Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonrotreparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonrotreparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonrotreparatie

Betonrotreparatie

Het gaat om de reparatie van een betonnen strook voor de garagepoort van 460 x 30 cm. Het is nu een beetje verbrokkeld. De bewapening komt ook vrij.

Betonrotreparatie

Wij willen graag een offerte voor een pand met betonrot. Het pand is ongeveer 700 m2 en daarvan zit in ongeveer de helft van de vloer betonrot. Graag prijsindicatie

Betonrotreparatie aan een balkon

Aan de voorzijde en onderzijde van het balkon is betonrot aanwezig. Kleine stukjes beton zijn eruit gevallen. Er is geen metaal onder het beton zichtbaar. Onder het balkon is een aanbouw aanwezig waardoor er een deels beperkte werkruimte aanwezig is.

Verwijderen tegels en grond: ca. 50 cm ...

Verwijderen tegels en grond: ca. 50 cm uitgraven over ca. 60m2. Vloer storten beton/isolatie. Uitbreken achtergevel/steunmuur. Pui plaatsen. Plafond/muren afwerken. Electriciteit, verwarmingselementen plaatsen. Evt. cv-leidingen omleiden en plaatsen cv-ketel. Betonrotreparatie balkon. Plaatsen binnentrap.