Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschadigd dak van tuinhuis vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschadigd dak van tuinhuis vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschadigd dak van tuinhuis vervangen

Serredak vervangen

Het huidig serredak is op een aantal plaatsen beschadigd, dubbelwandig plastic platen, en moet vernieuwd worden. Het doel is het dak met glas te bedekken en tegelijkertijd overstek en waterafvoer verbeteren. De woning komt uit 1920 met een serre origineel inbegrepen op bakstenen wanden. De grote van de serre is 4.50 meter breed en 3.50 meter diep. Het glas zal HR++ moeten worden en zonwerend. De serre is goed bereikbaar.

Waterschade aan plafond herstellen

Door de storm 18 januari is er een dakpan scheef gewaaid. Hierdoor hebben wij schade in de slaapkamer aan het schuine dak. Dit zijn dakplaten met isolatie en de spachtelputz op de muur. De verzekering wil hiervan een offerte. Ook de afwerking aan het Velux raam is beschadigd.

Gevolgschade van lekkage herstellen

Bij ons in de keuken is lekkage ontstaan, de wand en plafondplaten zijn hierdoor beschadigd (gips). Ook is de houtafwerking beschadigd. Eerst moeten we het dak nog laten repareren voordat we de gevolgschade laten repareren.

Beschadigd dak van tuinhuis vervangen

Er liggen nu 11 dunne, doorzichtige golfplaten op. Er is schade door een tak van een boom ontstaan. Willen graag het gehele dak laten vervangen. In verband met de stevigheid willen we graag plexiglas platen. De afmeting is B 610 x L 244 cm. Schuurhoogte 2.50 meter. Locatie is goed bereikbaar, echter met auto tot aan schuur is niet mogelijk. Met de platenkar kan wel.

Waterschade aan dak van uitbouw herstellen

Door lekkage is er waterschade op het dak van mijn uitbouw ontstaan. De lekkage is inmiddels gerepareerd. Zoals te zien op bijgevoegde foto's zitten op twee platen vochtplekken en is de houten balk beschadigd. Graag ontvang ik een offerte voor de herstelwerkzaamheden.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

Wij wonen sinds eind oktober 2016 in onze woning waar een aangebouwde serre is. Op het dak van de serre liggen polycarbonaat kanaalplaten die dubbelwandig zijn en ongeveer 25 mm dik. De kleur opaal is vergeeld en enkele platen zijn aan de bovenzijde wat beschadigd, waardoor er vocht tussen is gelopen. De platen liggen op een aluminium constructie. We willen er graag nieuwe platen op laten plaatsen met een hoge isolerende werking en in de kleur opaal. Het gaat om een totale oppervlakte van het dak van ongeveer 500 x 350 cm. Er liggen 3 platen van 112 x 335 cm en 2 platen van 75 x 335 cm. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Gashaard en schouw verwijderen

In onze aanstaande woning, bouwjaar 1961, willen we de gashaard en schouw verwijderen uit de woonkamer. De schoorsteen op het dak / tweede verdieping is reeds verwijderd in verband met een dakopbouw. Werkzaamheden bij voorkeur inclusief afsluiten/wegwerken/verwijderen gasaansluiting haard. Er komt een nieuwe vloer, dus vloerherstel niet per se noodzakelijk, tenzij ondervloer beschadigd raakt. De afwerking van de muur en plafond zien wij graag separaat terug op de offerte. Ik ben ook benieuwd of er iets gestut moet worden de draagconstructie is mij niet bekend.

Kunststof platen op een serre vervangen

Door een hagelbui in juni is het dak van mijn serre beschadigd. Het dak bestaat uit dubbelwandige kunststof kanaalplaten in de kleur opaal, waarbij op een aantal plaatsen in de bovenste laag gaten zijn ontstaan. Er komt water tussen de kanaalplaten en daarom moeten deze vervangen worden. Het betreft 5 platen van 3 meter lang en 1 meter breed. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Schuren met stormschade vervangen

Wij doen het beheer van een complex woningen. Namens de VvE willen wij een offerte aanvragen voor de vervangen van 2 schuren. Er is onlangs een boom omgevallen op de twee schuren, waardoor deze fors beschadigd zijn. 1 schuur betreft een gemetselde schuur die gesloopt moet worden en daarna weer moet worden opgemetseld en voorzien van een dak en alles wat daarbij komt. De andere schuur betreft een houten schuur, die gesloopt moet worden en daarna moet worden opgebouwd naar huidig model. Dit betreft een schuur met plat dak en bitumen dakbedekking. Graag maken wij tijdens kantooruren een afspraak, zodat de situatie ter plaatse kan worden beoordeeld en opgemeten. We ontvangen daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Reparatie van het serredak

Door de hagelbui van juni is het dak van mijn serre beschadigd. Het dak bestaat uit meerlaags doorzichtige kunststof platen, waarbij op een aantal plaatsen in de bovenste laag gaten zijn ontstaan. Deze gaten gaan niet door de onderste laag/lagen van de platen heen, maar laten wel water door dat tussen de lagen terecht komt. De platen moeten vervangen worden. Het betreft een vijftal platen van 3 meter lang en 1 meter breed.