Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bewoonbare kelder bouwen bij bestaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bewoonbare kelder bouwen bij bestaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bewoonbare kelder bouwen bij bestaande woning

Bewoonbare kelder bouwen bij bestaande woning

Ik wil een kelder laten bouwen die gebruikt kan worden als woonkamer of slaapkamer. De kelder wil ik het liefst onder de woning zelf maar weet niet of dit mogelijk is dus heb op dit moment een bouwtekening waarbij de kelder in de tuin word geplaatst en deze wordt via een uitbouw op de woning toegankelijk gemaakt. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nu mee bezig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra en een fundering. De kelder moet ongeveer 40 m2 worden.

Offerte kelder bouwen

Onder mijn tussenwoning wil ik graag de kruipruimte laten ombouwen tot een bewoonbare ruimte. Deze is 5 bij 8 meter groot en nu 1.60 meter hoog. Het zand dient te worden afgegraven en wanden geplaatst en afgewerkt met stuc. De elektra en verwarming wil ik laten doortrekken. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw met kelder bouwen

Binnenkort komt onze beneden etage vrij. Daar willen we een uitbouw aan laten maken. Verder zouden we graag de mogelijkheden bespreken van het aanleggen van een bewoonbare kelder eronder. De etage is 55 m2 groot, plus uitbouw 70 m2. Onder de tuin is natuurlijk ook een optie. Een prefab kelder is niet geschikt voor vervanging van de fundering dus ik weet niet wat voor type uitbouw en kelder ik wil. Dat wil ik graag overleggen.

Kelder maken van kruipruimte

Ik wil een kelder maken van de kruipruimte. Buitenmaten huis: 4.30 meter breed 10.83 meter lang. Bouwjaar 1920 (onduidelijk welke fundering aanwezig is / nodig is. Moet een bewoonbare kelder zijn (dus geïsoleerd). Er is nog geen vergunning en ook geen tekeningen.

Ik ben voornemens mijn 30er jaren ...

Ik ben voornemens mijn 30er jaren 2-onder-1 kap woning te onderkelderen. Het huis staat op zand en bij gelijksoortige projecten in de direct omgeving zijn er geen problemen geweest met grondwater e.d. De kelder moet bewoonbare ruimte worden. Er zijn tekeningen aanwezig en voorbeelden in de directe omgeving te bezichtigen. Er zijn nog geen tekeningen en constructieberekeningen voor de vergunningaanvraag. Ik zoek een aannemer die het project van a tot z kan uitvoeren met wa/c.a.r. verzekering. Aannemer moet bereid zijn geheel vrijblijvende offerte te maken voor zowel ruwbouw als afgebouwde oplevering. Budget max. EUR 55.000.