Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonrot herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonrot herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonrot herstellen

Betonrot aan balkon herstellen

Het betreft een balkon aan de achterzijde van een appartement waarvan de bewapening is gaan roesten, dat zie je door een pleisterlaag heen. Het balkon is ongeveer 2 x 1 meter, op de eerste verdieping van het pand. Graag ook het balkon op de tweede verdieping bekijken. Ik heb een foto van van het balkon op de eerste verdieping.

Betonrot herstellen

Wij hebben een appartementencomplex uit 1979 en op diverse plaatsen hebben wij betonrot geconstateerd. Het gebouw is op het hoogste punt 7 verdiepingen hoog. Er is een hoogwerker van ongeveer 30 meter hoog nodig.

Betonrot op een balkon herstellen

Het gaat om 3 balkons die betonrot hebben. Die moeten gerepareerd worden. Een van de 3 balkons heeft een kleine plek aan de onder kant (ongeveer 0,75 x 0,75). De 2 anderen zijn al verder. Andere plekken weten wij niet de afmeting van.

Betonrot aan balkon herstellen

Het kleine balkon aan de achterzijde van de woning vertoond op 2 plekken betonrot. Een hoekje waar het bewapende bewapening aan het roesten is en plekje op de voorzijde.

Betonrot aan latei herstellen

Wij hebben een nieuw kozijn gekregen aan de voorkant van ons huis ( beneden verdieping). Daarbij is er betonrot geconstateerd aan de betonnen latei. De latei hoeft niet vervangen te worden, maar moet wel gerepareerd worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Betonrot balkon herstellen

Het balkon aan de voorzijde van mijn woning vertoont betonrot. Herstel hiervan is nodig. Daarnaast dient de bovenzijde waterdicht gemaakt te worden en dient de waterafvoer herzien te worden.

Betonrot herstellen onderzijde balkon

Er is betonrot zichtbaar aan de onderkant van een balkon. Er zijn kort geleden stukken beton van de rand naar beneden gevallen. Het balkon is 2.50 meter breed en 1 meter diep en het rot is op meerdere plekken zichtbaar.

Betonrot aan balkon herstellen en coating aanbrengen

Afbrokkend beton verwijderen en verbeteren. Bewapening ligt bloot. Hout verwijderen en coating aanbrengen. Voorzijde woning doorslag gevel behandelen.

Kelderplafond met betonrot herstellen

In onze kelder zit over een lengte van anderhalve tot twee meter betonrot. Dit willen we graag laten herstellen.

Renovatie gehele appartement voor bewoner en VvE

Wij wonen sinds kort in een appartement waar we zowel in onze eigen woning als voor de VvE diverse werkzaamheden willen laten uitvoeren. Voor de VvE betreft dit: - 3 balkons opnieuw wateraflopend maken en verf/coating aanbrengen om betonrot te voorkomen. - 2 kozijnen van 2,55 bij 1,55 renoveren. De liggende delen zijn rot en moeten waarschijnlijk vervangen worden. - twee kleine kozijn moeten gerenoveerd worden (deze zijn er minder slecht aan toe dan de grotere kozijnen) - stucwerk in het trappenhuis herstellen i.v.m. schade In ons appartement: - muur doorbreken en afwerken/stuken (ook oude waterschade herstellen) - Verlaagd plafond verwijderen en isolatie tussen de plafond balken aanbrengen. - Verwijderen van de cv-installatie, leidingen en radiatoren (wij willen graag aardgasvrij zijn en elektrische vloerverwarming laten leggen) - elektrische vloerverwarming aanbrengen - (houten)vloer leggen - Elektrische boilers aanbrengen - Enkele tegels in de badkamer vervangen en de afzuiging behoeft een sterkere motor. Ik zou graag offertes ontvangen met prijsindicaties per onderdeel, omdat een gedeelte door de VvE betaald zal worden. Belt u mij gerust voor overleg of het maken van een afspraak.