Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boerderij strippen en renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boerderij strippen en renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boerderij strippen en renoveren

Monumentale boerderij geheel verbouwen

Boerderij van 321 m2 met 3 verdiepingen geheel strippen en opnieuw alles opbouwen.

Boerderij strippen en renoveren

Ik heb een boerderij op het oog wat ik helemaal wil laten strippen en renoveren. Ik ben benieuwd waar ik aan moet denken qua kosten.

Stolpboerderij geheel verbouwen

Ik heb een oude stolpboerderij van 9 bij 10 meter uit bouwjaar 1910. Ik wil deze boerderij volledig laten strippen waarbij alleen de beganegrondvloer en de muren blijven staan. Dit betekent dat ook de verdiepingsvloer en het gehele pannendak inclusief de sporen en dakbalken verwijderd moeten worden. Daarna moet er een nieuw dak worden geplaatst met een dakkapel. Er moet een nieuwe verdiepingsvloer in en op die verdieping moeten 3 slaapkamers en een toiletruimte worden gemaakt. Op de begane grond moet er een woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet en een badkamer worden gemaakt. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek met bedrijven die dit totaalproject aan kunnen. De volgende stap is daarna het opmaken van een globale prijsindicatie.

Boerderij strippen en verbouwen

Ik wil een boerderij strippen en volledig opnieuw van binnen op bouwen, beneden en boven, inclusief 2 badkamers en een keuken, woonoppervlak 150 m2 en inhoud 510 m3.