Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer storten

Trapgaten dichten

Wil graag twee trapgaten dichten van 2m x 2m met lichtgewicht snel beton.

Betonrot reparatie plafonds

Wij zijn benieuwd naar de kosten voor het herstellen van betonrot in het plafond van een schuur (12m2) en garage (16m2). Het beton is dusdanig aangetast/kruimelig dat het hele plafond vernieuwd lijkt te moeten worden. Het pand is nog niet aangekocht, maar wel onder bod. De situatie kan op locatie bekeken worden. Graag ontvangen we een indicatie, voordat we de koop rond kunnen maken. Daarna willen we het werk graag uit laten voeren.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een dakopbouw van 5 m bij 6 m realiseren op een plat dak (van beton). Er moeten aan beiden kanten dan ook kunststof kozijnen komen. Graag compleet met elektra en stucwerk. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Beton van balkon repareren

Ik wil het betonrot van het balkon repareren. Het balkon is op de 1e verdieping van een woonhuis, en is 2,5 x 1 meter.

Een aantal bouw en verbouwklussen bij een woning realiseren

Ik ben op zoek naar een goede aannemer die een aantal verbouwklussen kan realiseren in en aan mijn woning conform bouwtekeningen. Een uitbouw van 35m2 aan de begane grond. Palen van 5m zijn waarschijnlijk nodig. Vloerverwarming wordt gedeeltelijk doorgetrokken en woonkamer wand wordt gedeeltelijk opgevangen met bredere kolommen. Kozijnen worden wellicht geleverd door direct kontact van ons De huidige keuken wordt gesloopt en het de wand tussen keuken en woonkamer wordt verwijderd. De garage wordt kantoor. een nieuwe deur zal komen van hal naar kantoor. Kozijnen worden geleverd door bestaande contact Bovenste verdieping moet een nieuwe badkamer komen en plafonds gedeeltelijk verwijderd worden. Een dakkapel aan de noord kant wordt geleverd en geplaatst door een dakkapel specialist Buiten komen 2 bijgebouwen. Een schuur van 21 m2 en een tuinhuis van 19m2. Er dient een betonnen fundering geplaatst worden (geen palen nodig) , waarbij naar het tuinhuis ook een afvoer en waterleiding nodig is. De bijgebouwen worden opgebouwd uit hout (redcedar wood grijs) en kozijnen voor tuinhuis worden geleverd. Tijdens het storten van het beton moet ook een betonnen vloer worden gestort voor een zwembad van 7x3.5 Verder: woning buitenkant stucen, dak van boeidelen voorzien.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw van circa 35 m2 op het platte, betonnen dak van onze tussenwoning. Tevens een dakterras van circa 15 m2. Tekeningen aanwezig. Trapgat zagen in beton en vaste trap plaatsen. Sanitair niet nodig. Bij buren bestaat reeds dezelfde situatie dus vergunning moet geen probleem zijn.

Vloerverwarming + cement vloer

Wij willen vloerverwarming laten aanleggen waarbij we een betonnen vloer hebben. Indien jullie kunnen infrezen in beton ontvang ik hier graag de prijzen voor. Indien er eerst cement vloer aangelegd moet worden ontvang ik graag de prijs voor cement vloer + vloerverwarming aanleggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2.

625 m² betonvloer in een bedrijfspand storten inclusief vloerverwarming

Betonvloer voor bedrijfspand storten inclusief wapening Ik wil graag een monolith betonvloer laten storten inclusief wapening op een zandbodem met onder het beton een EPS isloatie. Het gaat om 525 m², met een gemiddelde dikte van 16 cm. Ook wil ik daarnaast een betonnen vloer van ongeveer 100 m2 laten storten voor een vriescel.Ook geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Bestaande balkon uitbouwen

Het gaat om een balkon achter de woning op de eerste verdieping. Deze is 4 meter breed en 1.20 meter diep. Moet 1.50 dieper naar 4 x 2.70. Vloer is beton.

Gietvloer aanbrengen en muren stucen

Woonkamer en keuken en bijkeuken beton/gietvloer aanbrengen 80 m2 + muren stucen en witten en badkamer vernieuwen 3 x 2,5 en slaapkamers stucen en sauzen.

Partners

Partners van Casius