Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen kelder met koekoeken plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen kelder met koekoeken plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen kelder met koekoeken plaatsen

Betonrot in een kelderplafond repareren

Wij hebben een voorlopig koopcontract getekend voor een jaren '30 woning en hebben bij de aankoop ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Daarbij bleek dat er in de kelder van ongeveer 2 x 2 meter in het betonnen plafond roestige lijnen zichtbaar zijn. Het beton lijkt wel wat bobbelig, maar er zijn nog niet echt stukken beton losgekomen. Ik zou graag een indicatie krijgen wat de kosten voor reparatie kunnen worden. Er is stahoogte in die kelder. Er staan foto's en een plattegrond van het huis op Funda.

Gewapende betonnen prefab kelder plaatsen

Ik wil een zij uitbouw van circa 16 m2 maar eerst daaronder een gewapend betonnen prefabkelder. Kun je boven de kelder ook de uitbouw plaatsen? Uiteraard met de ingang uitsparing? Ik wil water en elektra leidingen getrokken hebben naar de kelder.

Betonnen kelder met koekoeken plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en dat wordt gesloopt. Wij willen graag een offerte van een betonnen kelder van ongeveer 7.50 bij 20 meter en 4 koekoeken erin en een trap via de buitenstraat naar de kelder waar een deur en raam in moet voor extra licht. Kun t u een prijs indicatie geven zodat wij een idee krijgen van de kosten.

Betonnen kelder onder woning maken

Volgend jaar gaat in verband met een grote verbouwing de complete vloer eruit. Zodoende willen wij graag de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een kelder onder onze hoekwoning. De oppervlakte zal ongeveer 4 bij 5 meter en de trap naar beneden moet worden geplaatst. De verder afwerking en indeling hebben wij nog niet besproken.

Prefab kelder plaatsen

Prefab kelder 6x5 met 4 X dubbele wcd in iedere hoek. Betonnen trap vanuit woonkamer naar beneden. Isolatie apart offereren en graafwerk eventueel ook. Inrit als garage met damwanden optioneel. We weten nog niet of we dat gaan doen. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Kelder onder bestaande bouw realiseren

Wij willen middels een kelder van ongeveer 30 m2 graag een extra slaapkamer en badkamer creëren onder de bestaande bouw uit 1999. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden, kosten, welke methode (prefab? ) het best geschikt is, de kans van slagen met betrekking tot de omgevingsvergunning en de ingeschatte duur van het project? We zijn benieuwd welke aanvullende informatie je nodig hebt om hier een goede inschatting van te maken. In de hal zal er een trap naar beneden gemaakt kunnen worden naar de casco kelder. Eventueel mag de kelder ook afgewerkt worden maar dat licht aan de kosten. Er dient een mogelijkheid gecreëerd te worden voor daglicht en de tussenwoning is goed bereikbaar. Huis staat op betonnen palen.

Kelder uitgraven en beton gieten

Ik zou graag mijn kelder uit willen laten graven en een nieuwe betonnen vloer in willen laten gieten. Dat noemen jullie in jullie verhaal. Mij is alleen niet geheel duidelijk of jullie dat ook doen.

Kelder uitbouwen

Wij hebben een jaren '30 woning. Onder ons huis loopt een drive in kelder. Deze willen we aan de achterkant laten uitbreiden door er een extra kamer aan te laten zetten. We willen een van de ramen laten ombouwen tot een deur en aan de buitenkant onder een lang terras een extra kamer maken. Hier is momenteel al een opslag aanwezig, waardoor er nog maar zo'n 1.50 meter moet worden gegraven om gelijk te laten lopen aan de diepte van de kelder (die ongeveer 2 meter diep is). Er dient dus ook een muur gezet te worden, een stuk grond afgegraven te worden en een betonnen vloer gestort te worden. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte, na afspraak om e.e.a. toe te lichten en te tonen.

Trapgat groter laten maken

In onze vloer zit een luik voor toegang tot de kelder. We willen een echte trap naar de kelder en daarvoor moet het luik 62 cm breder worden over een lengte van 200 cm. Het is een betonnen vloer. De trap zal door een ander bedrijf geplaatst worden.

Uitgraven kruipruimte tot kelder

Ik wil graag dat mijn kelder uitgegraven en uitgezogen wordt. Deze kelder is 11 bij 3,7 meter en de diepte is 2,2 meter. De kelder is reeds uitgegraven tot een diepte van 1 meter, daarna plaatsen/storten van betonnen bak