Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Benedenwoning onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: benedenwoning onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: benedenwoning onderkelderen

Beneden woning deels onderkelderen

Ik ben geïnteresseerd in het (deels) onderkelderen van mijn woning. Het betreft een bestaande benedenwoning uit 1930 - Hoofddorppleinbuurt - met een oppervlak van 70 m2, welke ik voor circa 60% wil onderkelderen. De kelder wil ik aan de achterzijde van de woning situeren zodat het mogelijk is om koekoeken te plaatsen voor het benodigde daglicht en de natuurlijke ventilatie. Het te onderkelderen deel heeft een oppervlak van 6 meter breed en 7 meter diep. De huidige kruipruimte heeft een vrije hoogte van 80 cm (onderkant vloer tot zand) en is kurk droog. De kelder wil ik als volwaardige leefruimte gebruiken voor 2 slaapkamers en een badkamer. Van gestorte vloer tot plafond, 2,20 m aan vrije hoogte overhouden. De woning dateert uit 1930 en is gefundeerd. Ik ben benieuwd naar de totaal te maken kosten, welke (bouw) methode toegepast wordt en wat de mogelijkheden zijn om in de voorkant van woning te blijven ten tijde van de werkzaamheden. Indien hierover vragen zijn, verneem ik dit graag.

Benedenwoning onderkelderen

Ik ben geïnteresseerd in het (deels) onderkelderen van mijn woning. Het betreft een benedenwoning met een oppervlak van 135 m2, welke ik voor circa 60% wil onderkelderen. De kelder wil ik aan de achterzijde van de woning situeren zodat het mogelijk is om koekoeken te plaatsen voor het benodigde daglicht en de natuurlijke ventilatie. Het te onderkelderen deel heeft een oppervlak van 12 meter breed en 6 meter diep. De huidige kruipruimte heeft een vrije hoogte van 45 cm (onderkant balk tot zand) en is droog. De kelder wil ik als volwaardige leefruimte gebruiken dus wil ik na het aanbrengen van een verlaagd plafond, 2,6 m aan vrije hoogte overhouden. Ik verwacht daardoor 3m aan zand af te moeten graven. De woning dateert uit 1934 en is gefundeerd op staal. Ik ben benieuwd naar de totaal te maken kosten, welke methode toegepast wordt en wat de mogelijkheden zijn om in de woning te blijven ten tijde van de werkzaamheden. Indien hierover vragen zijn, verneem ik dit graag.

Woning onderkelderen of aanbouw met kelder bouwen

momenteel ben ik me aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn tot verbouw van mijn huidige benedenwoning in Amsterdam. Ik heb een diepe kruipruimte die ik evt misschien tot kelder zou kunnen laten ombouwen afhankelijk van het kostenplaatje. Ik hoor graag van u,

Benedenwoning laten onderkelderen

Ik heb een benedenwoning en ik ben erg benieuwd waar ik ongeveer aan moet denken als ik mijn huis laat onderkelderen. Is het bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen de tuin te onderkelderen? Of mag dat niet i.v.m. het grondwater? Als we het hebben over het huis dan gaat het om 80 m2, de tuin is 40 m2. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn. Bij een aantal buren is de woning al onderkelderd. Wij wensen een soortgelijke onderkeldering.

Woning uitbouwen en onderkelderen

Wij hebben een benedenwoning gekocht, waarvan wij begin mei de sleutel krijgen. Wij willen de woning aan de achterzijde gaan uitbouwen over de volle breedte van ongeveer 6 meter en 3,5 meter diep. Verder hebben wij de wens om er een kelder van 40 tot 50 m² onder te laten maken. Er is nu een kruipruimte van 50 cm diep. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier met ons te bespreken en de mogelijkheden te beoordelen. We willen het werk gefaseerd laten uitvoeren, te beginnen met de uitbouw.

Rijtjeswoning onderkelderen

Ik wil mijn benedenwoning onderkelderen. Oppervlakte begane grond 6 meter breed en 12 meter lang. Vrij toegankelijk aan de voorkant. Er is een kruipruimte aanwezig van ongeveer 60 centimeter diep. Wij hebben wel te maken met een natte ondergrond, langskomen en de situatie ter plaatse beoordelen is dus wel gewenst. Wat is er mogelijk en wat gaat het kosten?

Woning onderkelderen

We willen onze benedenwoning geheel onderkelderen. Het is 70 m2. Wat zou dat ongeveer kosten? Onderzoek doen, vergunningen, uitgraven, onderkelderen en zorgen voor de water-, elektra-, verwarmings- en rioleringsleidingen. Graag advies en offerte voor het geheel.