Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkons aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkons aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkons aanbouwen

Balkon aanbouwen appartement

Ik wil graag een vrijhangend balkon van circa 270 x 180 cm. Het moet wel passen in de stijl van andere balkons. Dus dezelfde ballustrade/hekwerk. Er zijn twee openslaande deuren, waarvan een gebruikt kan worden als toegang. Er is al iets van een fundering maar ik weet niet of dit afdoende is.

Balkons bouwen voor VvE

Ons appartement in ons pand in de Dapperbuurt, Amsterdam heeft op dit moment geen buitenruimtes. We zouden als VvE graag offertes zien voor het laten aanbouwen van balkons. Hiervoor zijn 2 opties: Achterkant: balkon op palen, rustend op de uitbouw van de bewoners van de begane grond. Hierbij graag de uitbouw zo diep mogelijk (2 - 3.50 meter). Voorkant: hangende balkons, passend bij de stijl van het pand. Graag bespreek ik de mogelijkheden. Als er meer informatie gewenst is kan ik dat sturen.

Balkons aan de achterzijde aanbouwen

Ik wil twee balkons laten bouwen aan de achterzijde van het huis. De buren hebben ook balkons laten plaatsen dus ik verwacht geen problemen met de gemeente. Onder mijn woning is een restaurant, deze zijn van plan om uit te gaan bouwen dus het is mogelijk om zogenaamde opbouw balkons te gaan plaatsen.

Balkon aanbouwen

Ik wil graag een balkon laten maken aan mijn achtergevel, mijn buren hebben reeds balkons. Ik heb alweer een dubbele openslaande deur in mijn gevel echter geen balkon daarachter. Het balkon zou zo'n 3-4 meter bij 1.50 meter mogen worden. Er is geen vergunning nodig. Het balkon komt aan de achterzijde. Het is een oude machinefabriek geweest, in de afgelopen twee jaar zijn hier appartementen in gebouwd. Onder de plek waar het balkon moet komen zit water. Er zit nog één etage onder ons, daaronder zit water.

Balkons aanbouwen

Mijn buren en ik (drie verdiepingen) willen graag balkons laten plaatsen. Het betreft een pand uit 1910 en willen om de reden graag de mogelijkheden om tafel bespreken. Wij laten ons graag adviseren over de mogelijkheden.

Balkons aanbouwen

Ik overweeg om 3 balkons aan te laten bouwen aan de achterzijde van mijn pand. Afhankelijk van de vergunning zouden de balkons maximaal 5,5 bij 2m worden. Graag verneem ik info over de mogelijkheden en een indicatie van de kosten

Meerdere balkons laten plaatsen

Wij willen graag in ons appartementencomplex graag meerdere balkons laten aanbouwen aan de achterzijde van het pand. Het complex bestaat uit 42 appartementen waarvan er tot nu toe 10 appartementen hebben aangegeven een balkon te willen aanbouwen, dit kunnen er meer worden. Een vergunning is nodig maar nog niet aangevraagd.

Balkon aanbouwen aan appartement

Graag een prijsindicatie voor het aanbouwen van een balkon van staal. Het wordt dan een vrijdragend balkon van 5 meter breed en 3 meter diep. Op de 1e, 2e en 3e verdieping moeten de houten balkons van 1.5 meter diep worden vervangen. Er is nog geen vergunning maar dat regelt de VVE zelf.

Balkon aanbouwen

Mijn bovenbuurman en ik zouden aan de achterzijde van ons pand balkons willen laten aanbouwen, het zou om 3 bouwlagen gaan (1ste, 2de en 3de verdieping). Achter ons pand staat een loods (welke behoort tot de VvE) waarop het balkon van de eerste verdieping zou komen. Dit onderste balkon zouden wij liefst 2x zo breed zien als laag 2 en 3 (de loods is 2x zo breed als het pand zelf). Diepte zou idealiter tot 2,3 meter zijn, dit is de afstand tussen de achtergevel en de eerste spant van de loods. Het pand zelf is ca. 4,7 meter breed. Bij deze verbouw-/aanbouw moet worden meegenomen dat er ook wat aanpassingen aan het dak van de loods zullen moeten plaatsvinden. Ik ben benieuwd wat u voor ons zou kunnen betekenen en zou zeer geïnteresseerd zijn in een offerte.

Klein balkon aanbouwen

Ik wil graag een klein balkon aanbouwen. Als dit mogelijk is. Maximaal 50 cm diep (vanaf de gevel) en maximaal 2 meter breed. Er zit nu een raam ongeveer een halve meter vanaf de vloer. Dat moet eruit en de vensterbank moet worden verwijderd. Daarvoor in de plaats openslaande deuren plaatsen. Dacht zelf aan een stalen balkon. Is dit uberhaupt mogelijk en wat zijn de mogelijkheden qua uitvoering? Zelf kan ik geen stalen balkons vinden. Hoogstwaarschijnlijk wil de bovenbuurvrouw dit ook laten uitvoeren.