Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedrijfsruimte renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedrijfsruimte renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedrijfsruimte renovatie

Bedrijfsruimte renovatie

Aanbesteding voor een Chinees bedrijf (Engelstalig): We zijn op zoek naar aannemers voor ons nieuwe kantoor. Het gemeten bouwoppervlak van het nieuwe kantoor is 580 vierkante meter. Het is de bedoeling om op 1 oktober 2019 van het huidige kantoor naar het nieuwe kantoor te verhuizen. De renovatie van het nieuwe kantoor en de restauratie van het huidige kantoor zal gebeuren vóór 15 september 2019. De kwaliteitsgarantieperiode moet meer zijn dan één jaar om te voldoen aan de acceptatievereisten van de eigenaar voor het project. Zie details in het bijgevoegde document.

Renovatie huis en bedrijfsruimte

Woonhuis met bedrijfsruimte renoveren. 5 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer met keuken. Profesionele koostudio bouwen en inrichten.

Hoekhuis met een aanbouw aan de ...

Hoekhuis met een aanbouw aan de achterkant en zijkant van de woning. Garage / opbergruimte voor opslag en fietsen. Toilet benedenverdieping. Sloop van bestaande aanbouw (bedrijfsruimte) 90m2 met asbest dakplaten. Aanmaken van tussenwanden en plaatsing van ramen en deuren in voorgevel inclusief nieuwe kozijnen. Loodgieterij, elektriciteit/verlichting/domotica/alarm, verwarming/ventilatie/airconditioning door het gehele huis. plaatsing van openhaard in nieuwe aanbouw (kanaal en opbouw) Plaatsing badkamer op eerste verdieping Tussenwanden eerste verdieping Mogelijk renovatie gevel en dakbedekking. Stucwerk gehele woning Schilderwerk gehel woning (binnen en buiten). tegelwerk (natuursteen in de nieuwe aanbouw) Houtwerk (parkettering van bestaande woning)