Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonrot herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonrot herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonrot herstellen

Betonrot aan balkon herstellen

Ik heb betonrot geconstateerd aan het betonnen balkon. Het balkon is aan de achterkant van het huis gelegen. Ik ben aan het oriënteren op welke wijze dit hersteld kan worden om de zonwering aan het balkon op te kunnen hangen. Zie bijgevoegde foto's voor ernst van de betonrot.

Betonrot herstellen aan balkon

Een van de balkons heeft aan de onderzijde betonrot wat wij graag willen laten repareren. Daarnaast zijn beide balkons toe aan een nieuwe bovenlaag, deze zijn ruw geworden en dienen te worden geëgaliseerd. De balkons zijn ongeveer 3 bij 1 meter groot.

Betonrot aan meerdere balkons herstellen

6 balkons met betonrot herstellen.

Betonrot balkon herstellenn

Graag hoor ik wat de kosten zijn om balkonrot te herstellen aan een balkon op 1 hoog. Het balkon is 1,5x3 meter. Hartelijke

Betonrot aan balkon herstellen

Ik wil graag een offerte aanvragen om de betonrot te laten repareren. De betonrot zit aan de onderkant van een klein balkonnetje, daar zitten namelijk barsten in. De klant heeft het gevoel dat er stukken vanaf kunnen vallen. Er moet een hoogwerker aan te pas komen. Het gaat om een hoogte van ongeveer 6 meter.

Kleine plek met betonrot herstellen

Aan de onderkant van mijn balkon brokkelt wat cement af en is een stuk van de funderingsdraad zichtbaar geworden. Volgens mij een teken van betonrot. De klant bied aan om een foto te sturen naar de desbetreffende gedesinteresseerde vakman. Het balkon is goed bereikbaar vanaf het huis.

Betonrot onder de vloer herstellen

Bij de buren zijn ze erachter gekomen na bouwtechnisch onderzoek dat ze betonrot hebben. Nu heb ik onder de vloer (50 m2) gekeken en nu blijkt dat wij het ook hebben. Nu zou ik graag willen weten wat het ons gaat kosten om dit te repareren. Alvast bedankt voor jullie reactie.

Betonrot bij het kruipluik herstellen

Vervangen van 2 compartimenten vlakbij kruipluik Vrijblijvende offerte. Ik ga het huis verkopen

Betonrot duurzaam herstellen

Herstellen betonrot kwaaitaalvloer: Ruimte 1 aantal elementen met chloridesschade is 1 Ruimte 2 aantal elementen met chlorideschade is 7 Ruimte 3 aantal elementen met chlorideschade is 5 Ruimte 4: aantal elementen met cholorideschade is 6. Graag ontvang ik een offerte voor het duurzaam herstellen van de betonrot

Betonrot aan kwaaitaalvloer herstellen

Betonrot herstel van kwaaitaalvloer: Ruimte 1 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 1 Ruimte 2 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 7 Ruimte 3 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 5 Ruimte 4 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 6 Graag ontvang ik een offerte voor een duurzaamherstel van de betonrot in de vloer.