Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boerderij verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boerderij verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boerderij verbouwen

Volledige verbouwing van een boerderij

Wij willen misschien een boerderij volledig verbouwen. Dit betreft het schuurgedeelte van de boerderij waarin een volledige woning gerealiseerd kan worden. De schuur is 10*13 en 2 verdiepingen hoog. Er ligt een volledig asbestdak op. Graag vernemen wij hoeveel z'n verbouwing ongeveer zou gaan kosten.

Verbouwen van schuur boerderij

Ik wil de schuur van de boerderij van 420 m2 veranderen in een kleinschalige woningcomplex voor mensen met een beperking. Op de begane grond moeten 4 appartementen komen met 2 badkamers. Op zolder moeten 2 appartementen komen, daar moet alleen een wc en wastafel komen. Een keuken hoeft niet geplaatst te worden. Verder moet alles goed geïsoleerd worden en er moeten meerdere kozijnen geplaatst worden.

Boerderij verbouwen

Wij hebben een woonboerderij op het oog en deze zou verbouwt moeten worden. Het gaat om een gehele verbouwing met dakrenovatie, plaatsen van 4 dakkapellen, elektra, vloerverwarming, nieuwe keuken, 2 badkamers en bijkeuken, verplaatsen van entree en vervangen van de kozijnen.

Verbouwen van een langgevelboerderij

Wij willen een langgevelboerderij uit bouwjaar rond 1900 gaan kopen en zijn ons aan het voorbereiden op onze bieding. De boerderij moet volledig verbouwd moet worden. We willen graag een indicatie van de kosten voor de verbouwing hebben. Wat moet gebeuren is het verwijderen van een asbesthoudend dak, verstevigen van de dakconstructie en plaatsen van dakisolatie en een pannendak met enkele erkers/dakramen. Plaatsen van een binnenmuur van gasbeton en muurisolatie (circa 90 m²). Plaatsen van een gemetselde binnenmuur met isolatie (circa 50 m²). Plaatsen van extra ramen en vervangen van bestaande kozijnen. Egaliseren van een betonvloer van ongeveer 200 m², plaatsen van vloerverwarming en een schouw. Leidingwerk en elektra vernieuwen. Plaatsen van een keuken, bijkeuken en badkamer. Plaatsen van een houten verdiepingsvloer en trap, creëren van slaapkamers en een werkkamer middels tussenmuren. Vervangen van de meterkast en cv-ketel. Stucwerk op muren en plafonds.

Boerderij deels verbouwen tot B&B

Deel en etage verbouwen tot een 5 kamer B&B met ieder een natte cel, 3 kamers van 35-40 m2 en 2 kamers boven van 20-24 m2. In beide dakvlakken (schuin) ramen plaatsen. 2 ruimtes tot 1 keuken/leef/eetkamer gedeelte van 6 x 3,7 meter maken. Er zal een muur gesloopt moeten worden. De vloer is stevig genoeg voor het plaatsen van meerdere badkamers. Het pand is via Funda te zien. Kunt u op basis hiervan aangeven wat de globale kosten zijn als we deze verbouwing aangaan?

Monumentale boerderij verbouwen tot 2 woningen

Er zal heel veel gerenoveerd moeten worden binnen de grenzen van de richtlijnen van de monumentencommissie. Het gaat om een vervallen monument uit ongeveer 1895. Er moet een nieuwe kap op. Er is veel houtrot en houtworm. Vloeren eruit en isoleren. Nieuwe balklagen en plafonds. Muren aan binnenzijde isoleren. Ramen en verfwerk herstellen. Houtwerk van deel vernieuwen. Dakramen plaatsen en een nieuwe rieten kap. Van een boerderij 2 woningen maken.

Boerderij verbouwen

Boerderij verbouwing Dak vernieuwen binnen muren vloeren isoleren en nieuwe voorzet muren aangekocht loods is 32 meter lang bij 17 breed woonhuis schuur

Monumentale boerderij compleet verbouwen

Het betreft het totaal renoveren van een gemeentelijk monument, boerderij, welke in zeer slecht staat/op instorten staat. Hier dienen 2 woningen gebouwd te worden. De afmeting is circa 11 x 30 meter, waarvan 20 meter stal is. Graag zou ik hiervoor een grove inschatting willen hebben dit ten behoeve van de financiële begroting in verband met de verkoop. Daarnaast zou ik graag van gedachte wisselen over de mogelijkheden.

Verbouw of renovatie van een boerderij

Graag vrijblijvend advies en offertes voor het verbouwen of renoveren van de boerderij. Wij hebben water in de kelder staan, dat moet eruit. Vanaf dat moment gaan we de schade bepalen en dat oplossen (in het woongedeelte). Dan hebben we een dak van het woonhuis en van het schuurgedeelte. De keuze is: Kapconstructie vervangen of repareren. De schuur is heeft een woongedeelte van minimaal 350 m2. De schoorstenen zullen verwijderd moeten worden en vervangen worden door lichtgewicht schoorstenen. Verder willen we graag dat u langskomt om te kijken wát er allemaal dient te gebeuren. We zijn op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het verbouwen van boerderijen.

Binnensanering van een varkensschuur

We gaan een boerderij met aangebouwde schuur verbouwen tot woonhuis. Het schuine pannendak van de varkensschuur is aan de binnenkant voorzien van asbestplaten met daaroverheen isolatieplaten. Het geheel kan vanaf de binnenzijde verwijderd worden met een obstakel-loze vloer. De panden zijn onbewoond. Het gaat om +/- 150 m2. Er is nog geen inventarisatierapport voor opgemaakt. Kunt u dat ook verzorgen? Graag zo spoedig mogelijk een schatting van de kosten. Het voorlopig koopcontract is getekend. Als het rond komt dan kan ik direct opdracht verstrekken.

Partners

Partners van Casius