Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer storten

Uitbouw achterzijde

Het betreft een jaren zestig woning, bouwjaar 1962/1963. achteraanbouwen in de gemeente mag zover ik weet met een achtergevelverplaatsing van 2m50. De woning meet binnenwerks 5m93, dus een globale aanbouw oppervlakte van 15 m2. De betonvloer van de eerste verdieping steekt niet door de achtergevel. de tussenmuur tussen de woonkamer en de keuken mag blijven staan. de keuken zal ik (tzt) zelf vervangen. De uitbouw betreft alleen de benedenverdieping. globaal betreft het dus de volgende werkzaamheden: - het slopen (en uitzagen?) van de achtergevel en de beide zijmuren die als schutting fungeren met de buren - het contructief aanpassen/versterken van de resterende gevel waar nodig (bijv dmv een balk) - het plaatsen van een fundering tbv de aanbouw (huizen zijn hier allen op staal gefundeerd) - het storten van een betonvloer - het zetten van de muren (met spouwisolatie) en dak, geisoleerd - het aanbrengen van een deur tpv de keuken in de achtergevel, en 2 openslaande deuren tpv de huidige woonkamer. Aan weerszijden van de openslaande deuren 2 smalle ramen van ca. 50 cm. - het gestuct (spachtelputz) opleveren van de gehele woonkamer - plafondafwerking gehele woonkamer (huidige woonkamer heeft beton als plafond, slecht afgewerkt). Mijn idee is om er gipsplaten tegenaan te zetten en dit af te stucen, en dit 1-op-1 door te trekken naar de aanbouw en de keuken. verleggen CV voorzieningen. werkzaamheden die ik zelf zal uitvoeren: - demonteren bestaande keuken - verleggen rioolaansluiting buitenkraan - bouwrijp maken bouwstrook, in overleg het uitgraven van funderingscunet (excl grondverbetering) werkzaamheden te overleggen: - updaten electra keuken en woonkamer, idem voor keuken. Optie is dit alleen voor te bereiden - eventueel slechts stucklaar opleveren van de aanbouw. - de woonkamer heeft momenteel een houten vloer. indien mogelijk kunnen we dit meteen omzetten naar beton, inclusief de woonkamer en de keuken voorzien van vloerverwarming

Serre vervangen

Graag ontvang ik een indicatie voor het volgende: Bestaande serre (aluminium/enkel glas), bouwjaar 1980, vervangen door nieuwe serre met dubbelglas. Maten: 470 breed x 230 diep x ca. 270 hoog Huidige situatie: basis is beton gestort op zand, zijwanden zijn schutting van betonplaten. In de serre is de entree van het achtergelegen schuurtje. Gewenste schuifpui met 1 deel vast en 1 deel schuif, breedte: 300 cm x ca. 230 hoog, met ventilatie. Hoor graag wat de mogelijkheden en kosten zijn, in kunststof en eventueel aluminium. (ps: meer foto's beschikbaar) Alvast bedankt, Niek

Verbouwing nieuwe woning

We krijgen 13 november de sleutel van ons nieuwe huis en willen graag de volgende verbouwing doen: - Houten vloerbalken verwijderen (+/- 60m2) - Vloerisolatie dmv (schuim)beton (+/- 60m2) - Vloerverwarming (+/- 60m2) - Renovatie badkamer (+/- 7m2) - Dak reparatie opbouw en aanbouw

Balkon renovatie

Mijn balkon uit 1976 is beschadigd. Graag wil ik het beton laten herstellen en stucwerk of coating aan laten brengen. Verder wil ik de balustrades laten vervangen door nieuwe. Het balkon is 6 X 1,25 m.

Ventilatie dakkoepel laten plaatsen

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een ventilatie-dakraam boven mijn keuken. Dit is een een uitbouw. Het dak van de uitbouw is van beton.

Advies/ offerte voor een kelder

Voor onze nieuwbouwwoning in Ter Aar (Zuid-Holland) hebben wij de wens om een kelder onder de woning te laten plaatsen. De architect is de eerste tekeningen aan het finaliseren. In de kelder komen de technische installaties (Warmtepomp, WTW etc.) en een hobbyruimte of een thuisbioscoop. Wij hebben uw gegevens via google gevonden en hopen dat u ons hierover kunt adviseren en offreren. Denk hierbij aan de materialen (prefab/beton), de maten, plaatsing etc. Onze architect heeft in haar ontwerp een kelder met buitenmaten LxBxH in mm 8700X4048X260 (zie bijlage)opgenomen. Alvast bedankt voor alle moeite.

Beton storten en vlinderen

Voor een bedrijfspand in de binnenstad in Arnhem zou ik graag voor 75 m2 aan beton willen laten storten. Hierna polijsten.

Beton storten voor de fundering van een tuinhuis

Ik zoek een specialist voor het aanleggen van een fundering voor een tuinhuis van 2.40m bij 4.00m. Fundering aan 1 lange en 1 kort zijde gegrensd door aanwezige garages (zie bijgevoegde foto). Graag een betonijzer versteviging aanbrengen in onderste helft van de vloer. Gladde afwerking vloer niet nodig (er komt later nog een plavuis overheen). Dit bevindt zich in de achtertuin wat prima bereikbaar is.

Een douche realiseren in een hok tegen de woning aan

Ik zoek een aannemer voor het verbouwen van het klompen hok aan de achterzijde van mijn woning. Deze ruimte (175 bij 280 cm) dient te worden verbouwd tot een badkamer. Het betreft een houten hok op beton. Wellicht dat de wanden gemetseld kunnen worden.

Samenvoegen 2 appartementen

We hebben 2 appartementen van elk circa 75 m2, direct boven elkaar. Betreft een nieuwbouw appartement uit 2006, tussenvloer is van beton en het gaat om de 6e en 7e verdieping. Het idee is om deze 2 samen te voegen, een trap in het woongedeelte van de 6e verdieping naar de 7e te maken. Hiervoor zouden we graag een offerte wensen en een indicatie waar we eventueel nog meer rekening mee dienen te houden.

Partners

Partners van Casius