Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer met stukje fundering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer met stukje fundering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer met stukje fundering

Funderingsherstel, dakopbouw en dakterras

Wij willen een dakopbouw (en 2e vedieping) met dakterras realiseren. Ons huis is meer dan 110 jaar oud. Het oorspronkelijke deel is op staal gefundeerd, een stukje aanbouw uit 1986 op palen. Wij hebben de fundering op staal opgegraven en de omvang van de poten gemeten en hebben een sondering laten uitvoeren. O.b.v. deze gegevens, de oorspronkelijke bouwtekening (die niet veel voorstelt), een blauwdruk uit de jaren 30 i.v.m. een eerste verbouwing en het bouwdossier uit 1986 is onze constructeur helaas tot de conclusie gekomen dat het stuk fundering op staal de opbouw niet zal trekken. Uit de sondering blijkt namelijk dat de bovenste grondlaag zeer slap is, i.t.t. de grond op een iets dieper niveau (waarbij op ca. 2,50 m NAP een goede, draagkrachtige laag begint). Dit verklaart waarom de aanbouw op palen is gefundeerd i.p.v. op staal. Reken-technisch komt hij met de beoogde opbouw uit op een maximale grondspanning van 100 kN/m2 terwijl o.b.v. de gegevens maar 35 kN/m2 kan verantwoord zou zijn. Zijn advies is dan ook dat we een nieuwe onderheide begane grondvloer aan te brengen met korte stalen buispalen (gezien de sondering), daaroverheen een betonvloer die wordt ingekast in de gevels en de overige dragende wanden. Hiervoor zoeken we nu een geschikt bedrijf. We zitten in een hoekhuis aan de Spaansevaartstraat 108 te Haarlem. Op basis van de brochure van het huis die eerder op Funda stond, kom ik tot de volgende afmetingen: - oorspronkelijke deel van het huis (op staal) ca. 4,88 m x 7,28 m (ca. 35,53 m) - aanbouw uit 1986 (op palen) ca. 4,88 m x 3.96 m (ca. 19,32 m) De dakopbouw zal qua woonruimte het oorspronkelijke deel van het huis beslaan, en t.h.v. het stuk aanbouw komt een dakterras. Het komt mij voor dat de nieuwe geheide ondergrond alleen zou hoeven v.w.b. het stuk huis op staal, maar hoor graag uw visie daarop.

Betonvloer met stukje fundering

Er dient een betonvloer van 50 m2 gestort te worden inclusief een isolatie vloer. Daarnaast zal er nog een stukje fundering geplaatst moeten worden van 2.40 meter lang, 30 cm breed en 70 cm diep. Op dit moment is het zandbed al aanwezig en zal alleen de loodgieter nog een stukje riolering moeten aanleggen. Daarna kan de vakman direct aan de gang.

Een op zand gestorte vloer vervangen

Slopen en afvoeren in een oude boerderij een op zand gestorte betonvloer(en). Ongeveer is het vloer oppervalk 80 m2. Plafond zit al op 2.24 meter. Er dient ook een stukje uitgegraven te worden in verband met de nieuw te plaatsen geïsoleerde vloer.

Draagmuur verwijderen en steunbalk aanbrengen

Aanbrengen stempels en verwijderen draagmuur c.a. 8 m2. T.b. v open keuken. Aanbrengen draagbalk. Opening is c. A 3 meter met een betonvloer erboven. Aan de buitenmuurzijde kan een stukje muur blijven staan. Aan de binnenzijde is de vraag wat er moet blijven staan. Zie foto. Het liefst hebben wij alleen het naar binnen stekend stukje muur wat blijft staan. Maar wij weten niet of dat kan. Afwerking doen wij zelf. Gaat dus puur om de grove werkzaamheden. Afvoeren puin optioneel aanbieden graag.

Betonrot herstellen

In de betonvloer in de kruipruimte zit een plek van circa 35 x 35 cm waar wat beton is verdwenen en een stukje bewapening zichtbaar is. Graag wil vanuit de kruipruimte die plek laten herstellen. Ik zou hier graag offertes voor willen ontvangen. De hoogte van de kruipruimte is 50 cm.

Betonvloer in de woonkamer storten

Ik wil in mijn woonkamervloer de laatste 3 meter (6 meter breed) een nieuwe betonvloer laten storten. Ik heb hier een lekkage gehad en het bleek dat de betonvloer uit allemaal losse stukken bestond die aan het scheuren waren enzovoort. Ik heb een groot deel van de vloer er al uitgebroken maar het laatste stuk moet nog gedaan worden. Ongeveer 2 a 3 m2. Er moet ook een klein stukje fundering gerepareerd worden omdat de vorige eigenaar de vijver via de fundering naar binnen heeft getrokken(daar kwam de lekkage vandaan). Dus ik zou graag willen weten wat het ongeveer gaat kosten om de vloer te laten storten inclusief egaliseren met de rest van de woonkamervloer (totaal ongeveer 10 bij 6 meter. Ik kan eventueel foto's doorsturen maar het is denk ik makkelijker als er iemand komt kijken. Ook zou de buitenmuur behandeld moeten worden in verband met vocht wat van buiten naar binnen trekt. Ik heb eerst een offerte nodig want de schade moet op de verkoper verhaald worden in verband met verborgen gebreken.

Betonnen fundering in de tuin aanbrengen

Achter mijn woning, achter de achtertuin, heb ik een stukje grond van een kleine 50 m2 waar ik een schuur annex veranda (overdekt) wil gaan plaatsen. De huidige houten schuur van bijna 25 m2 staat al op een stuk vloer (beton) welke denk ik iets verhoogd moet worden d.m.v. een laagje erop + daarbij aanvullen en aansluiten aan bestaande stuk van 25 m2 een stuk van 25 m2 gestorte betonvloer. De huidige ondergrond is nu gewoon een groenstrook, dus aarde en beplanting. Bereikbaarheid alleen via een achterpad maar daar kan geen vrachtwagen komen vanwege een bruggetje. Dus u kan alleen via de poort van circa 30 meter lengte van de straat naar de werkplek komen. Optioneel kunt u in de offerte het leveren en plaatsen van de schuur/veranda meenemen.

Gat in betonvloer opvullen en wandje herstellen

Er zit in de vloer, een in het beton uitgehakt vierkant gat van 30x30 cm en er is een stuk hoekprofiel (staal) doorgeslepen. Vroeger ging hier een pijp door naar buiten. Er moet een nieuw stuk hoeklijn tussen worden gelast. Dat gat moet worden voorzien van bewapening en met beton weer worden dichtgestort. Vloer vlak afwerken. Een stukje gevelbeplating van 60x30cm isoleren en met gipsplaatje o.i.d. afwerken. De klus is goed bereikbaar en is in een bedrijfspand te Zwaag (Hoorn). Het gat bevindt zich op de 1e verdieping op de foto's bij de achterste wand.

Bijkeuken aanbouwen

Aan een bestaande keuken een bijkeuken aanbouwen, gaat om een stukje van 2.70 meter breed en 1.60 meter lang. Buren hebben al een aanbouw dus muren staan al grotendeels. Gaat om een betonvloer storten, plat dakje en een voorgevel zetten met zoveel mogelijk glas. Casco bouw, afwerking doe ik zelf.

Van ons hok moeten de volgende dingen ...

Van ons hok moeten de volgende dingen verbouwd worden: oude betonvloer eruit en vervolgens isolatie en nieuwe betonvloer, nieuw dak (dakspanten, isolatie dakpannen etc.), voorgevel eruit en dan opnieuw opbouwen met 3 lange raamkozijnen erin (stukje metselwerk en betimmering van top gevel), nieuwe deur en kozijn op andere plaats.