Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonrot repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonrot repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonrot repareren

Herstellen/repareren betonrot

Per toeval is in de vloer van onze woning betonrot ontdekt. Ik zou gaarne offertes willen ontvangen voor het herstellen/repareren.

Balkon met betonrot herstellen

Onze woning heeft aan de voorzijde een balkon met betonrot op verschillende plaatsen. De stalen dragers zijn daar ook gecorrodeerd. Wij willen dit vakkundig laten repareren. De klimop wordt uiteraard eerst verwijderd.

Betonrot reparatie

Ik ben op zoek naar iemand voor Beton reparatie ivm betonrot in de kruipruimte woning ca 50 m2. Graag ontvang ik en offerte.

Betonrot achterbalkon herstellen

Betonrot aan achterbalkon herstellen van onze jaren '60 woning. Er is sprake van betonrot in delen van ons achterbalkon. Zie foto's. Graag willen we het laten herstellen en een coating aanbrengen ter bescherming. Afmeting balkon is 3,12 meter x 0,90 meter. Ook zit er op circa 40 cm afstand van de uitbouw van de buren een scheur in ons balkon (zichtbaar op de foto). Graag advies van de vakman. Uitbouw van de buren staat er al circa 15 jaar.

Betonrot aan betonlatei herstellen

Het betonelement in de achtergevel van onze woning vertoont schade. Dit zouden wij graag laten herstellen

Balkon betonrot reparatie

Ons achterbalkon is door betonrot aangetast en aan het afbrokkelen. Het gaat om een jaren '50 woning. Graag advies van de vakman en een prijsindicatie.

Beton reparatie

Heb momenteel betonrot in de kelder. De kelder is 2,50 breed en 2 meter hoog. Ik wil dit graag laten verhelpen.

Betonnen terras herstellen

Mijn verhoogde achterterras heeft een betonrand, welke over ongeveer vier meter beschadigd is door betonrot. Deze zou ik graag willen herstellen en eventueel nieuwe tegels tegenaan zetten. Deze tegels heb ik al in huis.

Balkon drager laten hertellen. (betonrot)

Zou graag een prijs opgave willen ontvangen voor het herstellen van onze balkondrager. Het gaat om 1 drager. Ik kan eventueel een foto mailen als dat nodig is. Ik hoor graag van u.

Balkon met betonrot opknappen

Mijn balkon is 1.20 bij 3.00 meter groot. Er blijft vaak water staan op het balkon waardoor de verf er vanaf gaat. Aan de zijkant is er n klein stukje beton weg. Ik wil graag weten wat het ongeveer gaat kosten om het balkon te herstellen.

Partners

Partners van Casius