Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkons en constructie renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkons en constructie renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkons en constructie renoveren

Drie balkons en constructie renoveren

Vervangen van de hele draagconstructie (op dit moment houten) van 3 boven elkaar liggende balkons van 7 m2 per stuk.

Balkons renoveren

Ik heb een renovatie voor een VvE voorgesteld, waarbij de oude balkons vervangen zouden worden met staalplaat-betonvloeren of een houten constructie, afhankelijk van hun wensen/eisen. Het gaat om een viertal balkons van bijna 7 m2 elk, gelegen aan de achterkant op de 1e en 2e etage.

Balkons vergroten

Wij willen graag ons balkon willen laten vergroten. De uitbouw waar deze constructie op geplaatst gaat worden, is aangepast om de balkons te ondersteunen. Een soort stellage langs de gevel. Het gaat om drie balkons, van mij en twee buren boven mij.. Wat is de maximale lengte (diep) waarmee ons balkon vergroot kan worden? En wat zullen daar de kosten van zijn? Het balkon is ongeveer vijf meter lang. Weet u wat er aan formaat wat van de gemeente bijgeplaatst mag worden? Dank voor de info!

Balkon uitbouwen en verdiepen

Bestaande balkons uitbouwen/verdiepen. Het gaat om twee balkons op de 2e en 3e etage aan de achterzijde van een tussenwoning in Amsterdam. Het gaat om een verdieping van de balkons met c.a. 1.3 meter tussen de balkons van de buren en een bestaande buitenmuur in. Dit is zichtbaar op bijgevoegde foto. De constructie is reeds doorgerekend door een constructeur. Behalve de verdiepingsvloeren dient er een (stalen) balk naar de grond geleid te worden, waar de constructie aan 1 kant komt te rusten op een betonnen fundering. Dus deze balk dient tussen nr 116 en 118 te worden geplaatst (eventueel bevestigd aan de balkonconstructie van nr 118, zie foto). Aan de andere zijde dient de constructie te worden bevestigd aan de bestaande buitenmuur. De bijlage bevat een schematisch ontwerp van de constructie. Wij zijn met de vergunningen en goedkeuring bezig.

Constructie door nieuwe staalconstructie vervangen

Het gaat om een stalen balk van 10 of 11 meter, die over de volle breedte van twee woningen over de erkers op de begane grond ligt en een dubbel balkon draagt. De balk is geheel ingemetseld, op een strook aan de onder/voorkant van de balkons na (ooit bij een eerdere inspectie al eens opengemaakt), óók aan de onderzijde van de balkons. Momenteel scheurt het steenwerk aan de onderzijde open, naar mijn mening door roestvorming in de balk. Wat ik in eerste instantie wil weten, is hoe de zaak er voor staat/ bij ligt. Bij noodzaak tot vervanging wil ik uiteraard weten wat dat gaat kosten, omdat ik het samen met mijn buurman moet doen. Hopelijk zijn de foto's duidelijk.

Balkons bij een VvE renoveren

Ik wil graag mijn balkons renoveren en namens VvE zijn er 2 opties geschetst door de constructeur: 1: De vloer ondersteunen met een metalen constructie. Stenen borstwering verwijderen van 22 meter lang vervangen voor nieuw een hek. 2: De vloer & stenen borstwering geheel slopen. Daarna metalen constructie plaatsen, houten vloer plaatsen met nieuw hekwerk. De houten vloer moet met anti-slip en waterdicht.

Bestaand balkon uitbereiden

Ik wil een groter balkon laten maken aan mijn appartement. Er is nu een kleintje, zodat er al een doorgang is, scheelt in de kosten en werk. en een aanwezige constructie die nuttig kan zijn voor een groter balkon. Er wordt gedacht aan balkon van breedte van ongeveer 3,7 meter, gelijk aan afstand tussen 2 betonkolommen/kamerbreedte, en diepte ongeveer 2,5 meter. Er zal een draagkabel/stang van uiteinde-balkon schuin naar boven/gevel, betonplafond,denk ik. Kolom naar begane grond is in ieder geval geen optie in verband met toegang van garages aldaar, bovenburen, 3, hebben ook nu een zelfde heel klein balkon en dus al deur, zijn ook zeer geïnteresseerd, dus dan 4 balkons boven elkaar. Gaarne daarmee rekening houden in offerte.

Aanbouw balkons

Voor de vereniging van eigenaren ben ik namens 6 bewoners op zoek naar de mogelijkheden om balkons aan de gevel plaatsen. De balkons zullen ongeveer 5 meter breed moeten worden en 2 meter diep. De voorkeur gaat uit naar een stalen constructie met vlondervloeren. Graag maken wij een afspraak met een vakman waarbij de mogelijkheden besproken kunnen worden. Er is een foto beschikbaar.

Acht balkons vervangen

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor het vernieuwen van 8 balkons van 2 meter breed en 1 meter diep aan de achterzijde van onze appartementen. Het gaat om betonnen balkons die aan de gevels zijn aangegoten en met een metalen constructie in de gevel zijn verankerd. Deze mogen niet gerenoveerd worden omdat de constructie ondeugdelijk is. Er is één balkon afgebroken en de overige balkons zijn afgekeurd. Ik wil bedrijven uitnodigen om hier de situatie te beoordelen en de diverse opties voor de vervanging te bespreken. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Balkons vergroten / uitbreiden

Ik zoek een aantal vrijblijvende offertes voor de uitbreiding van totaal 6 balkons, die van ons 1-hoog, boven mij 2 buren en onze 3 naaste buren. Het zijn nu 6 balkons van 1 meter diep, en ze moeten alle 6 een extra meter diep worden. Steunend op een nieuwe aanbouw (stalen constructie). De constructietekening hebben we al en gemeenteaanvraag ook. We zouden per direct willen beginnen met een erkende aannemer die ervaring heeft met balkons en garantie geeft. Ik kijk uit naar uw reactie!