wij willen misschien een boerderij volledig verbouwen. Dit betreft het schuurgedeelte van de boerderij waarin een volledige woning gerealiseerd kan worden. De schuur is 10*13 en 2 verdiepingen hoog. Er ligt een volledig asbestdak op. Graag vernemen wij hoeveel z'n verbouwing ongeveer zou gaan kosten.

Verbouwen van schuur boerderij

Ik wil de schuur van de boerderij van 420 m2 veranderen in een kleinschalige woningcomplex voor mensen met een beperking. Op de begane grond moeten 4 appartementen komen met 2 badkamers. Op zolder moeten 2 appartementen komen, daar moet alleen een wc en wastafel komen. Een keuken hoeft niet geplaatst te worden. Verder moet alles goed geïsoleerd worden en er moeten meerdere kozijnen geplaatst worden.

Boerderij verbouwen

Wij hebben een woonboerderij op het oog en deze zou verbouwt moeten worden. Het gaat om een gehele verbouwing met dakrenovatie, plaatsen van 4 dakkapellen, elektra, vloerverwarming, nieuwe keuken, 2 badkamers en bijkeuken, verplaatsen van entree en vervangen van de kozijnen.

Verbouwen van een langgevelboerderij

Wij willen een langgevelboerderij uit bouwjaar rond 1900 gaan kopen en zijn ons aan het voorbereiden op onze bieding. De boerderij moet volledig verbouwd moet worden. We willen graag een indicatie van de kosten voor de verbouwing hebben. Wat moet gebeuren is het verwijderen van een asbesthoudend dak, verstevigen van de dakconstructie en plaatsen van dakisolatie en een pannendak met enkele erkers/dakramen. Plaatsen van een binnenmuur van gasbeton en muurisolatie (circa 90 m²). Plaatsen van een gemetselde binnenmuur met isolatie (circa 50 m²). Plaatsen van extra ramen en vervangen van bestaande kozijnen. Egaliseren van een betonvloer van ongeveer 200 m², plaatsen van vloerverwarming en een schouw. Leidingwerk en elektra vernieuwen. Plaatsen van een keuken, bijkeuken en badkamer. Plaatsen van een houten verdiepingsvloer en trap, creëren van slaapkamers en een werkkamer middels tussenmuren. Vervangen van de meterkast en cv-ketel. Stucwerk op muren en plafonds.

Boerderij deels verbouwen tot B&B

Deel en etage verbouwen tot een 5 kamer B&B met ieder een natte cel, 3 kamers van 35-40 m2 en 2 kamers boven van 20-24 m2. In beide dakvlakken (schuin) ramen plaatsen. 2 ruimtes tot 1 keuken/leef/eetkamer gedeelte van 6 x 3,7 meter maken. Er zal een muur gesloopt moeten worden. De vloer is stevig genoeg voor het plaatsen van meerdere badkamers. Het pand is via Funda te zien. Kunt u op basis hiervan aangeven wat de globale kosten zijn als we deze verbouwing aangaan?

Monumentale boerderij verbouwen tot 2 woningen

Er zal heel veel gerenoveerd moeten worden binnen de grenzen van de richtlijnen van de monumentencommissie. Het gaat om een vervallen monument uit ongeveer 1895. Er moet een nieuwe kap op. Er is veel houtrot en houtworm. Vloeren eruit en isoleren. Nieuwe balklagen en plafonds. Muren aan binnenzijde isoleren. Ramen en verfwerk herstellen. Houtwerk van deel vernieuwen. Dakramen plaatsen en een nieuwe rieten kap. Van een boerderij 2 woningen maken.