Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonrot herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonrot herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonrot herstellen

Betonrot in vloer laten herstellen

De vloer onder mijn jaren '30 woning vertoont betonrot die zichtbaar is in de kruipruimte. Het betreft het gedeelte onder de gang en de keuken. Graag zou ik dit willen laten repareren. De oppervlakte betreft circa 15 vierkante meter.

Betonrot en scheurvorming buitenmuur herstellen

Bij de bouwtechnische keuring van onze woning is schade aan de onderzijde van de prefab betonrand bij de voorgevel geconstateerd. Daarnaast ook lichte scheurvorming in het metselwerk aan de buitenzijde. Bij beide werkzaamheden betreft het een beperkte oppervlakte. Op de bijgevoegde foto's is de huidige situatie te zien. Graag zouden wij dit laten herstellen door een vakman. Werkzaamheden kunnen na 2 december van start gaan.

Terrasvloer annex kelderdek met betonrot herstellen

Onderkant van een terrasvloer vertoont betonrot. Het terras bevindt zich boven een niet gebruikte kelder en de betonrot is vanuit de kelder zichtbaat. Op het terras ligt natuursteen, deze stenen liggen inmiddels los. De kelder is met een trap toegankelijk en ligt onder de tuin. De kelder is zeker 2.5 meter hoog en ongeveer 40 m2 groot.

Betonrot balkons herstellen

Betonrot herstellen: Het gaat om twee -met de bovenburen gezamenlijke- balkons. Oppervlakte circa 3.5 x 1 meter.

Betonrot aan balkon herstellen

Er is sprake van betonrot in delen van ons balkon aan de voorzijde. Onze vraag is wat de kosten zijn om de betonrot te verhelpen/op te lossen en daarnaast het balkon te voorzien van een coating ter bescherming tegen hemelwater? Afmetingen balkon zijn 3 meter bij 2 meter.

Balkon herstellen van betonrot

Ik heb betonrot aan de onderzijde van een klein balkonnetje, ter grootte van circa 2 m2. Kunt u mij helpen met herstel?

Betonrot herstellen onder het balkon

Het balkon bevindt zich aan de achterzijde van het huis op de eerste verdieping. Het balkon is circa 1 x 2 meter. Op de hoek is er een stuk beton afgebrokkeld en je ziet een stuk bewapening. Er is een foto.

Scheuren in balkons herstellen

Het betreffen in totaal 4 betonnen balkons in een jaren-'30 portiekflat van 6 appartementsrechten. Er is scheurvorming in de dragers en de balkons dienen te worden voorzien van een coating. Balkons zijn ongeveer 3 a 3.5 m hoog. Het werk bestaat uit twee onderdelen: - Duurzaam herstel van de scheuren en aanpak van eventuele betonrot. - Coating om de balkons goed te preserveren.

Betonrot aan balkon herstellen

Het betreft een balkon aan de achterzijde van een appartement waarvan de bewapening is gaan roesten, dat zie je door een pleisterlaag heen. Het balkon is ongeveer 2 x 1 meter, op de eerste verdieping van het pand. Graag ook het balkon op de tweede verdieping bekijken. Ik heb een foto van van het balkon op de eerste verdieping.

Betonrot herstellen

Wij hebben een appartementencomplex uit 1979 en op diverse plaatsen hebben wij betonrot geconstateerd. Het gebouw is op het hoogste punt 7 verdiepingen hoog. Er is een hoogwerker van ongeveer 30 meter hoog nodig.

Partners

Partners van Casius