Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonkelder realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonkelder realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonkelder realiseren

Betonkelder realiseren

Ik zou graag een betonkelder willen realiseren onder mijn bestaande woning, die geschikt moet worden als woonkamer ongeveer 70 m². Het betreft een nieuwbouw hoekwoning van 1 jaar oud. Ik zou de kelder onder de gehele begane grond willen hebben. De afmetingen zijn 13 meter lang en 5.5 meter breed. Hoogte ongeveer 2 tot 2 1/2 meter hoog. Eerste laag is zandgrond, daarna klei, waterpeil ligt vrij laag kan tot 20 m. worden uitgegraven. Er zijn nog geen tekeningen en vergunning, graag door de vakman te regelen.

Betonkelder onder bestaande woning bouwen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een kelder onder mijn 2 onder 1 kap woning, bouwjaar 2009, te realiseren. Ik zie hierbij 2 mogelijkheden: volledige stahoogte, te kostbaar vermoed ik, grondwaterstand is hier hoog, of uitgraven tot grondwaterniveau en dan een betonnen bak gieten. De hoogte van de kelder zal dan circa 1,20 meter bedragen. De afmetingen zijn verder 11,7 meter bij 6 meter. De afwerking zien wij graag separaat op de offerte vermeld.

Betonnen kelder onder het terras plaatsen

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning waarbij wij graag een betonkelder met een deksel onder het terras tegen de woning willen realiseren. De kelder zal dan 5 bij 3 meter gaan worden en mag casco opgeleverd worden. Kunt u ons een indicatie geven hiervoor?