Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Blokhut plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: blokhut plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: blokhut plaatsen

Betonnen fundering in de tuin aanbrengen

Achter in mijn tuin heb ik nu een tuinhuisje staan van 3 x 2,5 m2. Dit huisje wil ik weg doen en in plaats daarvan wil ik een blokhut met overkapping. Breedte 5 meter en diepte 4 meter. De overkapping zou 3 x 4 m2 zijn en het andere (schuurgedeelte) wordt dan 2 x 4 m2. In totaal 20 m2. De totale breedte van mijn tuin is circa. 5,5 meter. De ondergrond waar het tuinhuisje nu op staat is volgens mij stenen ondergrond (ik weet het niet helemaal zeker). Ik wil voor mijn blokhut een iets verhoogde betonnen fundering, waar ik mijn blokhut kan laten plaatsen. Ik heb helaas geen achterpad. Alles zou dan door de woonkamer moeten. Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen om voor dat stukje een betonnen fundering te laten maken. Ik weet niet wat handig is. De hele breedte of alleen in de afmeting van de blokhut. Ik stuur u een paar foto’s van mijn achtertuin met het huidige tuinhuisje alsook de tekening van de blokhut. Een en ander zou eind juli klaar moeten zijn. Graag verneem ik op korte termijn uw reactie. Alvast vriendelijk bedankt.

Fundering voor blokhut

Op een stuk grond, bollengrond, wil ik een blokhut, inclusief badkamer en keuken gaan plaatsen. De fundering wil ik door een vakman laten uitvoeren. Het zal gaan om een fundering met de heipalen en een bekisting waarbij de aansluitingen voor riool en elektra aanwezig zijn. De oppervlakte is 6 bij 10 meter. De aanvraag bij de gemeente loopt en hier hoop ik deze week een antwoord op te krijgen.

Blokhut plaatsen

Graag een blokhut bouwen en een betonnen vloer storten 3.80 x 3.00 meter. Overkapping 2.15 x 3.83 meter.

Fundering plaatsen voor tuinhuisje

Wij willen een tuinhuis bouwen van 6,50 bij 4,50 meter buitenmaats. Op een stevige vloer/fundering, die ongeveer 30 cm boven het maaiveld uitkomt om vocht/inwatering te voorkomen. Er hoeft geen kruipruimte onder dit huisje. Echter wel afvoer, water + elektra moet moet wel door de vloer naar binnen. Vervolgens bouwen wij dan zelf een blokhut op deze ondergrond.

Terrasoverkapping met tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis/blokhut met overkapping, van in totaal 6 bij 3 meter. Van hout. De ondergrond is deels tegels en deels grond. Wat kost het in elkaar zetten en het plaatsen ervan?

Blokhut renoveren

Ik heb een zes hoekig tuinhuis waarvan het dak en de vloer nog goed zijn. De panelen beginnen nu erg te rotten. Ook de deuren en ramen zijn slecht. Het huisje is ongeveer 15 jaar oud. De doorsnee van de blokhut is 3 meter. Graag zou ik weten wat het renoveren van de blokhut zou kosten. En of dit nog te doen is of dat we beter een nieuw huisje kunnen laten plaatsen. Afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan. De werkplek is goed bereikbaar.

Fundering maken voor een blokhut

We hebben een blokhut/tuinhuisje op het oog - zie bijlage met afmetingen - waarvoor we een fundering willen laten leggen in onze achtertuin. De blokhut komt achterin de tuin; er is een brandgang van 1 meter breed aanwezig die langs het huis en de tuin naar achteren loopt. We willen het funderingswerk en de levering van het tuinhuisje zo dicht mogelijk op elkaar laten aansluiten, vandaar dat de planning voor de fundering leidend is voor ons bestelmoment van het tuinhuisje. Graag een offerte met 2 scenario's. 1e) fundering met schroefpalen tot op zand (zand zit op 13 meter diep) die worden volgestort i.c.m. een balkenvloer (t.b.v. 'zwevende' houten vloer van het tuinhuisje). 2e) fundering met houten palen op kleef met balkenvloer i.c.m. balkenvloer (t.b.v.'zwevende' houten vloer van tuinhuisje). Aanvullend: graag voorrekenen wat het kost om 2 meter terras aan de achtergevel te funderen: een zijde aanhechten aan de fundering van het huis en aan een zijde 2 schroefpalen plaatsen tot op het zand. We willen de fundering in de 2e week van oktober laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte.

Betonnen fundering maken voor een tuinhuis

Ik wil deze zomer een blokhut van 6 x 6 meter gaan plaatsen in mijn tuin. Vooraf wil ik in de maand juni graag een betonnen fundering met wapening laten maken. De blokhut komt op een afstand van 70 tot 80 meter vanaf de openbare weg. Er kan geen zwaar materieel de tuin in. Ik wil de klus hier even bespreken met bedrijven die hier tijd voor hebben en ontvang daarna graag uw offerte.

Betonnen fundering plaatsen voor grote blokhut

Betonnen fundering plaatsen voor grote blokhut van 24 m2. Riolering toevoer en krachtstroom aansluiting.

Gefundeerd tuinhuis met overkapping langs sloot

Ik wil een blokhut met overkapping plaatsen achter in de tuin langs de sloot. Totale breedte ongeveer 10 meter. Het gedeelte waar dit moet komen is aflopend naar de sloot dus moet het op palen gebouwd worden of de gehele grond moet worden opgehoogd met damwand. Aflopende gedeelte ongeveer 2 meter diep met max hoogteverschil van ongeveer 80 cm. Graag offerte en aanbeveling of ophogen beter is met damwand of alles op houten palen te zetten zodat de blokhut en vloer van overkapping daar opgezet kan worden.

Partners

Partners van Casius