Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bijgebouw deels slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bijgebouw deels slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bijgebouw deels slopen

Bijgebouw gedeeltelijk slopen

Heer, mevrouw, Wij willen graag ons bijgebouw deels laten slopen. In totaal is het gebouw ca. 140 m2, de helft houden we in tact. De andere helft willen we laten slopen, We willen alles incl betonnen vloer verwijderen, zodat we er een tuin voor terug kunnen plaatsen. Graag vernemen wij uw schatting.

Bijgebouw deels slopen

Heer, mevrouw, Wij willen graag ons bijgebouw deels laten slopen. In totaal is het gebouw circa 140 m2. De helft houden we in tact. De andere helft willen we laten slopen. We willen alles inclusief de betonnen vloer laten slopen en verwijderen, zodat we er een tuin voor terug kunnen plaatsen. Graag vernemen wij uw schatting. Er is geen haast mee. Er zal ook nog een vergunning moeten worden aangevraagd bij de gemeente.

Betonvloer slopen

Werkzaamheden - slopen van betonnen oppervlakte van in totaal 9 m2. - beton is 8 cm dik en niet gewapend - beton ligt in de vorm van een tunneltje van 200 x 160 x 60 cm tussen hoofdwoning en bijgebouw

Woonhuis met bijgebouw slopen

Wat kost het om een heel huis, inclusief bijgebouwen te laten slopen? Huis moet nog worden aangekocht. Bij interesse kan ik u de link naar Funda sturen.

Woning en bijgebouw slopen

Ik wil een woning plus bijgebouw laten slopen. De woning + bijgebouw hebben samen een vloeroppervlak van circa 70 m2. De fundering (betonplaat) moet behouden blijven. Een begane grond, 1e etage, 45 graden dak dat begint op etage 1. Materiaal: baksteen en dakpannen. Inclusief het afvoeren van het puin en 'schoon' opleveren. Aansluitingen als water, elektra en gas moeten behouden blijven. Er zal een nieuw huis gebouwd worden.

Schuren en bijgebouw slopen

Ik wil graag weten hoeveel het ongeveer zou kosten om 2 grote schuren en nog een bijgebouw te laat slopen. Het gaat om een ruimte van ongeveer 1200 m2. Er is geen asbest, voor zover bekend. Hartelijk bedankt voor uw reactie.

Groot bijgebouw slopen

Bijgebouw van 175 m2 slopen. Plat Dak met 7 dakramen slopen, alle gevels maar betonnen vloer moet blijven. Ruimte is leeg op 1 wc met fontein na.

Muur verwijderen in een bijgebouw / aanbouw

Ik wil graag 1,5 muur in bijgebouw/aanbouw verwijderen. Te slopen muur(en) zijn goed te zien op de foto's, geel en blauw gekruisd. Geel gekruisd (2.50 meter b x 2.60 meter h; dikte 11 cm) heeft een deuropening. Blauw gekruisd (1.40 meter b x 2.60 meter h; dikte 11 cm) in de achtergrond is een soort scheidingsmuur. Laatste foto bijgebouw daarop aangegeven de ligging van de betreffende muur(en).

Woning en houten boothuis slopen

Ik ben sinds kort eigenaar van een bungalow uit bouwjaar 1960 met een houten botenhuis als bijgebouw. Ik wil dit geheel graag op heel korte termijn laten slopen. Er is een sloopmelding gedaan bij de gemeente en deze is daarmee akkoord onder de algemeen geldende voorwaarden. Op donderdag 24 maart worden de nutsaansluitingen afgesloten. Er is een asbestsaneringsrapport opgemaakt, waaruit blijkt dat op de achterwand van de meterkast een asbetsplaatje zit van minder dan 2 m². Er is een bodemsaneringsrapport uitgebracht waaruit blijkt dat in de bodem koper en pax is aangetroffen. Er moet een sanering plaatsvinden en uitgangspunt is dat ongeveer 20 m³ moet worden afgraven. Uit oude sonderingsrapporten blijkt dat de zandgrond zit op 3 tot 4 meter diepte. Derhalve kunnen we ervan uit gaan dat de 37 heipalen onder de woning die op oude bouwtekeningen te zien zijn, maximaal 4 meter lang zijn. De 12 houten palen onder het botenhuis zitten vermoedelijk maximaal 2 meter diep. Ik ontvang graag een offerte voor deze klus van bedrijven die hier op heel korte tijd mee van start kunnen gaan. Daarbij is voor mij van expliciet belang dat de asbestsanering volledig conform de daaraan gestelde richtlijnen wordt uitgevoerd.

Serre en bijgebouwen slopen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slopen van een oude serre van 11 x 2.28 meter, een stenen bijgebouw van 2.5 x 2.5 meter en een houten bijgebouw van 3 x 4 meter met beiden een plat dak. Alles zit naast elkaar aan de achterkant van de woning. De bijgebouwen vormen de scheiding tussen voor en achtertuin. De woning zelf is uit 1898, het is niet bekend of er asbest aanwezig is, een asbestsaneringsrapport is nog niet opgevraagd.