Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkons aan de achterzijde aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkons aan de achterzijde aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkons aan de achterzijde aanbouwen

Uitpandige balkons renoveren

Renovatie van twee kleine (uitpandige) balkons aan de achterzijde (1 + 2 hoog). Verwijderen van bestaand metselwerk. Het leveren en aanbrengen van nieuwe gegalvaniseerde spijlen balkonhekken, gemonteerd op de voorzijde van de stalen balk omranding van de balkonvloeren. Het dekkend sausen/herstellen van de ondervloer. Ook is er roest wat aangepakt moet worden.

Balkons dichtmaken en bij kamers betrekken

Het gaat om twee aaneengesloten balkons over de gehele achterzijde (totale lengte 5. 25 m). Wij willen beide achterkamers vergroten. Nu zitten er in beide achterkamers openslaande deuren. Ook willen we de binnenzijde laten afwerken en schilderen. In de kleine achterkamer zit nog een ongebruikt rookafvoerkanaal dat wij willen laten verwijderen, incl afwerken en stucen van de muur.

Balkons renoveren en vergroten

2 balkons bovenelkaar aan achterzijde huis moeten gerenoveerd worden vanwege betonrot. De balkons van 420cm breed en 100cm diep willen we nu 50cm dieper laten maken tijdens deze ingreep. Aan beide kanten van de balkons zit nog 50cm extra muur. Bijgevoegd een foto van het bovenste balkon naar beneden. Links en rechts kan men regenpijpen langs de muur zien. We willen de diepte van het balkon tot de hoek van de linker muur hebben.

Dakopbouw aanleggen

Ik wil graag een metalen dakopbouw (9.30 m2), zo als de buren ook hebben. De financiering is rond en ik zou graag in maart starten met de klus. Er moeten zowel aan de voor als aan de achterzijde kozijnen en balkons worden geplaatst. Graag een volledig alaafwerking van de binnenkant. GeÏsoleerd, gestuct, geschilderd, electraaansluiting en plaatsing van radiatoren.

Hangend balkon laten maken

Ik wil mij tijdens een bezoek door een gekwalificeerde aannemer laten informeren over de mogelijkheden en kosten van een hangend balkon 1e verdieping aan de achterzijde van het pand uit circa 1900. Welke vergunningen zijn hiervoor nodig? Ik heb de deskundigheid nodig. Afmetingen van het balkon zijn ook bespreekbaar, ongeveer drie meter breed. Ook de buurman wil waarschijnlijk twee balkons plaatsen in hetzelfde pand van vier verdiepingen.

Balkonrenovatie

Klant treedt op als voorzitster van de VvE van een pand uit 1914 met 4 verdiepingen. Betreft een renovatie van de 3/4 balkons aan de achterzijde van het pand (van beton/ijzer). Ieder balkon ongeveer 3 m².

Balkon uitbouwen en verdiepen

Bestaande balkons uitbouwen/verdiepen. Het gaat om twee balkons op de 2e en 3e etage aan de achterzijde van een tussenwoning in Amsterdam. Het gaat om een verdieping van de balkons met c.a. 1.3 meter tussen de balkons van de buren en een bestaande buitenmuur in. Dit is zichtbaar op bijgevoegde foto. De constructie is reeds doorgerekend door een constructeur. Behalve de verdiepingsvloeren dient er een (stalen) balk naar de grond geleid te worden, waar de constructie aan 1 kant komt te rusten op een betonnen fundering. Dus deze balk dient tussen nr 116 en 118 te worden geplaatst (eventueel bevestigd aan de balkonconstructie van nr 118, zie foto). Aan de andere zijde dient de constructie te worden bevestigd aan de bestaande buitenmuur. De bijlage bevat een schematisch ontwerp van de constructie. Wij zijn met de vergunningen en goedkeuring bezig.

Hangende balkons boven elkaar maken

Graag vraag ik een offerte op voor het plaatsen van 3 hangbalkons boven elkaar voor 3 individuele appartementen. Het gaat om balkons aan de achterzijde van jaren '80 nieuwbouw in Amsterdam Oost. De balkons kunnen maximaal 4 meter breed zijn (en het liefst zo diep mogelijk natuurlijk). Alle 3 de appartementen hebben al een deur (naar nu een Frans balkonnetje). Voor zover mijn buren en ik weten is dit nog niet eerder gedaan in dit blok. Ik kan mij voorstellen dat u meer informatie nodig heeft voor het opstellen van een offerte, of kunt u zo al een indicatie geven? Ik ben al bezig met het voorbereidende werk voor de vergunningen. Ik hoop van u te horen.

Balkonrenovatie

We hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1959 waarvan we op 15 mei de sleutel zullen krijgen. Er is een bouwtechnische keuring verzorgd en daarvan hebben wij een rapport ontvangen waaruit blijkt dat de balkons aan de voor- en achterzijde van het huis achterstallig onderhoud hebben. Er is een betonnen rand die ernstig is aangetast door betonrot en de bovenzijde van de balkonvloer moet worden geschuurd en voorzien van een elastische coating. Op termijn moet ook het metalen hekwerk worden vervangen. Wij laten de noodzakelijke reparaties graag verzorgen en ontvangen hiervoor uw advies en een prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.

Vloer van 2 balkons renoveren

Wij hebben aan de voor- en achterzijde van onze drive-in woning een betonnen balkon van 5 x 1 meter. Wij laten daarop graag de oude coating verwijderen, de afwatering verbeteren en er daarna een nieuwe antislip coating op aanbrengen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.