Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkonrenovatie balkons opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkonrenovatie balkons opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkonrenovatie balkons opknappen

Balkonrenovatie van 6 balkons

De klus betreft het renoveren van 6 balkons en mogelijk de steunbalk. Allen zijn in slechte staat. Hoe eerder, hoe beter is hier dus ook van toepassing. Elk balkon is ongeveer 1 x 4 meter.

Balkonrenovatie; vier balkons opknappen

Het betreft een VvE waarvan 4 appartementen waar problemen zijn met de balkons. De stalen balken zijn op diverse plekken weggerot. De balkons zitten middels een H profiel in de gevels. Balkon zelf is van beton, dit is nog in goede staat. Elk balkon is ongeveer 1,20 x 2,50 meter. Ik heb filmpjes en foto's van de balkons maar denk op locatie kijken beter is.

Balkonrenovatie

We hebben houtrot aan de balken van mijn balkon en dat van de buren, graag willen wij dit laten herstellen. Balkons van 3 á 4 m2.

Balkonrenovatie

Gaat om het vervangen van de toplaag van 2 balkons aan een woning. Afmetingen 1,40 x 4,60 en 5 x 2 meter. Balkon wordt leeggehaald door de bewoner voor zover mogelijk (weghalen tegels en kiezels).

Balkonrenovatie betonnen vloer

Graag zou ik een offerte willen hebben voor balkonrenovatie aan de balkons. Dit bevat twee balkons op de eerste en tweede verdieping gelegen. Deze balkons zijn gemaakt van een betonnen plaat welke wordt ondersteund door een ijzeren kantbalk. De balkons van de buren zijn aan deze balkons vast gebouwd, waar in het midden een dwarsbalk de scheiding van de balkons is. De buren geven aan eventueel ook mee te willen doen, maar of de balkons dermate aan elkaar hangen is niet duidelijk.

Balkonrenovatie bij een VvE

Het gaat om het behandelen van 56 balkons. Daarnaast het plaatselijk repareren van de galerijdragers aan de achterkant van het complex. Het betreft een 4-laags appartementencomplex.

Balkonrenovatie bij de VVE

Wij zijn als VVE opzoek naar een balkonspecialist voor herstelwerkzaamheden van 3-4 balkons. Het gaat om standaard "Amsterdamse" balkons van 1.45 x 5.57 m. Er is sprake van houtrot, met name van de hoofddraagconstructie (staanders) van de balkons en de voorste (vloer)draagbalken. In een bijlage hebben wij een tekening toegevoegd van de balken die vervangen moeten worden. Graag ontvang ik van u: - een offerte voor herstelwerkzaamheden met hardhout - een offerte voor het vervangen van de gehele balkons (in plaats van alleen de onderdelen die op dit moment aan vervanging toe zijn). - een offerte van schilderswerkzaamheden van de gehele balkons - een offerte voor het aanbrengen van zwarte scheepsdek kit tussen de kieren balkonplanken - een offerte voor het plaatsen van aluminium balkonhekken

Balkonrenovatie

Klant treedt op als voorzitster van de VvE van een pand uit 1914 met 4 verdiepingen. Betreft een renovatie van de 3/4 balkons aan de achterzijde van het pand (van beton/ijzer). Ieder balkon ongeveer 3 m².

Balkonrenovatie

Het gaat om 2 balkons van ongeveer 3 meter x 1.20 meter. De toplaag moet in ieder geval weer geëgaliseerd en anti slip hersteld. Balkons zijn verbonden met brede brand-trap in verband met nooduitgangen. Er ligt geen tegelwerk op de balkons. Er zitten gaten in het cement/toplaag.

Balkonrenovatie

We hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1959 waarvan we op 15 mei de sleutel zullen krijgen. Er is een bouwtechnische keuring verzorgd en daarvan hebben wij een rapport ontvangen waaruit blijkt dat de balkons aan de voor- en achterzijde van het huis achterstallig onderhoud hebben. Er is een betonnen rand die ernstig is aangetast door betonrot en de bovenzijde van de balkonvloer moet worden geschuurd en voorzien van een elastische coating. Op termijn moet ook het metalen hekwerk worden vervangen. Wij laten de noodzakelijke reparaties graag verzorgen en ontvangen hiervoor uw advies en een prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.