Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer storten

Balkonrenovatie; vier balkons opknappen

Het betreft een VvE waarvan 4 appartementen waar problemen zijn met de balkons. De stalen balken zijn op diverse plekken weggerot. De balkons zitten middels een H profiel in de gevels. Balkon zelf is van beton, dit is nog in goede staat. Elk balkon is ongeveer 1,20 x 2,50 meter. Ik heb filmpjes en foto's van de balkons maar denk op locatie kijken beter is.

Casco uitbouw achter

We willen een casco uitbouw van 6 x 2.5 meter. We hebben al tekeningen van de architect, de constructie wordt berekend. Vergunning is niet nodig. Fundering zijn ongeveer 4 palen nodig met beton. We willen een prefab constructie. De buren willen ook een uitbouw, mogelijk dat zij ook mee willen doen.

Verlaagd plafond van 42 m2

Ik zou mijn plafond van 42 m2 10 cm willen verlagen, geen isolatie. Huidige plafond is van beton. Er zou waarschijnlijk alleen wat raggelwerk en een gipsplaatje geplaatst moeten worden. Wat kost een 42 m2 verlaagd plafond?

Fundering stabiliseren

Er is bij onze voordeur één hoek, waar na jaren geleden uitgevoerde werkzaamheden, de binnenmuur wat verzakt, zodat de voordeur steeds weer klemt. Na het binnen graven van een gat onder de tegels, blijkt dat daar toen zeer lokaal de losse zandgrond is weg gezakt. Op die hoek willen wij dus wat betere stabiliteit hebben, voordat we dit gat weer met cement of beton weer kunnen dichten. Een betrekkelijk kleine klus eigenlijk, die waarschijnlijk met een paar grondinjecties geklaard kan worden.

Heipalen slaan voor tuinkamer

Ik wil graag een tuinkamer laten aanbouwen van 6,5m breed en 3,5 m diep. Hiervoor heb ik een goede fundering nodig dat ook goed is geïsoleerd. Het gaat niet om een serre, daarom komt geen vloerverwarming in de vloer. De tuinkamer zal wel voorzien zijn van dubbel glas en een schuifpui. Ik weet niet wat voor fundering in nodig heb (beton of hout), maar er moet wel geheid worden.

Dichten deuropeningen, vervangen deuren, schilderen en stucen hele woning, electragroep aanleggen

Diverse aanpassingen aan een appartement uit 1994 van 75 m2: - 2 deuren dichtmaken met gipsblokken en stuc-klaar maken. Nieuwbouw deuren van 80 cm breed bij 2.40 m hoog, dus ongeveer 4 m2. - 5 deuren verwijderen incl. deurposten en vervangen door plafondhoge deuren. Het zijn nieuwbouwdeuren met bovenlicht, deze moeten 2.44 m hoog en 80 cm breed worden. - Muurtje maken van gipsblokken van ca 2 meter breed bij 2.40 m tbv inloopkast. - Extra electragroep aanleggen tbv keuken. - De gehele woning (plafonds en muren) stucen. Ca 160 m2 muur en 75 m2 plafond. Er zit nu bouwbehang van 26 aar oud op de muren, dit halen wij eraf. Plafond is denken wij van beton. - Alle muren en plafonds wit schilderen.

Een woning uit- en opbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en uitbouw kan realiseren. De opbouw moet 450 bij 650 cm groot worden. De uitbouw moet 100 bij 300 cm groot worden. Voor zowel de uit- als opbouw geldt: casco opleveren en hardhouten kozijnen met hr+ glas. Daarnaast is het huidige dak van de woning van beton en gaat de opbouw om een toekomstig 2e verdieping.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een aanbouw aan onze woning met een oppervlakte van 35 m2. Constructie van hout en compleet afgewerkt. Inclusief fundering, (uitgraven, beton storten, isoleren.) Voor deze klus is geen vergunning vereist.

Kelder onder bestaande woning

Wij willen graag de mogelijkheden bespreken voor het laten aanleggen van een kelder onder ons bestaande woonhuis in Delft. Is een bestaande woning met bouwjaar 2005 gebouwd in beton en metselwerk. We willen graag in gesprek met een aannemer die daar ervaring mee heeft en ons kan vertellen wat we het beste kunnen doen

Gat zagen in betonnen dak voor luik

Gat zagen in plat dak 50 x 80 cm dikte beton 10 cm + 10 cm isolatielaag. Vrijgekomen zijkanten afwerken met 22 mm multiplex. 40 cm hoog.

Partners

Partners van Casius