Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonkelder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonkelder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonkelder plaatsen

Grote prefab kelder plaatsen

Ik wil een nieuwe prefab woning bouwen, met daaronder een prefab betonkelder. De begane grond en kelder wil ik graag 8 bij 8 meter in oppervlakte. En de kelder moet 2,5 meter hoog zijn. In de kelder komen onder andere een slaapkamer, badkamer en warmtepomp. De kelder moet iets boven de grond uitkomen om ramen in de slaapkamer en badkamer mogelijk te maken. Boven de kelder komt dus een woonhuis, maar gedeeltelijk een garage waar een zitmaaier + aanhangwagen in komt. Dit is buitenmaats 3 bij 6 meter. De rest van de 8 bij 8 is dan woonruimte. Ik heb nog geen schetsen, die moet ik nog maken. Het idee is ongeveer zo: __________________ ___ ||________| <- Schuurtje ||| || Garage | | Woonhuis || |_________|_ _|_ _ _ _ | Er komt ook nog een verdieping boven. De kelder ligt 1,5 meter van de sloot af en het is in Boskoop, dus damwanden zijn een vereiste, palen slaan ook. Daarnaast is het dus vrij nat. Ik zou graag een goede prijsindicatie ontvangen!

Prefab betonkelder plaatsen

En (prefab) betonkelder in Boskoop. 2,50 meter onder de grond. 8 bij 8 meter (binnenmaat). Met dekvloer voor houtbouwwoning. Let op, Boskoop is erg nat, de kelder zit 1,5 meter van de slootkant. Het grondwater zit al op 0,5 meter diepte. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen.

Bestaande kelder uitbouwen

Ik heb een begane grond woning met een souterrain eronder. De woning wil ik 4 meter gaan uitbouwen en graag zou ik willen weten of dit ook mogelijk is met de souterrain. Hij zou dan casco uitgebouwd moeten worden. De woning heeft geen achterom. Is het mogelijk dat jullie een betonkelder plaatsen/monteren aan een al bestaande kelder?

Betonkelder plaatsen

Wij willen graag een betonkelder onder een bestaand hoekhuis van ongeveer 8 bij 9 meter laten plaatsen. De elektra dient te worden doorgetrokken en mag casco uitgevoerd worden. Vanuit de woonkamer zal er een trap naar de kelder toe gemaakt moeten worden.

Betonkelder plaatsen

Ik heb een vraag over betonkelders. Wij willen zelf een huis bouwen, nu is de vraag wat gaat het kosten om een betonkelder van 12000 x 9000 x 2500 te maken onder het huis? Graag hoor ik van u.

Casco betonkelder plaatsen

Een betonkelder van ongeveer 40 m2 (8 x 5 meter) In casco op te leveren werk. De wanden sausklaar opleveren. Elekrta Goed bereikbaar. Graag contact, gezien grote prijsverschillen geïnteresseerd in een bij benadering kloppende prijsopgave.

Prefab betonkelder laten plaatsen

Graag willen wij een indicatie ontvangen voor het laten plaatsen van een prefab betonkelder met afmetingen (meters)

Betonnen kelder onder het terras plaatsen

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning waarbij wij graag een betonkelder met een deksel onder het terras tegen de woning willen realiseren. De kelder zal dan 5 bij 3 meter gaan worden en mag casco opgeleverd worden. Kunt u ons een indicatie geven hiervoor?

Prefab betonkelder laten plaatsen

We overwegen een nieuw huis te kopen. Voorwaarde is dat er meer ruimte in moet. Het is een huis uit 1960 op een talud. Het is de bedoeling een ong. 6 bij 5 meter prefab betonkelder tegen de bestaande garage aan te plaatsen. De prefab kelder moet een zijdeur hebben naar bestaande garage en 2 open slaande deuren aan de voorzijde. 3 zijden zijn (grotendeels) onder de grond en voorzijde met openslaande deuren aan straatzijde is boven de grond. De kelder waterdicht en geïsoleerd zijn. Wat zijn de kosten van zo'n kelder? Wat zijn de transport en plaatsingskosten?