Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonrot herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonrot herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonrot herstellen

Balkonvloer herstellen

Ons balkon vertoont plekken met betonrot. Dit willen wij graag laten repareren. Daarnaast willen wij het balkon laten afwerken met een goede coating. Een balkon is 6 m2 en het gaat om totaal 2 balkons.

Latei herstellen

Herstellen stukje (circa 30 cm) betonrot latei voordeur.

Betonrot aan balkon herstellen

Wij hebben aan de rand van ons grote dak veel betonrot zitten. Er worden nieuwe dak trimmen en een afvoer geplaatst maar eerst moet dit opgelost worden. Op 1 plek (rondom de afvoer) valt het beton naar beneden en ligt de bewapening (geroest) vrij. Op 1 andere plek hebben vorige bewoners met kit de gaten dichtgemaakt en overgeschilderd. Dit is nu dicht maar wij vermoeden dat wanneer de dak trimmen er af gaan hier ook het nodige los komt. Totale na te kijken lengte is 6,40 meter. Ook op ons dakterras zitten stukken (klein van circa 50 cm) waar de bewapening open ligt. Hoofd dak is bereikbaar vanaf het dakterras met een kleine trap. De rand van het dakterras is via een steiger in de voortuin bereikbaar. Vrijblijvende opname op locatie voor een offerte is mogelijk.

Betonrot aan balkon herstellen

Ik zoek een vakbedrijf voor het herstellen van betonrot aan de onderzijde van mijn balkon. Het balkon is 6 meter breed en 1.50 meter diep. Het balkon bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de tuin op de begane grond of het balkon zelf.

Aangetast balkon met betonrot herstellen

Het balkon lijkt aangetast. Er is lekkage en dat komt naar binnen. Het balkon is 3-5 m2.

Betonrot bij een balkon herstellen

Ik heb betonrot aan de onderzijde van mijn balkon (150 x 130) en ben bij een aantal bedrijven een vrijblijvende offerte aan het opvragen wat dit ongeveer gaat kosten om dit weer op te lossen. Gr Willem

Betonrot aan balkon herstellen

Ik heb een woning uit 1963 met betonnen ondervloer. Aan de achterkant hebben wij een hangend balkon bij de slaapkamer en overhang bij de voordeur. Volgens mij heeft het balkon betonrot want er vallen brokjes af. Het balkon is ongeveer 1 bij 2,5 meter.

Betonrot bij balkon en entree herstellen

Betonrot herstellen. Zie bijgevoegd document.

Balkon met betonrot herstellen

Het betreft een balkon met zeer zwaar betonrot, grote brokken vallen er af en bewapening zichtbaar zwaar geroest of weggeroest. Het balkon is op de 1e etage en ongeveer 6 bij 1.50 meter groot. Er is al een ondersteuning door 2 metalen draagbalken gemaakt in het verleden.

Herstellen van betonrot

Wij wonen in een dijkwoning. Het onderste deel van de eerste vloerlaag, plafond van de kelder, vertoont betonrot. Graag maak in een afspraak met de vakman om dit te laten beoordelen.