Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon renoveren

Balkon renovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor het herstellen van balkonroten en het coaten van de balkonvloer. Het balkon is 4 bij 1,75 meter. Herstellen van betonrot en het coaten van balkonvloer

Balkonrenovatie; vier balkons opknappen

Het betreft een VvE waarvan 4 appartementen waar problemen zijn met de balkons. De stalen balken zijn op diverse plekken weggerot. De balkons zitten middels een H profiel in de gevels. Balkon zelf is van beton, dit is nog in goede staat. Elk balkon is ongeveer 1,20 x 2,50 meter. Ik heb filmpjes en foto's van de balkons maar denk op locatie kijken beter is.

Kelder of verdieping onder bestaande dijkwoning maken

Onder onze woning, dijkwoning, willen we een extra verdieping (kelder / souterrain). De "kruipruimte" is al voor een groot gedeelte uitgegraven en ook zijn er al 2 zijmuren. Er moet dus een trap naar benden komen, isolatie, een vloer en nog een achterwand (maar ik ben geen expert). ** Idem zelfde dag aanvraag ontvangen voor: "Op ons balkon willen wij een terrasoverkapping die wij in een later stadium nog aan kunnen vullen met zijwanden tot een tuinkamer"

Balkon voorzijde woning op bestaande erker realiseren

Ik wil op de erker aan de voorzijde een balkon laten maken. Dit balkon moet aansluiten op het erker. Ik ben bezig met de aanschaf van de woning en zou graag vooraf een indicatie willen weten. Vanaf de bovenzijde van het erker moet deze circa 1,8 m hoog zijn. De wand mag gemetseld zijn, maar ook van ander hoogwaardig materiaal dat dicht is. Daarnaast moet er waar nu een raam zit in de voorgevel een kozijn komen over de maximaal mogelijke breedte met twee openslaande deuren, deuren 1:3 en naar binnen opengaand. Het erker is circa 4 meter breed en 1,50 meter diep. De muren zouden sterk genoeg moeten zijn, het dak weet ik niet. Zie foto's voor bestaande situatie.

Nieuw balkon plaatsen

Graag offerte voor balkon vernieuwen van 2 bovenwoningen, te Haarlem. Afmetingen zijn 9 meter bij 1,45. Kan een balkon worden geplaatst met een tussenschot.

Balkon plaatsen

Ik wil een balkon laten plaatsen, zij balken zijn aanwezig waarop het balkon geplaatst kan worden, verder moet het worden voorzien van een hekwerk. De hele straat beschikt over een balkon, ik denk niet dat hiervoor een vergunning nodig is.

Woonkamer uitbouwen

Ik wil mijn woonkamer uit laten bouwen en het platte dak gebruiken als balkon/terras. Wij hebben geen uitbouw links en rechts. Afmetingen worden 5,5 bij 2,5. Indien er vergunning nodig is ga ik die zelf aanvragen. Constructie geen voorkeur nog, wel graag een complete oplevering.

Balkon op palen maken achterzijde drive-inn woning incl openslaande deuren

Ik wil graag aan de achterkant van mijn omgekeerde drive-inn woning een balkon op palen maken. Via de woonkamer wil ik graag openslaande deuren naar dat balkon, dit is al een aanbouw en daarom is er geen gevel die ondersteund moet worden. De afmeting van dit balkon zal 480cm x 300cm moeten worden, daaraan zal een trap geplaatst moeten worden om via het balkon naar de tuin te kunnen. Zie foto.

Opbouw/aanbouw op balkon-terras op 2e

Graag willen wij in gesprek komen voor een aanbouw van 20 m2 op de 2e verdieping op een bestaande balkon/terras. Graag een houtskelet, het hoeft niet dragend te zijn. Er is een vergunning nodig, we hebben wel buren die het al hebben gedaan dus het is mogelijk een vergunning te krijgen. 1 wand is van de kamer die we willen uitbouwen, er moeten dan nog 3 wanden bij. Een kozijn hebben wij (balkon deur) er moet alleen nog 1 raamkozijn bij komen. Graag willen wij een prijs voor een casco en complete oplevering. Wat hebben jullie verder nodig voor informatie of komt er iemand langs?

Balkon en dakterras realiseren

Ik wil een nieuw balkon laten bouwen op een 1e verdieping met een breedte van 4m en diepte 1.10 ( zijn geschatte afmetingen). Boven een winkelgalerij. Met een stalen vloer en glazen omvang. En een dakterras van 4 bij 4 ( ook geschatte afmetingen) op een plat dak. Voor beiden is er een vergunning toegekend, maar weet niet zeker of dit nog geldig is. Ik nodig een vakman uit die langs kan komen om beide situaties te bespreken, bekijken en een offerte kan maken.