Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beneden appartementen uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beneden appartementen uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beneden appartementen uitbouwen

Hekwerk in de portiek plaatsen

Ik wil graag een een hekwerk laten plaatsen in een bestaand portiek met 3 appartementen op de begane grond. De brievenbussen moeten ook naar beneden worden verplaatst.

Meerdere beneden appartementen uitbouwen

3 appartementen uitbouw. 4 meter diep 6 meter breed per woning. Zie bijlage voor extra informatie.

Betonrot aan balkon/galerij herstellen

Ik wil graag offertes voor onze VvE om ons betonrot / roest aan te pakken. We willen hier een offerte voor ontvangen voor deze kosten zodat we kunnen kijken hoe en wanneer we dit binnen ons onderhoud plan mee nemen. Graag eerst mail contact, galerij etc is openbaar dus er kan gekeken worden zonder dat ik aanwezig hoef te zijn. Graag maandag of dinsdag bellen. Er zijn een aantal stukken weggeslagen uit onze betonlaag van het appartementen complex (16 woningen), daarnaast gaat er wat mis met de afdichting tussen 2 plaaten waardoor het naar beneden lekt op de begane grond. Vroeg in de ochtend of in de avonduren kan ik persoonlijk aanwezig zijn om u rond te leiden. Binnen kantoortijden is het niet mogelijk dat ik mee loop / aanwijzingen geef waarop te letten.

Woning verbouwen tot appartementen

Wij willen graag onze woning opsplitsen in een bovenappartement en een benedenappartement. Hiervoor is met name het volgende nodig dit te realiseren: - Ingang aanpassen zodat er 2 voordeuren ontstaan na de hal - (draag)muur aanpassing zodat de trap van boven naar beneden doorloopt in een aparte kamer - Trappengat aanpassen en dient afgewerkt wordt zodat het gescheiden is van de benedenwoning Het betreft een authentiek herenhuis, dit dient zoveel mogelijk intact te worden gehouden. Aangezien het tevens gaat om verbouwing / aanpassing aan het bestaande trappenhuis zal er vakkundig timmerwerk aan te pas komen. Wij begrijpen dat op basis van bovenstaande informatie nog geen duidelijke offerte opgemaakt kan worden, daarom zouden we het fijn vinden als er op locatie in overleg met ons gekeken wordt naar wat er dient te gebeuren.

Balkons renoveren

Namens de VvE van een aantal appartementen wil ik graag op korte termijn een inspectie aanvragen van tenminste 4 balkons. De balkons vertonen betonrot en de ijzeren steunbalken vertonen roest. In één nacht is de betonnen afwerklaag van de onderzijde van het balkon van mijn bovenbuurman naar beneden gevallen. Daar zitten grote brokstukken bij. We ontvangen graag uw advies voor het herstelwerk en een prijsopgave. De balkons meten ongeveer 6 m² per stuk. Het gaat om in elk geval 4 balkons buiten de gevel en mogelijk ook om 2 inpandige balkons.

Opknappen trappenhuis

Het is een klein trappenhuis voor drie appartementen. Beneden drie deuren voor meters. Boven drie voordeuren van de bewoners. De muren witten. Deze moet geschilderd en gewit worden. De vloerbedekking op de betonnen trap moet eraf en gewoon beton laten. En tegels op de vloer in de hal en boven bij de voordeuren. De offerte moet aan de VvE voorgelegd worden.

Riolering met buffercapaciteit aanleggen

Tot nu toe juiste bedrijf nog niet gevonden. Moeten bedrijven zijn die door een rioleringssysteem een wateropslag bij grote hoeveelheden regenwater kunnen ondergronds opslaan Bij de tegenwoordige stortbuien, loopt door de ligging al het water wat de gemeenteriolering niet kan verwerken, bij ons naar beneden en lopen de garages wel met 50 cm onder water. Oplossing is een voorraadkolk in de grond, vervaardigd uit Wavin infiltratie units. Daar het een appartementsgebouw (Vereniging van Eigenaren, 18 appartementen) betreft uit de jaren '70, komt hier nogal wat bij kijken. De dakafvoer is bij een bui van 60 mm al 40 m3 dus vraagt het een grote opslag capaciteit!

Draagmuur door laten breken

Ik wil graag de muur tussen de keuken en woonkamer zo breed mogelijk doorbreken, zodat er een open keuken ontstaat. Dat zal maximaal 2. 5 m zijn. Ik heb een beneden woning en daarboven zitten appartementen.

Renovatie en nieuwbouw herenhuis

Jugendstil pand voor renovatie in stijl en met aanbouw van passende garage. Verdere specificaties in overleg. We zijn op zoek naar een hoogwaardige en ervaren aannemer voor een authentieke pand rond 1900. Het is een herenhuis bestaande uit twee appartementen. Boven appartement is gerenoveerd en beneden appartement is gestript en moet helemaal opgebouwd worden. Achter dit pand 4 etages compleet verbouwen. Alleen de muren blijven staan en de rest moet helemaal opgebouwd worden. Betreft alle voorkomende werkzaamheden: metselwerk, bouwkundig, timmerwerk, kozijnen, CV, loodgieter, schilder- en stucwerk, vloeren etc. etc. Zijn nu bezig met een constructeur voor bestek en tekeningen.

Aanbouw aan de woonkamer

Aanbouw beneden, zodat woonkamer een stuk groter wordt. Circa 4,7 meter diep en 2,5 meter breed plus circa 2,3 meter hoog. Gemetselde muren en een plat dak. Ik weet niet of er geheid moet worden, moet wel fundering komen. Schuifpui of openslaande deuren in de uitbouw. Binnenzijde ook afwerken. Daarnaast een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming beneden incl. de aanbouw. Dan alles opnieuw verven, witten plus nieuw behang in de woonkamer. Zou ook fijn zijn als de aannemer de vergunning regelt bij de gemeente. In Utrecht heb ik ook nog 10 appartementen in bezit, waar regelmatig iets moet gebeuren.