Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen

Bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen

Voor een hondensportveld en horeca gelegenheid zijn wij op zoek naar een voordelige bouw van een ruimte met volgende eisen. Het oppervlakte is 4 x10 meter. De hoogte is standaard met een plat dak. 1 standaard deur, 2 openslaande terrasdeuren. Ongeveer 4 ramen De oplevering: buitenschil, vloer en dak dicht. In eerste instantie is een ruwe schatting voldoende. Gedetailleerde tekening en dergelijke volgen later. Alvast bedankt!