Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer storten

Een fundering ten behoeve van een serre realiseren

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren voor een serre. Met de bouw van ons huis is de fundering al doorgeleid maar omdat er voor het huis daarna vloerplaat op zijn gelegd is is er een groot hoogteverschil tussen binnen en buiten. Graag willen we hierop dus beton laten storten of wellicht ook een vloerplaat laten leggen. Het gaat om 6 bij 2,5 meter.

Vloerbalken onder de woning vervangen

Houten balken vervangen voor beton/metaal. Gaat om 35/40m2. De bovenkant van de vloer ga ik er zelf uithalen, het is wel fijn als u de situatie ter plekke komt inschatten om een kostenplaatje op te stellen. Wil het zo snel mogelijk gelegd hebben.

Moderniseren woning

Wij willen een oud huis kopen uit 1920. Dit huis moet geheel gemoderniseerd worden. Alles moet vernieuwd worden. Trap beton look met verlichting. Nieuwe badkamer met 2 douchekoppen en bad. In een kamer een inloopkast. 3 slaapkamers waarvan 1 master. Keuken bij de woonkamer betrekken. Mag allemaal een luxe uitstraling hebben. Het gaat even om een begroting zodat wij een keus kunnen maken of wij het huis willen kopen.

Zijaanbouw plaatsen

Ik wil graag een zij-aanbouw voor een hoekhuis van 2 woonlagen, met zadeldak en dakapellen voor en achter. Maximale afmetingen zijn 8.77 mx 5.70 m, maar kleiner is mogelijk als dit voordelen oplevert, bijvoorbeeld prefab of ingewikkelde aansluiting van aanbouw op bestaande huis. Meedenken wordt zeker gewaardeerd. Bouwtekening en vergunningaanvraag meenemen in offerte. Voorkeur materialen zijn steen en beton, maar wederom ook hier wordt meedenken gewaardeerd. Doel van de aanbouw is om beneden meer ruimte voor de keuken en een eetkamer en kantoor te creëren. Op de 2e woonlaag zouden dan 3 of 4 kamers worden gerealiseerd.

Maken fundering voor staalconstructie overkapping terras horeca

Beste, voor onze opdrachtgever dienen wij 2 gewapende funderingen te voorzien voor een staalconstructie waarop een membraan overkapping wordt gespannen. De funderingen dienen bij benadering in afmeting 2,50 x 2,50 en 1,00 m diep te zijn (in totaal 120 m2). Uitgraven, bekisting, wapening en storten beton graag opnemen in de prijs. De fundering is voor een terras van een horeca zaak. Het is niet eenvoudig toegankelijk, dus er kan niet met een grote graafmachine bijgekomen worden. Er loopt wat kabelwerk onder. Ik heb al een klik melding gedaan.

Aanbouw + betonnen vloer

Ik wil een aanbouw van ca. 4 x 1,5 mtr (buitenmaat) aan voorzijde woning. Woning is doorzon en ca. 6 mtr breed. Foto van de aanbouw zoals wij die graag zouden hebben is bijgevoegd. Vervangen houten vloer (ca. 24 m2) voor betonnen vloer met vloerverwarming (hoofdverwarming) ook in keuken en hal (vloer is reeds van beton). Bij elkaar ca. 34 m2 voor vloerverwarming. Graag casco opleveren.

Uitbouw zolder op dakterras

Ik zoek een aannemer die ons dakterras bij de zolder kan betrekken door middel van een dakopbouw. De opbouw moet 320 bij 530 cm groot worden, woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het betreft de 2e verdieping waar gebouwd moet worden. Het huidige dak van de woning is hoogstwaarschijnlijk beton. In de opbouw zien we graag 2 badkamers terug.

Plafond verlagen, erin inbouwspots op dimmer

Ik zoek een aannemer die een verlaagd plafond met 4 inbouwspots kan realiseren in mijn keuken. Het plafond (beton) in de keuken zo'n 10 cm verlagen. Ongeveer 4 inbouwspots en daarbij ook sausklaar stucwerk. Het plafond is 7,2 m2 groot.

Cementvloer plaatsen

Wij hebben een tuinhuis van 5x10 meter. De vloer is nog stenen met daaronder gewoon zand. wij zouden de vloer graag van beton of cement hebben. Verwarming is niet nodig, isolatie eigenlijk ook niet, maar we zouden graag een optie zien inclusief en exclusief lichte vorm van isolatie.

Een casco uitbouw ontwikkelen tegen een woning aan

Ik zoek een aannemer die onze woning kan uitbouwen. Wij willen uitbouw realiseren ca. 2,4 bij 5. We wonen in een houtskelet woning dus alle wanden hout en gips evenals vloer 1e verd. Vloer bg wel beton dus dit graag doorzetten incl. heiwerk waarschijnlijk. Buitenzijde voorzien van metselwerk en kunststof kozijnen en enkele deur. Binnenwerk casco dus wij plaatsen zelf gipsplaten en maken elektra en CV incl. gipsplaten plafond. De uitbouw moet aan de achterzijde van een tussenwoning komen.

Partners

Partners van Casius