Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnen en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnen en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnen en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen

Binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen

Wij willen graag de volgende zaken in ons huis renoveren: - Dakkapellen (2×) zetten. Voor- en achterkant. Ik heb nog niet uitgezocht of er een vergunning nodig is. Graag van kunststof. 4.5 breed bij 1.5 m hoog. - Zolder verbouwen: ruimte opsplitsen in 2 ruimten. Elektra trekken, alles dat daarbij nodig is. De zolder is ongeveer 6.5 bij 6.5 m. - Keuken renoveren: keuken is bestelt. het is een gesloten keuken, de draagmuur moet constructief gesloopt worden, deur naar tuin verwijderen en daar een raam plaatsen. Waterleidingen en elektrakabels leggen. En getegeld, gestuct en een nieuw plafond plaatsen. - Badkamer en de toilet renoveren: huidige badkamer strippen, nieuwe douche, wastafel en wc plaatsen, tegelen en nieuw plafond. - Nieuwe ramen incl. kozijnen, huidige grote ramen (3) vervangen. - 1× schuifpui in de woonkamer. - Nieuwe achtertuin: bakstenen verwijderen en vervangen voor tegels van 60 bij 60 cm in een legverband die ik met u wil bespreken. Voor bovenstaand willen we graag een passend en vrijblijvend offerte ontvangen.

Renovatieklussen binnen- en buitenshuis na verhuizing

Lampen ophangen hele huis, laminaat leggen hele huis, gordijnen en rolgordijnen bevestigen hele huis, schilderwerk binnenshuis o.a. deuren, muren, kozijnen, plafond, radiatoren, kunststof, tegels. Er is geverfd met een donkere kleur door de vorige bewoner, dus een goede dekking is nodig. 1 of enkele wanden dienen behangen te worden, andere dienen een kleurtje te krijgen (verf). In 1 of enkele ruimtes dient een vinylzeiltje over het laminaat gelegd te worden. (los, moet wel netjes ivm rolstoel. ) Drempels dienen netjes weggewerkt te worden in overeenstemming met de vloer (eveneens ivm rolstoel). Apparaten na verhuizing monteren, gas aansluiten. Tuin: tuinhout moet geverfd worden en schutting erfafscheiding geplaatst. In de inpandige berging dient een vliering te worden gemaakt.

Schoorsteen in en buitenshuis verwijderen

Schoorsteen buiten en binnen op zolder verwijderen en dak weer dichten. Het is een pannendak. Er zijn pannen beschikbaar. Woning is van 1924. Er zijn foto's beschikbaar.

Schoorsteen verwijderen op korte termijn

Wij willen graag onze schoorsteen laten verwijderen, buitenshuis, omdat deze door de vorige bewoners van binnen is geschilderd en niet goed is afgedicht. We hebben nu een lekkage en willen zo snel mogelijk de boel dicht hebben, wij hebben dakpannen hier. Wij willen graag ook van uw bedrijf een offerte via mail/ telefonisch.

Diverse klussen binnen- en buitenshuis i.v.m. verkoop woning.

Diverse klussen binnen- en buitenshuis in verband met de verkoop van de woning. Onder andere: sierbestrating in de tuin aanleggen, problemen van de afzuiging keuken verhelpen, vocht / lekkage bij een muur, stucwerk op een muur aanbrengen.

Binnen en buiten renovatie

Nieuw dak. Hele huis spouwmuur isolatie. Plat dak op serre, vervangen. Toilet boven stukadoor werk Nuiten deur nieuwe keuken kelder vernieuwen buitenshuis nieuwe voegen.

Slopen: Oude badkamer wat nu als kast ...

Slopen: Oude badkamer wat nu als kast word gebruikt, tegels eruitslopen en opnieuw stucen en vloer leggen. Binnen en buitenshuis moet alles geschilderd worden. Op de eerste verdieping en zolder moeten er vloeren gelegd worden. In de badkamer moet er opnieuw gekit worden. Er moet een nieuw ruitje in het toilet gezet worden, er moeten nieuwe openslaande deuren in de woonkamer gezet worden.

wij hebben een huis gekocht van 1917, ...

wij hebben een huis gekocht van 1917, waaraan een hoop moet gebeuren, zowel binnen als buiten. Deze klussen zijn heel uiteenlopend, maar het lijkt ons het handigst om zo min mogelijk verschillende mensen hiervoor te hebben. Bv. 1 aannemer die alles coordineert. We willen graag van te voren een offerte laten maken, zodat we weten waar we ongeveer vanuit kunnen gaan qua kosten. De grootste klussen zijn buitenshuis; gevel opnieuw voegen, alle houtwerk en dakkoekoeken nalopen, opknappen en verven. Kitranden opnieuw kitten. Dakpannen rechtleggen/ nalopen en lood vervangen. Binnenshuis gaat het o.a. om; electriciteit verbeteren, doucheruimte opnieuw kitten en plafond stucen, raam en kozijn vervangen in douche. Zolder isoleren. Grondbalk gedeeltelijk vervangen. enz... Wij horen graag van u

Ik zoek een vakman die wat ...

Ik zoek een vakman die wat onderhouds-werkzaamheden kan verrichten zowel binnen- als buitenshuis: wat schilderwerk binnen en buiten, regenpijp vervangen, schutting/muurtje vervangen, achter de garage 1 meter rechts en links een afscheiding van hout, stenen muur repareren (1 steen is eruit), electriciteit in de garage. E.e.a. moet gebeuren om het huis te kunnen verkopen.

Het betreft een aanbouw aan de woonkamer ...

Het betreft een aanbouw aan de woonkamer aan de achterzijde van het woonhuis. De woning is ong. 5,80 m. breed en er moet 2,5 meter aangebouwd worden. De verwarming dient verplaatst te worden evt. convectorput. Tevens dient alles binnen- en buitenshuis geschilderd te worden en tevens de elektriciteit aangebracht te worden.