Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer verwijderen

Verwijderen van betonvloer uit woning

Verwijderen van een ongeïsoleerde betonvloer 75 m2 uit woning.

Betonvloer verwijderen

Op de begane grond willen wij de betonvloer verwijderen en afvoeren. Het gaat om de vloer in de hal, toilet en badkamer. De oppervlakte is ongeveer 17 m2.

Betonvloer storten

Ik wil graag op de begane grond een betonvloer laten storten. Het gaat om een ruimte van 18 meter diep en 6 meter breed. Het is een pand uit 1900 en de huidige vloer verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer en loopstal slopen

Verwijderen van beton op boeren erf, ook de loopstal van zo,n 700 m2 moet gesloopt worden.

Oude betonvloer badkamer verwijderen

Ik wil graag mijn oude betonnen vloer uit mijn badkamer verwijderen. Het is een gebouw die in het jaren 1984 gebouwd is. Sindsdien is het de badkamer niet verwijderd. Afmeting ongeveer 2 x 2 meter.

Betonvloer verwijderen uit voormalige koestal

Voormalige koestal voorzien van betonnen vloer met diverse niveaus moet verwijderd tbc creëren woonruimte: 30 cm schuimbeton en vloerverwarming. Plafondhoogte thans: 2. 30. Oppervlakte ca 150 m2. Prijs graag inclusief afvoeren puin/grond.

Badkamervloer en wandtegels slopen

Badkamer vloer tot aan het betonvloer en tegels van de badkamermuur verwijderen

Betonvloer verwijderen uit een recreatiewoning

Ik heb een recreatiewoning uit bouwjaar 1965 die in een vakantiepark staat. Ik wil daar de betonvloer van 50 m² en 50 cm dik laten verwijderen. Het is onduidelijk wat voor wapening daar in zit. Er is geen vloerverwarming. Ik wil hiervoor graag een offerte ontvangen. De klus moet vóór half februari zijn afgerond.

Houten vloer egaliseren of vervangen door een geïsoleerde betonvloer

Wij huren nu een jaren '30 woning en zijn bezig om deze te kopen. We willen er na de aankoop een uitbouw aan laten maken van 5 x 3 meter en hebben daar al een bedrijf voor gevonden. We zijn nu op zoek naar een vakman die de huidige houten vloer kan aanpakken. Er is een vloer van ongeveer 50 m² die behoorlijk scheef ligt. Er is door de vorige bewoners een tegelvloer op aangelegd die wij zelf zullen verwijderen. We overwegen om de houten vloer te laten verwijderen en daar een goede geïsoleerde betonvloer te laten leggen, die dan moet aansluiten op de vloer in de nieuwe aanbouw. We maken graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en laten ons dan adviseren over de beste aanpak. Het grondwaterpeil staat hier in deze buurt best wel hoog. Een goede isolatie is daarom ook van belang. We verwachten dat deze klus over 3 maanden kan worden uitgevoerd.

Betonvloer verwijderen

Het slopen van een bijna alle betonvloeren in huis 70 m2.