Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkons opknappen en renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkons opknappen en renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkons opknappen en renoveren

Balkons opknappen en renoveren

Ik wil mijn balkons op laten knappen op de 1e en 2e verdieping. Deze zijn 2 m2 per stuk.

Trappenhuis opknappen

Ik wil het trappenhuis laten opknappen van een pand uit de jaren '50. Ik wil de trap laten bekleden. Eventueel ook de galerij en de balkons bekleden. Ik wil dat er iemand langskomt om alles op te meten.

Drie balkons vervangen

Wij zijn opzoek naar een aannemer die onze balkons wil vervangen. We hebben een positieve reactie op het vooroverleg met de gemeente voor de vergunning en wachten nu op definitieve toestemming. We zouden vervolgens op relatief korte termijn willen beginnen. (maart/april). Het gaat om 3 balkons die op bakstenen boogjes steunen, deze moeten vervangen worden dan vervolgens de balkons zelf opknappen. Bijgevoegd een verdere beschrijving van wat er moet gebeuren.

Onderhoud aan VvE-pand

Wij willen onderhoud laten verzorgen aan een aantal woningen en de VvE wil daarvoor graag uw prijsindicatie ontvangen aan de hand van bijgevoegd document. Het gaat om diverse werkzaamheden, zoals het opknappen van een daglicht, vervangen van roedes, opnieuw plaatsen van ruiten, vervangen en vastzetten van divers zink en lood, HWA van PVC vervangen en overig onderhoud daaraan, nieuwe dakpan plaatsen, roestvrij maken van metalen delen aan balkons, betonvloeren en plafonds inspecteren, eventueel repareren en conserveren/schilderen. Ook is inspectie nodig van enkele balkons die wij nog niet hebben kunnen bekijken. Wij ontvangen graag uw vragen per email, een bezoek kunnen wij niet inplannen.

Betonrot aan balkons herstellen

De 3 balkons van de woningen vertonen eerste tekenen van betonrot. Ik wil de balkons graag laten inspecteren en opknappen. De balkons zitten aan de achterzijde van de woningen. Graag maak ik een afspraak zodat de vakman de mogelijkheden kan aangeven.

Huis opruimen en opknappen

De werkzaamheden betreffen: - het uitzoeken, verdelen en afvoeren van de inboedel naar grofvuil en/of de kringloop. - binnenshuis schilderswerkzaamheden: plafonds (ca. 100 m2), muren (ca. 150 m2), kozijnen, deuren en al het hout van keuken dat zijn 17 deuren van kastjes, plinten en afwerklatten. - schoonmaak van het appartement: parket in was zetten, ramen zemen, alles afnemen en van 3 balkons (totaal ca. 11 m2) de tegelvoer ontdoen van groene aanslag - het vervangen van het beslag van 17 binnendeuren. Let op: ik ben alleen geïnteresseerd in uurtarieven inclusief BTW van ZZP'ers. Mijn voorkeur gaat uit naar aanbiedingen per e-mail. Ik moet namelijk overleggen met anderen en bewijsstukken aanleveren.

Verbouwen/opknappen badkamer, balkons en tuin

Nieuwe badkamer met nieuwe deur naar balkon. Afzetten en betegelen balkonnetje, op dit balkon zit een raam en hier willen we dus een nieuwe deur laten zetten. Tweede balkon groter maken met ongeveer een meter. En als de aannemer dat ook kan een stuk tuin betegelen van ongeveer 20 m2. Badkamer is ongeveer 2,5 bij 3 meter. Gaat om betegelen van wanden en vloer, leidingwerk verleggen en sanitair plaatsen. Materialen in overleg, kunnen geleverd worden door de aannemer.

Laminaat leggen, keuken opknappen en meer

Laminaat leggen in 2 slaapkamers, ongeveer 20 m2 totaal, fronten en vaatwasser vervangen in keuken en plaatsen afzuigschouw, houten tegels leggen op balkons (totaal 15 m2), beschadigd behang herstellen dan wel verwijderen en muren stucen, aantal m2 van de wanden weet ik niet precies, maar gaat om woonkamer van 45 m2 en slaapkamers van 13 m2 en 8 m2 vloeroppervlakte. Ook graag leveren van de materialen als laminaat, balkon tegels etc.

Renovatie casco gebouw

Van de gemeente moeten we als V.V.E ons gebouw opknappen. Hiervoor moeten de volgende dingen worden vericht. -Voegsel/metselwerk controleren Voor en achtergevel -Slechte stenen latei vervangen -Stenen Trap repareren stukjes aan de rand zijn afgebrokeld -Meterkast/verlichting herstellen -Glas en kozijn portiek herstellen -Balkons aan de achterkant moeten na worden gekeken en worden hersteld (Beton is gaan schuren door ijzer)Moet nog gekeken wat de beste oplossing is. Het zijn er een stuk of 3 uit mijn hoofd. -Het dak vernieuwen, plat dak met grind en hout rond het dak ververven. -En nog een hoop extra kleine puntjes Ons gebouw is al ik schat heb het niet gemeten 6 meter breed en 12 meter hoog en heeft een dakoppervlakte van 60m2 Zo als je ziet een hele lijst.

Het gaat om de renovatie van flat met 20 ...

Het gaat om de renovatie van flat met 20 appartementen. Deze zijn een onderdeel van een flat met 36 appartementen. Het zijn jaren 60 flats, 4 hoog met uitzicht op de zee. Gevel aan de zeezijde opknappen. Balkons opknappen. Metselwerk aan de andere kant opknappen. Met name gevelwerkzaamheden. Reparaties/reinigen.