Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer voor in de stal storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer voor in de stal storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer voor in de stal storten

Betonvloer voor in de stal storten

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het storten van een betonvloer voor een paardenstal. De ondergrond is veen. Het betreft 100 m2.

Betonvloer in een stal storten

Ik wil graag een betonvloer in een stal op zand storten. Het gaat om 21-22 m3.

Betonvloer laten slopen

Het gaat om het slopen van een 30 cm dikke betonvloer in wat een stal is geweest en keuken gaat worden. De oppervlakte is ongeveer 65 vierkante meter groot. Het pand betreft een Rijksmonument. De omgevingsvergunning wordt nu voorbereid.

Betonvloer verwijderen

Hierbij vraag ik op prijsopgave aan voor het verwijderen van een betonvloer van 110 m2 in een oude stal. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Betonvloer + stalling slopen

Ik wil graag een stal laten slopen. Hierbij gaat het om 144 m x 53 m x 0,1meter gewapend beton, 765 m3, en een nertsenstal, van 2011, deze bevat: - Spanten 2441,80 meter IPE160 x 16,1kg = 39.313 kg - dakbedekking damwand, 5234 m2 type: 35/1035 x 4 kg/m2=20.980 kg Hierbij moet alles worden afgevoerd en 765 m3 zand teruggevoerd worden. Graag verneem ik van jullie wat hiervoor eventueel de kosten zijn of dat dit tegen het ijzer kan gebeuren.

Manege uitbouwen en verbouwen

De stichting is de mogelijkheden aan het uitzoeken om de paarden te huisvesten in boxen in plaats van stands. In de huidige stal is het niet mogelijk om de 13 stands om te bouwen naar boxen, 3 x 3,5 meter. Er zijn bedrijven benaderd voor een apart stallencomplex. We willen prijzen voor verbouw en aanbouw van het huidige pand inclusief betonvloer, grondwerk en fundering. De aanbouw zal minimaal 75 m2 worden. We willen op locatie de mogelijkheden bespreken. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Betonvloer in een stal aanbrengen

Ik wil graag een nieuwe betonvloer in de ligboxen van een stal van 620 vierkante meter. Het gaat om het egaliseren van de vloer. Verdere wensen bespreek ik graag tijdens een afspraak. De ruimte is zeer toegankelijk.

Huis wordt 1 mrt 2008 betrokken. Houten ...

Huis wordt 1 mrt 2008 betrokken. Houten vloer uit woonkamer verwijderen(28m2), kruipruimte vullen en betonvloer storten. Open haard verwijderen, rookkanaal opvangen. Houten kasten naast haard uitbreken, hierdoor wordt open verbinding gemaakt tussen woonkamer en keuken. Stalen balk plaatsen om houten bovenvloer en rookkanaal op te vangen op de. Als vloer gestort wordt, tevens een vloer storten voor toekomstige stal buiten, (1x betonwagen laten komen). Verder evt. nog wat afwerkwerkzaamheden.