Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon aanbouwen

Het vervangen van deuren en bijbehorende kozijnen

Ik zoek een specialist voor het repareren van de betonnen dorpel en het vervangen van 3 houten balkon deurkozijnen naar dubbelglas (1x normale deur en 2 openslaande deuren) met ramen erboven en opzij. Er zijn meer foto's beschikbaar.

Natuursteen aanbrengen en houten balkondragers vervangen

De koekoek van het souterrain heeft een bovenrand die lelijk is afgewerkt. Ook is de onderrand van de gevel gedeeltelijk beschadigd. Er moeten eigenlijk twee stukken natuursteen in de onderrand van de gevel worden aangebracht en op de rand van de koekoek een soort hardstenen dorpel geplaatst ter afwerking. Tevens moeten er houten dragers van een houten balkon op de 5e verdieping vernieuwd worden.

Balkon met betonrot herstellen

Onze woning heeft aan de voorzijde een balkon met betonrot op verschillende plaatsen. De stalen dragers zijn daar ook gecorrodeerd. Wij willen dit vakkundig laten repareren. De klimop wordt uiteraard eerst verwijderd.

Een bovenverdieping uitbouwen op het balkon

Het gaat om een uitbouw achter de woning op de eerste verdieping. Deze is 5 meter breed en 1.5 meter diep. Aan beide kanten hebben de buren deze uitbouw al een er is geen vergunning voor nodig. Dit moet gemetseld zijn om het er strak uit te laten zien.

Balkon egaliseren

Ik wil het balkon laten egaliseren, want het hemelwater loopt niet richting afvoer putje, maar net de andere kant op.

Afschot maken op balkon

Ik wil graag dat een afschot wordt gemaakt op ons balkon. Balkon is ongeveer 5.4 meter breed (volle breedte huis) en 1.5m diep. Balkon bevindt zich op betonnen ondergrond (was ooit dak. Maakt deel uit van bestaande uitbouw). Ooit liep het balkon goed af, maar door de jaren heen is door de tegels een lichte verdieping ontstaan in het midden van het balkon, waardoor het water niet meer goed afgevoerd wordt. Het liefst willen we van de tegels af, zodat wij voortaan het balkon goed schoon kunnen houden. Graag willen de opties horen en een prijsindicatie.

Balkon bij badkamer betrekken

Ik wil een opbouw realiseren van de badkamer waarbij een deel van het balkon bij de badkamer wordt betrokken. Het stukje balkon wat bij de badkamer betrokken moet worden is 2 m2. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en dat de muren en vloer betegeld worden. De contstructie moet van hout zijn. De vergunning is al afgegeven. Graag ontvang ik een offerte.

Natuursteen aanbrengen en houten balkondragers vervangen

De koekoek van het souterrain heeft een bovenrand die lelijk is afgewerkt. Ook is de onderrand van de gevel gedeeltelijk beschadigd. Er moeten eigenlijk twee stukken natuursteen in de onderrand van de gevel worden aangebracht en op de rand van de koekoek een soort hardstenen dorpel geplaatst ter afwerking. Tevens moeten er houten dragers van een houten balkon op de 5e verdieping vernieuwd worden.

Betonrot achterbalkon herstellen

Betonrot aan achterbalkon herstellen van onze jaren '60 woning. Er is sprake van betonrot in delen van ons achterbalkon. Zie foto's. Graag willen we het laten herstellen en een coating aanbrengen ter bescherming. Afmeting balkon is 3,12 meter x 0,90 meter. Ook zit er op circa 40 cm afstand van de uitbouw van de buren een scheur in ons balkon (zichtbaar op de foto). Graag advies van de vakman. Uitbouw van de buren staat er al circa 15 jaar.

Nieuw balkon laten plaatsen

Ik wil een balkon van ongeveer 4.67 bij 2.5 of 2.00 diep. Het gaat om een drive-in woning. Zoals op de foto te zien is zit er al een raam dus er hoeft geen muur uit gebroken te worden.

Partners

Partners van Casius