Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer storten

Gietvloer aanbrengen en muren stucen

Woonkamer en keuken en bijkeuken beton/gietvloer aanbrengen 80 m2 + muren stucen en witten en badkamer vernieuwen 3 x 2,5 en slaapkamers stucen en sauzen.

Betonnen fundering op palen realiseren

Ik zoek een aannemer die in mijn voor/zijtuin een fundering kan maken voor een garage. De fundering moet ongeveer 15 m2 groot zijn en zijn voorzien van elektra leidingen. De fundering moet van beton op palen geplaatst worden. De voortuin is goed bereikbaar.

Funderingsherstel aanbouw uitvoeren

Ik zoek een aannemer die de fundering van mijn uitbouw kan herstellen. De uitbouw uit 1997 verzakt. Eerste scheuren al zeker 4 jaar geleden en vooral dit jaar veel erger geworden. Is op palen gebouwd (beton) maar volgens de buren, korte en maar twee. De uitbouw is aan de achterzijde van onze hoekwoning.

Betonrot reparatie

Ik ben op zoek naar iemand voor Beton reparatie ivm betonrot in de kruipruimte woning ca 50 m2. Graag ontvang ik en offerte.

Badkamer, verlaagd woonkamerplafond en keukenvoorbereiding

Woning is recent aangekocht en de sleuteloverdracht vind plaats in September 2020. 1. In de woonkamer wil ik een verlaagd plafond (originele plafond is van beton) t.b.v. meerdere inbouwspots en led verlichting. 2. Badkamer renoveren (5 m2) dus oude slopen en afvoeren en nieuwe badkamer maken met inloop-douche en vrijstaand bad. 3. Keuken slopen en afvoeren en voorbereiden voor de nieuwe aan de hand van technische tekening van keuken-showroom. Graag een offerte met de 3 omschreven werkzaamheden apart vermeld.

Uitbouw aan rijwoning realiseren

Ik zou graag een uitbouw laten plaatsen van 6 m (breedte) x 4 m. Hoogte is +- 3 m. Ik zou graag een houten uitbouw willen ivm gewicht. geen groen dak. Het lijkt me mooi om hout op de gevel te hebben. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden qua fundering - moet er dan ook geheijd worden? Wordt de uitbouw dan ook netjes afgewerkt aan de binnenzijde (ik heb nu stucwerk om de muur)? Het gaat trouwens om een rijwoning. Voor zover ik weet zijn de vloeren van beton en is de achtergevel van steenachtig materiaal.

Opbouw

Wij willen een extra verdieping op het platte betondak van onze 2e verdieping van ons huis uit 2011. Graag zo groot als mogelijk dus circa 40 m2. Vermoedelijk samen met nog 2 buren met exact dezelfde woning. Trapgat zagen in het beton en nieuwe vaste trap inmeten en plaatsen. Er hoeft geen sanitair in te komen. Mogelijk wel 1 of 2 lichtkoepels. Graag een Aannemer die ook de vergunningaanvraag regelt.

Extra verdieping op 2e verdieping

Wij willen een extra verdieping op het platte dak (beton) van de 2e verdieping realiseren. Huis is 5 meter breed en 9 meter diep. Er moet ook een badkamer met toilet in komen. De vergunning ook graag meteen regelen. Trapgat uitzagen en vaste trap inmeten en plaatsen. In ieder geval een lichtkoepel in het nieuwe dak en eventueel ook een sedum/groendak aanleggen.

Geïsoleerde beton fundering voor een serre realiseren

Ik wil graag een geïsoleerde beton fundering laten maken voor een winterkamer of serre. Afmetingen zijn : 6m x 3,7m Graag de waterafvoer verplaatsen buiten de fundering.

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Partners

Partners van Casius