Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonreparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonreparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonreparatie

Betonreparatie

Betonrot op het balkon. Betreft het balkon van twee slaapkamers, een meter breed en 9 meter lang.

Betonreparatie balkon

Ons balkon aan de voorkant van het huis (circa 1 meter * 2,5 meter) heeft betonrot. Ook het balkon van de buren is aangedaan. Dit wil ik graag laten repareren.

Betonreparatie aan het balkon

Aan de randen van het balkon vallen er stukken beton af. Dit wil ik laten repareren. Het balkon is 3 meter lang en 1 meter breed.

Betonreparatie aan balkon

Bij 3 van 4 balkons van onze VvE brokkelt beton af. Betonreparatie van plafond en zo nodig ook de vloeren. Ik kan foto's sturen of we kunnen een afspraak maken. De balkons zijn 550 bij 140 cm. Het betonrot is niet over het hele oppervlak.

Betonreparatie

Reparatie van beton van een galerij 2 de etage lengte 18 m beton is afgebrokkeld en er is roestvorming.

Betonreparatie

Betonnen plafond in garage (6x 6m) heeft plekken waar beton is gespat en verroeste wapening bloot ligt.

Betonreparatie bij het balkon

Controle van een balkon (240 cm x 70 cm). Ik heb drie balkons en van het balkon op één hoog heb ik reeds een balk laten vervangen. Het huis is uit 1925, dus ik heb het idee dat er op twee en drie hoog ook iets moet gebeuren aan de balkons.

Betonreparatie van balkon

We hebben 3 balkons in het pand van onze VvE. Bij een balkon is beton afgebroken. Daardoor is het staal deels zichtbaar, verder zijn er scheuren zichtbaar. De 2 andere balkons zien er prima uit, maar graag hier ook even naar kijken of het beton nog goed genoeg is.

Betonreparatie uitvoeren

De betonnen balken van mijn hoekwoning net boven de deuren dienen te gerepareerd of vervangen Het gaat om 12 meter horizontale balken met scheuren. Aan de voorzijde is dit dan 6 meter en aan de achterzijde ook 6 meter. De hoogte hiervan is ongeveer 2.50 meter.