Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkons aan appartementen VvE bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkons aan appartementen VvE bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkons aan appartementen VvE bouwen

Controleren van vloeren en balkons aan gallerij

Wij als bestuur van een appartementen complex in Helmond willen graag een controle uit laten voeren ivm veiligheid, doen jullie dat ook . Dan verneem ik dat graag ,

Balkon renoveren en kozijnen schilderen

Wij willen graag nog voor het einde van dit jaar onze voorkant en achterkant laten herstellen en schilderen. Zowel aan de voorkant als de achterkant is sprake van achterstallig onderhoud en zullen diverse herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden. Het zijn vier appartementen boven elkaar georganiseerd in een VVE. Het gaat om 8 kozijnen voor, en achter zijn 4 balkons.

Hangende balkons boven elkaar maken

Graag vraag ik een offerte op voor het plaatsen van 3 hangbalkons boven elkaar voor 3 individuele appartementen. Het gaat om balkons aan de achterzijde van jaren '80 nieuwbouw in Amsterdam Oost. De balkons kunnen maximaal 4 meter breed zijn (en het liefst zo diep mogelijk natuurlijk). Alle 3 de appartementen hebben al een deur (naar nu een Frans balkonnetje). Voor zover mijn buren en ik weten is dit nog niet eerder gedaan in dit blok. Ik kan mij voorstellen dat u meer informatie nodig heeft voor het opstellen van een offerte, of kunt u zo al een indicatie geven? Ik ben al bezig met het voorbereidende werk voor de vergunningen. Ik hoop van u te horen.

Balkons bij een VvE renoveren

Namens de VvE van een aantal appartementen wil ik graag op korte termijn een inspectie aanvragen van tenminste 4 balkons. Onlangs hebben wij de balkons laten verven, echter begint de verf alweer los te laten, dus we hebben het vermoeden dat er meer aan de hand is, het beton voelt namelijk zacht aan. Graag willen wij de balkons laten controleren op bijvoorbeeld betonrot en indien nodig een herstelplan/prijsopgave.

Houten balkons renoveren

Voor twee boven elkaar liggende appartementen moeten de balkons nodig gerenoveerd worden. Zowel de houten vloer als de onderliggende houten balken zijn in slechte conditie (vermoedelijk door wateroverlast). De grootte van elk van de balkons is ongeveer 2.30 bij 1 meter.

Balkons bij een VvE renoveren

Namens de VvE van een aantal appartementen wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van 6 balkons. Er is bij 1 balkon mogelijk sprake van betonrot, de metalen randen moeten hier en daar vervangen worden en we willen een nieuwe coating aan zowel de onder- als bovenzijde laten aanbrengen. We maken graag een afspraak om de balkons hier te beoordelen en een plan van aanpak voor te stellen. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Balkons renoveren

Namens de VvE van een aantal appartementen wil ik graag op korte termijn een inspectie aanvragen van tenminste 4 balkons. De balkons vertonen betonrot en de ijzeren steunbalken vertonen roest. In één nacht is de betonnen afwerklaag van de onderzijde van het balkon van mijn bovenbuurman naar beneden gevallen. Daar zitten grote brokstukken bij. We ontvangen graag uw advies voor het herstelwerk en een prijsopgave. De balkons meten ongeveer 6 m² per stuk. Het gaat om in elk geval 4 balkons buiten de gevel en mogelijk ook om 2 inpandige balkons.

Onderhoudswerk in een appartementencomplex

Ik doe het beheer van een "Mehrfamilienhaus" in Aken, op 20 autominuten vanaf Heerlen gelegen. Het is een pand met 10 appartementen op 5 woonlagen. Er moet daar enig onderhoudswerk worden verzorgd. Het gehele trappenhuis moet worden geschilderd. Verder moet er een set van 12 brievenbussen gemonteerd worden. Op 2 balkons van ongeveer 14 x 1,5 meter moeten rubberen tegels worden gelegd, die daar al aanwezig zijn. Een deel van de tegels is overigens al gelegd. Ook moet er een afscheiding worden gemaakt tussen 2 balkons. Op de begane grond moet ook een klein balkon worden betegeld. In een badkamer moet een stopcontact worden verplaatst en daarna moet er een wandtegels worden geplaatst. Misschien zijn er nog wat andere kleine klusjes.

Balkon aanbouwen

Ik wil graag een balkon laten maken aan mijn achtergevel, mijn buren hebben reeds balkons. Ik heb alweer een dubbele openslaande deur in mijn gevel echter geen balkon daarachter. Het balkon zou zo'n 3-4 meter bij 1.50 meter mogen worden. Er is geen vergunning nodig. Het balkon komt aan de achterzijde. Het is een oude machinefabriek geweest, in de afgelopen twee jaar zijn hier appartementen in gebouwd. Onder de plek waar het balkon moet komen zit water. Er zit nog één etage onder ons, daaronder zit water.

Houten balkonvloeren vervangen

Wij hebben aan ons appartementen gebouw diverse balkons met hardhout van slechte kwaliteit. Wat kost het vervangen van het hout voor Bankirai delen met sleuven en kunststof strips daartussen voor één balkon? Afmetingen kleinste balkon 420 x 190 cm, grotere zijn circa 5 meter. Aantal planken 27-33 stuks. Geschatte werkduur ca. 6 uur. Het zijn circa 20 balkons.