Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenmuur verwijderen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenmuur verwijderen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenmuur verwijderen en afvoeren

Binnenmuur verwijderen en afvoeren

Per 5 februari krijgen wij onze nieuwe woning. Wij willen van de zolder één grote open ruimte maken. Daarvoor dient een muur van kalkzand metselstenen verwijderd te worden 3.65 x 2.85 meter (10.5 m2), ik zelf heb niet het idee dat het om een draag- of stabiliteitsmuur gaat. Zou u dat aan de hand van de oorspronkelijke bouwtekening en wat foto's kunnen beoordelen en mij laten weten wat het verwijderen inclusief afvoer van het bouwpuin bij benadering zou gaan kosten? Het gaat dus om beoordelen van de muur, verwijderen van de muur en afvoeren van het bouwpuin. Na 6 februari kan er met het project gestart worden.

Dragende muur verwijderen

Dragende muur verwijderen (5 m2). Het gaat om een binnenmuur.

Dragende binnenmuur verwijderen

Ik wil een open keuken gaan maken, echter zit er een oude, dragende binnenmuur in. Deze wil ik laten verwijderen en tevens een stalen balk voor laten plaatsen. De afvoer van het afval doet de klant zelf.

Binnenmuren slopen

Graag ontvangen we een indicatie of dit klus kan en indien ja een offerte voor het volgende klus in onze nieuw aangekochte woning. Het betreft verwijderen van 2 binnenmuren, zie eerste plaatje, rode lijn, het plaatsen van een nieuwe binnenmuur, blauwe lijn, rekening houdend met de draagbaarheid van de nieuwe binnenmuur, zodat de woonkamer nog groter wordt. De muur is 2.71 meter groot en daar haaks op staat een muur van 3 meter. Indien het verwijderen van de 2 binnenmuren niet zomaar mogelijk blijkt, graag advies hoe het wel kan. Er hoeven geen leidingen getrokken te worden. Afwerking, afstucen en schilderen hoeft niet opgenomen te worden. Wilt u het wel doen, dan graag los specificeren. Bijgevoegd de huidige situatie en onze gewenste situatie. Deze opdracht zouden wij graag willen uitbesteden zodra wij de sleutel krijgen, 1 februari 2018. Graag ontvangen wij een verwachte prijs voor deze opdracht. Prijs per uur, prijs voor het materiaal en totaal prijs.

Binnenmuur beoordelen en verwijderen

We willen de gipsen muur tussen onze keuken en woonkamer verwijderen om vervolgens een nieuwe keuken te plaatsen. We denken dat er een stalen balk boven loopt maar weten dit niet zeker. Aan een kant zit ook nog een hoekwandje van 30 centimeter waarvan we niet weten of hij dragend is - daarvoor zal dus iemand moeten komen kijken. Het gaat om een wand van 2.86 meter. Mensen die ook het stucwerk kunnen uitvoeren hebben een streepje voor. Er zijn geen (oude) tekeningen van de bouw of verbouw.

Draagmuur verwijderen

Er moet een draagmuur verwijderd worden om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Dit willen we graag op een goede en veilige manier laten doen. Daarna dient er een keuken geïnstalleerd te worden. De te overspannen lengte is afhankelijk van de mogelijkheden. De muur is in totaal 3,42 En loopt van een binnenmuur tot een buitenmuur.

Schoorsteenpijp verwijderen

Het betreffende huis heeft 2 schoorsteenpijpen waar asbest in verwerkt zit. Van 1 kachel gaat de pijp via gat in de binnenmuur langs de buitenmuur omhoog. Dit mag verwijderd en afgevoerd worden. Wij krijgen de sleutel rond 22-12-2017.

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Ik wil in de achtergevel openslaande deuren maken. Hiervoor wil ik de huidig kozijn hierdoor vervangen. Maar de openslaande deuren wil ik breder maken. Hierdoor moet er een gedeelte van de Buitenmuur verwijderd worden. Ik denk dat dit een draagmuur is. Breedte van het raamkozijn is nu 1,90 m. De openslaande deuren hebben een buitenmaat van 3 meter. Het moet dus circa 1,10 meter breder worden. Buitenmaat muur is 1,60 meter. Blijft dus iets van 50 muur staan verwarming verplaatsen doen we zelf onder het kozijn de buiten en binnenmuur ook verwijderen Zo afwerken dat de openslaande deuren geplaatst kunnen worden.

Doorbreken van een dragende muur

Graag zou ik een draagmuur willen verwijderen welk te zien is op de foto. De muur heeft een lengte van 480 x 260 cm. De opening is ongeveer 180 x 220 cm. Muur is 13 cm dik. Voor Oosterhout is geen vergunning nodig voor het verwijderen van een binnenmuur zolang het afval onder de 10m3 blijft.

Achtergevel verwijderen portaal plaatsen

Graag vraag ik hierbij een offerte aan om een stalen portaal te plaatsen aan de achterzijde van een woning. Het betreft een twee onder een kapwoning met een betonblokken binnenmuur met een luchtspouw en een bakstenen buitenblad. De totale breedte van de muur is 270 mm. De constructeur heeft het type balken berekent. Hieruit blijkt dat de onder- en bovenbalk een HE 240B moet zijn en de twee verticale balken HE 200B. De balken dienen geplaatst te worden ter hoogte van de verdiepingsvloer zodat er geen verlaging komt in het plafond. De verdiepingsvloer is een betonnen combinatievloer, net als de begane grondvloer waaronder een kruipruimte zit van 600 mm diep. De onderbalk moet geplaatst worden op de fundering. De twee verticale balken moeten vervolgens met een starre verbinding worden verbonden op de onderbalk. Hierboven op komt dan de bovenste stalenbalk welke ook met een starre verbinding verbonden moet worden. Vervolgens dient er al een bestaande balk IPE 200 verbonden te worden aan de bovenste balk. Het metselwerk aan de bovenzijde dient door jullie terug geplaatst te worden. Enkele uitgangspunten: - De stalenbalken worden geleverd door ons zelf, - Het puin wordt door ons zelf afgevoerd, - Eventueel hebben wij een machine (laadschop) ter beschikking om de balken te kunnen plaatsen, - De tuin is aan de achterzijde bereikbaar met klein materieel, - De bestaande veranda wordt op voorhand verwijderd, - Er wordt een sleuf getrokken langs de achtergevel tot op de gewenste diepte. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Partners

Partners van Casius