Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonrot herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonrot herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonrot herstellen

Balkon renovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor het herstellen van balkonroten en het coaten van de balkonvloer. Het balkon is 4 bij 1,75 meter. Herstellen van betonrot en het coaten van balkonvloer

Betonrot aan het balkon repareren

het gaat om balkon van tussenwoning, 1e verdieping, circa 7 meter breed en 2 meter diep, met betonnen vloer dat betonrot en onregelmatigheid vertoont; er is metalen hekwerk dat op zich goed is, maar op enkele plekken in betonvloer roest vertoont. gaarne repareren via egaal maken van vloer en opnieuw coating aanbrengen.

Betonrot verwijderen

Ik heb een kwaaitaalvloer. 57m2 en er is betonrot aanwezig. Graag verwijderen/repareren.

Betonrot herstellen aan het plafond van de kelder

We hebben betonrot geconstateerd aan het plafond van de kelder/vloer gang met het verwijderen van de stuclaag/tegelvloer. Zodanig dat er reeds nu een gat zit. Graag nodigen we jullie uit voor een kijkje en een prijsopgaaf.

Betonrot in kruipruimte herstellen

In de kruipruimte is, volgens mijn aannemer, betonrot gevonden. Graag zou ik dat willen laten herstellen. Ik heb zelf nog niet gekeken om hoeveel het gaat en ik heb er ook niet heel veel verstand van, maar de totale beneden vloer is 46 m2.

Plafond inspecteren op betonrot, herstellen en stucen

Wij hebben het vermoeden dat in ons plafond betonrot zit. Er komen kleine roestige plekjes en het stuc laat daar los. Graag willen wij een vrijblijvende offerte laten maken hiervoor. Alvast bedankt.

Betonrot reparatie

Betreft een balkon aan de achterzijde van de woning. Circa 1,5 - 2 m² oppervlak waar betonrot is geconstateerd. Graag verneem ik wat de kosten zijn voor een reparatie hieraan.

Reparatie balkon vermoedelijk betonrot

Ons balkon vertoont schade, mogelijk startende betonrot. buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Herstel van betonrot in de kruipruimte

Er is betonrot gedetecteerd in de kruipruimte/ fundering en dit moet hersteld worden. De kruipruimte moet nagelopen worden en daarna gerepareerd. De vloeroppervlakte van de woning is 8 x 5 meter. De hoogte van de kruipruimte durf ik niet te zeggen, ik denk ongeveer 70 cm.

Betonrot en balkonhekje met spijlen herstellen

Balkonhekje op de eerste etage. De onderste verticale ijzeren balkon-spijlen vertoont roest of zijn bijna doorgeroest. Balustrade is zelf van geheel hout zowel de onderkant als de bovenkant. De staat van het hout van de balustrade is goed. - Spijlen vervangen door nieuwe aluminium spijlen. Aluminium aflakken door bijvoorbeeld een 2k washprimer. - Aan de zijkanten zijn er 4 hout rotplekken. Houtrust plekken vervangen met juiste vulmiddelen en juiste afwatering aanbrengen zodat er geen water op het hout blijft staan. - Synthetisch afkitten. - Roest schroeven / spijkers in hout vervangen door RVS schroeven of spijkers. - Alles schuren en gronden met grondverf Sikkens rubbol primer plus.