Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer verwijderen

Betonvloer en fundering storten

Voor de nieuwe uitbouw wil ik een betonvloer storten en een fundering laten maken. Deze is 15 m2. Ook is er wat sloopwerk. Een betonnen muur van 50 cm hoog en 3 meter lang wil ik laten verwijderen.

Betonvloer verwijderen uit de garage

Ik wil mijn (vermoedelijk) gewapende betonvloer laten verwijderen uit de garage, zodat ik er een geïsoleerde broodjesvloer in kan leggen. Het oppervlakt is 20 vierkante meter. Wat kost volledige verwijdering en afvoer puin? Mijn garage is bereikbaar door een deur van 79 cm breed.

Tegels en vloerverwarming verwijderen en nieuwe verwarming aanbrengen

Ik heb uw website gevonden via internet daar ik op zoek ben naar een partij die onze vloer kan verwijderen en mogelijk ook vloerverwarming kan plaatsen in ons nieuwe huis (bestaande bouw). Bestaande situatie: - betonvloer, cementvloer (netten/matten), vloerverwarming op netten, cementdekvloer, marmeren tegels. Daar de huidige situatie bijverwarming is, zien we dit graag aangepast. Kunt u een voorstel doen voor: - Verwijderen tegelvloer en bestaande bijverwarming; - Afvoeren puin; - Plaatsen nieuwe vloerverwarming (als jullie dat ook kunnen); - Oppervlakte +/- 80 m2.

Betonvloer met wapening verwijderen

De klant wil in de garage een betonnen vloer met bewapening laten verwijderen. De totale oppervlakte bedraagt 21 vierkante meter en de vloer is 8 centimeter dik. De afvoer van het afval gaat de klant zelf doen.

Betonnen ondervloer verwijderen

Laminaat verwijderd bleek ook nog tapijt onder te zitten. Na met een tapijt stripper de vloerdekking eraf proberen te krijgen,bleef de onderkant van het tapijt vast te zitten met lijm aan betonvloer . De oppervlakte is circa 30 m2. Het huis is van mijn moeder .

Betonvloer aanbrengen

Wij willen graag een indicatie voor het aanbrengen van een betonnen vloer van ongeveer 57 m2, inclusief fundering en isolatie. Het gaat om de woonkamer 4 x 8 meter, keuken 2 x 4 meter, badkamer 2 x 2,5 meter en een aanbouw woonkamer 4 x 3 meter. Nu is de woonkamer voorzien van een houten vloer, de andere ruimtes zijn voorzien van beton, maar is niet geïsoleerd. Wij zijn van plan alles te laten verwijderen en volledig te laten voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer. Graag een geschatte prijsopgave.

Verwijderen van betonvloer uit woning

Verwijderen van een ongeïsoleerde betonvloer 75 m2 uit woning.

Betonvloer verwijderen

Op de begane grond willen wij de betonvloer verwijderen en afvoeren. Het gaat om de vloer in de hal, toilet en badkamer. De oppervlakte is ongeveer 17 m2.

Betonvloer storten

Ik wil graag op de begane grond een betonvloer laten storten. Het gaat om een ruimte van 18 meter diep en 6 meter breed. Het is een pand uit 1900 en de huidige vloer verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer en loopstal slopen

Verwijderen van beton op boeren erf, ook de loopstal van zo,n 700 m2 moet gesloopt worden.

Partners

Partners van Casius