Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen vloer schuur storten en egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen vloer schuur storten en egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen vloer schuur storten en egaliseren

Fundering uitbouw woning

Wij willen een uitbouw realiseren van het huis. Daarbij is paalfundering gewenste met een betonnen constructieve vloer en wapening. De aanbouw zal ongeveer 4,8 m bij 4 m worden. We zijn met de vergunning bezig. Het gaat om de fundering en wapening, de rest komt later. Graag willen wij in april beginnen.

Uitgraven van bestaande kelder en nieuwe vloer inclusief muren aanbrengen

Ik wil graag de bestaande kelder van 70 m2, 70 cm dieper uitgraven. Ik ben me dan ook aan het oriënteren. Er ligt al een kelder die 2.00 m diep is. We hebben slaapkamers, dat willen we zo houden, maar ik ben vrij lang vandaar dat we dit willen verdiepen. Een vergunning is niet nodig. Graag zou ik een offerte voor een casco oplevering hebben en een compleet. Daar dan graag elektra apart vermelden. We hebben een betonnen vloer nodig, maar we willen graag weten hoe dat precies gaat met de constructie. Moet deze volledig vernieuwd worden, of kan het aangevuld worden?

Renoveren en isoleren van oude enkelsteen boerderij

Een oude boerderij enkelsteen aan de buitenzijde isoleren. Grondoppervlakte is ongeveer 200 m². Het is een klein boerderijtje uit 1910 met er aan vast een doorgang naar een bakhuis. Huis moet totaal worden gerenoveerd, inclusief een nieuw dak. Ook de kozijnen in kunststof en hr++ dubbel glas nieuw monteren. Het zijn al gauw een tiental kozijnen. Vloeren eruit en isoleren. Het betreft deels een betonnen vloer en een houten gedeelte.

Kelderbouw onder bestaande woning

Wij willen een offerte opvragen voor de ruwbouw van een kelder onder onze bestaande woning. Het gaat om een kelder van ongeveer 9 bij 6 m met een sta hoogte van minimaal 220 cm. Er is nu een kruipruimte van ongeveer 60 cm. Ook willen we een trap naar de kelder laten plaatsen onder de huidige trap. Hier ligt nu alleen een betonnen vloer in die als voorraadkast dient. Ook ligt er onder de woning een oude rioolbuis wat eternit zou kunnen zijn. Deze ligt ook door/onder de betonnen (of cement) voorraad kast onder de huidige trap. Verder willen we in ieder geval een koekoek. Alleen onze voortuin is ongeveer 80 cm diep. Is dat mogelijk? Eigenlijk willen we meteen onze begane grond gaan verbouwen en hier de oude houten vloer gaan vervangen door broodjes en daar cement vloer met vloerverwarming in op. Dit zou betekenen dat de vloer op de begane grond eruit kan tijdens de kelderbouw.

Renovatie van de onderste verdieping

Wij zijn opzoek naar een aannemer om onze plannen mee te bespreken en uit te laten voeren. Het gaat om een betonnen vloer waar een deel van 20m2 een houten vloer is, dit willen wij laten egaliseren en 1 gehele betonnen vloer laten maken. Daarnaast gaan wij een nieuwe keuken laten plaatsen, hier moeten alle leidingen en elektriciteit. Daarnaast willen wij een nieuwe trap en nieuwe radiatoren. I am interested to discuss our house renovation with you. Our plans include floor renovation (20m2 of our ground floor are old wooden floor, we would like to change that to beton), complete preparation for new kitchen, new electric line for dishwasher, new stair, laminate floor plasement and some plumbing changes (for the radiators). Please let me know if all these works are possible to arrange with you and if we can make an appointment to discuss the details regarding costs.

Kleine uitbouw achterzijde

Wij willen graag een geïsoleerde uitbouw aan achterzijde van het huis van hout laten plaatsen op een betonnen vloer met een deur en raamkozijn van 2 m bij 2 m. Het doel is om 2 voorraadkasten te plaatsen en een vriezer. Gelieve aparte offerte voor casco en afgewerkt met 2 spotjes in plafond en 1 lichtknop en stopcontact.

Uitbouw + opbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 6 bij 6 meter met aan 1 zijde grenzend aan huis en een zijde aan garage. Met houten opbouw en casco. Binnen zijde ga ik zelf doen dus tot betonnen vloer en gips aan binnenzijde. Graag ontvangen wij een richtprijs.

VBI renovatievloer plaatsen + vloerverwarmingssysteem nat

Voor de jaren 20 woning die wij hebben gekocht willen we eind februari/begin maart 2020 de houten vloer laten vervangen door een VBI renovatievloer standaard (stalen liggers, gewapende betonnen druklaag). Dit gaat om 58 m2. Indien mogelijk, graag inclusief in het beton leggen van vloerverwarming met nat systeem op de gehele begane grond van ongeveer 58 m2 en daarbij in de badkamer/wc van 9 m2 op de 1e verdieping (m.b.v. lewisplaten). Het verwijderen van de oude vloeren doen wij zelf. Het gaat om een benedenverdieping van 58 m2. De kamer is 9660 meter lang en 3688 meter breed. De keuken/gang/bijkamer zijn samen 9660 meter lang en 2430 meter breed.

Renovatie/verbouwing garage

Betonnen vloer met fundering realiseren, ongeveer 6 x 8 meter. Daarnaast het plafond gedeeltelijk verwijderen, muur tussen 2 garages verwijderen, lichtstraat vervangen(nieuwe aanwezig). Tevens in de woning slaapkamer kozijn vervangen.

Fundering voor uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw van 120 cm diep en 500 cm breed. De zijmuren van ons huis lopen door, vandaar de 120 cm (zie foto). Wat zijn de kosten als uw bedrijf de volledige fundering met afwerkvloer gaat verzorgen? Het gaat dus alleen om de fundering en de vloer. Het moet een betonnen fundering zijn, verankerd aan de vloer waar wij nu wonen. Wij hebben zandgrond. Er is geen vergunning nodig.

Partners

Partners van Casius