Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonpad verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonpad verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonpad verwijderen

Betonpad verwijderen

Ik wil een betonpad en meer dat we vroeger hebben gemaakt laten verwijderen. Wij hadden een puinlaag van een paar centimeter gestort en daarboven is beton op gestort. Het gaat om een betonpad van 3 meter bij 225 meter. Steltonplatenpad. Er is een omheining van 500 meter. Gerecyclede potcultuur van 9000 m2. 2 drainageputten moeten er ook uitgetrokken worden. Een pleintje van 16 bij 12 van beton en een 100 bij 4 meter asfaltpad verwijderen. Eventueel het aanleggen van een stalen watersilo van 1000 m3.