Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beton storten in de garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beton storten in de garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beton storten in de garage

Fundering storten ten behoeve van Roadblockers

Het gaat om een 2 x fundatie van 3,798 m3 aanleggen voor roadblockers. Maten 4,20 m x 3,60 m x 0,45 m met een uitname in het midden (zie tekening) van 1,738 m x 2,270 m x 0,45 m. Type beton: hoge sterkte beton met bewapening(c25/c30) (door jullie aan te brengen, inclusief bekisting). Draadstaal bewapening. De roadblockers moeten op een grindbed geplaatst worden (het gat is al afgegraven). Het draadstaal moet aan de roadblocker gelast worden. Specificaties van draadstaal en wijze van lassen zijn voorradig. De locatie is in in Valenciennes (Noord Frankrijk) de roadblocker zelf staat op locatie in Valenciennes en er moet op locatie gewerkt worden. We zitten in een aanbiedingsfase. Zodra de klus binnen is, zal er begin april gestart worden met het project.

Fundering storten ten behoeve van roadblockers

Het gaat om een 2 x fundatie van 3,798 m3 aanleggen voor roadblockers. Maten 4,20 m x 3,20 m x 0,4 m met een uitname in het midden (zie tekening) van 1,738 m x 2,270 m x 0,4 m Type beton: hoge sterkte beton met bewapening (door jullie aan te brengen, inclusief bekisting). Draadstaal bewapening. De roadblockers moeten op een grindbed geplaatst (het gat is al afgegraven) Het draadstaal moet aan de roadblocker gelast worden. Specificaties van draadstaal en wijze van lassen zijn voorradig. De lokatie is in in Valenciennes (Noord Frankrijk) de roadblocker zelf staat op lokatie in Valenciennes en er moet op lokatie gewerkt worden. We zitten in een aanbiedings fase. Zodra de klus binnen is, zal er begin april gestart worden met het project.

Betonvloer storten, isoleren en egaliseren

Wij willen in de schuur de vloer egaliseren en een geïsoleerde betonvloer laten storten. Op dit moment is er al een ondervloer van beton maar deze willen we circa 6 cm ophogen. Daartussen moet dus ergens isolatiemateriaal komen. Het gaat in totaal om circa 30 m2. Uitvoering bij voorkeur begin februari.

Uitbouw achter het huis aanbouwen

Aan ons huis willen we graag aan de achterzijde een aanbouw realiseren. We willen graag 2 meter bij het huis trekken. Aan de linker zijde is reeds een muur aanwezig, van de garage. De aanbouw zou betekenen: leggen van de fundering, rechter muur optrekken en het dak en de voorkant van de aanbouw volledig van glas voorzien. Gezamenlijk met het leggen van de fundering willen we graag beton storten in ons huis, á 74 m2. De vloer van de aanbouw en het huis moeten in elkaar lopen met onderliggende vloerverwarming. Het leggen van de vloer en de verwarming is geen onderdeel van deze offerte, mogelijk wel het storten van beton voor zowel in huis als de aanbouw. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden zonder het toevoegen van een steunbalk en met het toevoegen van een steunbalk. Het liefst willen we deze hele muur van de achtergevel met ramen en deuren verwijderen. We zitten echter met de draagpilaar. Kunt u ons een offerte doen toekomen voor een aanbouw van 7 m breed en 2 meter diep, volledige oplevering? Er is nog geen vergunning aangevraagd. De afwerking dient separaat vermeld te worden.

Betonvloer storten met vloerverwarming

Ik denk dat het ongeveer 40 vierkante meter is en ik wil een vloer van 12 cm dik beton. Dan vloerverwarming en afdekvloer erover. Het geheel aanbieden graag.

Vloer storten in woning

Wij hebben een woning aangekocht waarbij er een houtenvloer in de woonkamer ligt met daaronder zand. Wij zouden hier graag tegels in willen leggen met vloerverwarming. Voordat wij dit kunnen doen moet er beton gestort worden en moet het worden geïsoleerd. Ik ben erg benieuwd naar wat ons dit zou gaan kosten. Het gaat om een vloer van ongeveer 27 m2 en dan met name het isoleren en het beton storten. In de foto gaat het om de woonkamer, want in de gang en de uitbouw (keuken) ligt al beton.

Betonnen vloer aanbrengen

Wij willen 8 vierkante meter beton laten storten in onze bijkeuken met een diepte van ongeveer 20 centimeter.

Beton storten in de garage

Het betreft een garage van 16 m2 waar ik graag een betonnen vloer in zou willen hebben. Er gaan geen zware dingen in staan. Hooguit 2/3 scooters en een aantal kasten. Ondergrond is zand. Deze is al vlak gemaakt en is al ongeveer 12 cm die gegraven.

Beton storten op PS combinatievloer voor uitbouw

Het betreft het leggen van een volledig vlak gevlinderde funderingsvloer, op basis van PS combinatievloer met kruipruimte en fundering op staal. De afmeting is 4.20 x 6.60 meter, aansluitend aan de fundering bestaande woning. Op de vloer komt verder geen cementdekvloer meer.

Beton laten storten in de tuin

Ik wil beton laten storten in de achtertuin onder de veranda. De veranda is 3 meter lang 6 meter breed. Overigens moet de veranda blijven staan want die kan niet worden gedoteerd. Later wil de klant tegels lijmen. het is aan te raden om de klant even te bellen voordat er een offerte wordt opgesteld.