Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer storten

Een tuinkamer met schuur aanleggen

Wij willen graag een tuinkamer met schuur plaatsen. De tuinkamer dient voorzien te worden van schuiframen. De tuinkamer zal een oppervlakte van 8m x 5m met daaraanvast een schuur van 8m x 3m. Wij willen heel graag dat de beton zogezegd doorloopt naar het terras. In de tuinkamer willen wij graag van die schuiframen in een rails. De tuin/schuur graag met Douglas hout. Wat is voor jullie het makkelijkste om dit te realiseren? Eerst de tuinkamer laten plaatsen en dan beton.Of eerst het beton laten doen, met bijvoorbeeld een ijzeren balk voor de rails. Waarna de tuinkamer er door middel van betonankers op geplaatst kan worden. Of eventueel betonpoeren met schroefdraad verwerken in de vloer? Het zou gaan dus gaan om een oppervlakte van 800cmx800cm waarvan 500cmx800cm tuinkamer wordt, en het andere gedeelte tuinhuis/schuur. Het terras komt nog voor de tuinkamer. Dit zal 800cmx300cm. Ik zou hiervan graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen. Met de toelichting wat voor jullie het makkelijkste werkt. Alvast bedankt.

Balkon met betonrot opknappen

Mijn balkon is 1.20 bij 3.00 meter groot. Er blijft vaak water staan op het balkon waardoor de verf er vanaf gaat. Aan de zijkant is er n klein stukje beton weg. Ik wil graag weten wat het ongeveer gaat kosten om het balkon te herstellen.

schuur bouwen in de tuin

Ik wil schuur bouwen in de tuin met sandwichpanelen. Grote schuur bouwen, 8 meter lang , 2,7 breed. Ik wil graag tegels als vloer hebben, als ondergrond beton. De wanden en het plafond mogen gemetseld worden. 1 raam mag er in plaatsen. Al het materiaal mag geregeld worden door de vakman, de tuin is toegankelijk.

Geluidsisolatie muren

Ik wil een woonkamermuur op de b.g. en een slaapkamermuur op de eerste verdieping geluidsdicht laten isoleren. De muren zijn van beton en er zit een nieuwe laminaatvloer vast aan deze muren. De woonkamermuur heeft een oppervlak van ca. 28,5 m2 en de slaapkamermuur een oppervlak van ca. 8,1 m2. Ook moeten de stopcontacten en schakelaars aangepast worden.

Balkondragers repareren

De 2 balkondragers moeten worden aangesmeerd met beton, zal denk ik met bekisting moeten gebeuren

Verbouwing woning

Wij zijn van plan om begin september te verhuizen naar een woning in Ede. Nu zoeken wij nog een aannemer mocht de koop door gaan. Even een korte uitleg over de werkzaamheden. Ons plan is om de huidige in de lengte richting gelegen hal te verkleinen. Dit naar een ruimte van ongeveer 2 bij 2 meer. Hier naast zou dan ook een ruimte van 2 bij 2 meter ontstaan voor een wasmachine droger etc. In de keuken zat nog een extra ingang vanaf buiten. Deze moet aan de buitenzijde dicht worden gemetseld. Zodat de nieuwe keuken tegen de want kan worden geplaatst. De inbouwkasten die zich in de hal van de slaapkamers bevinden moeten er ook uit. Hier moet gewoon een rechte muur voor in de plaats komen. De woning is in de hal en keuken voorzien van beton. Nu willen wij in de rest van de woning ook beton storten inclusief vloerverwarming mocht dit in ons kosten plaatje passen. Tevens moet er in de plafons het isolatie worden vervangen over geheel de woning mocht uit de bouwtechnische keuring blijken dat dit onvoldoende is in de huidige standaard. De meterkast betreft nog een zeer oud model ook die moet vervangen worden. Ook zullen er in de keuken de aansluitingen moeten worden verlegt en de elektra moeten worden aangelegd voor in de inductie plaat etc. Ik heb je in de bijlage 2 tekeningen gezet met de oude plattegrond en onze nieuwe. Wat wij graag zouden willen is of je een grove schatting kan maken van de kosten. Of moet je daarvoor echt op locatie zijn? Kun jij überhaupt de werkzaamheden uitvoeren ergens in de maand?

Convectorput dichtmaken

Op de begane grond in de woonkamer zit een convectorput van circa 270 x 30 cm. Deze moet verwijderd worden. Dit kunnen wij eventueel zelf. Het achtergebleven gat in de betonvloer en zandcement dekvloer moet opgevuld worden. Vanuit de kruipruimte zal waarschijnlijk gestut moeten worden. De laag beton moet met wapening geplaatst worden, circa 10 cm dik. Hierop moet een zandcement dekvloer van circa 6 cm dik geplaatst worden. Dit kan natuurlijk niet dezelfde dag gebeuren in verband met drogen, maar u heeft vast suggesties hoe we dit kunnen realiseren.

Balkon verbreden

Balkon is ongeveer 9 mtr lang. 90 cm breed. Is van beton met stalen H binten eronder

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer en schuifpui plaatsen

Wij willen een convectorput met radiator laten plaatsen en een gat in de vloer laten zagen. Ik heb een beton vloer en een parketvloer erop. Convectorput komt er voor de schuifpui. Wij willen ook een schuifpui laten plaatsen van 2,5 meter breed. Er zit nu een raam waar de pui komt, er hoeft niets doorgebroken te worden. We denken zelf aan kunststof kozijnen, maar we horen van iedereen weer wat anders, dus we willen graag advies wat het beste is. Het moet goed isoleren en het hoeft niet heel duur te zijn. De convectorput wordt ongeveer 2,20-2,30 meter. Je kan via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In ons huis willen wij op 2 plekken een muurdoorbraak in verschillende draagmuren, één voor een deuropening en één voor een venster. Er zijn al tekeningen en berekening gemaakt, op beide plaatsen moet een balk terug (HE100B en HE200B). De muren zijn van beton. Wij willen de klus graag eind juni uitvoeren, als dat kan