Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon reparatie

Balkon reparatie

Balkon 4.60 x 1.00 moet gerepareerd worden in verband met een lekkage cq vervangen. Het gaat om een betonnen balkon, die aansluit bij het balkon van de buren. Omdat de buurman zijn balkon niet schoon heeft gehouden is zijn water naar mijn kant overgegaan, dit heeft zich onder het dakleer weten te vestigen. Dit is bevroren en vervolgens is alles geknapt, hierdoor is ook een barst in het beton gekomen. Graag laat ik een vakman langs komen die de situatie in kaart kan brengen en een oplossing kan aanbieden.

Balkon reparatie renovatie

Balkon van jaren ‘ 30 woning op 1e etage: Dit zijn de werkzaamheden: Verwijderen van stenen balustrade Repareren betonnen vloer Behandelen van staalconstructie en roest verwijderen. Herstellen van voorzijde en aanbrengen coating. Leveren en aanbrengen van hekwerk (hekwerk keuze in overleg). Maten 210cmx90cmx90cm. Offerte in overleg en na bezichtiging zodat werkzaamheden goed van te voren besproken kunnen worden.

Reparatie van lekkend beton balkon

Balkon van 6 bij 1,5 meter lekt op verschillende plekken. Graag een offerte voor de kosten van reparatie. Bijgaand een foto.

Betonrot reparatie

Betreft een balkon aan de achterzijde van de woning. Circa 1,5 - 2 m² oppervlak waar betonrot is geconstateerd. Graag verneem ik wat de kosten zijn voor een reparatie hieraan.

Reparatie balkon vermoedelijk betonrot

Ons balkon vertoont schade, mogelijk startende betonrot. buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Reparatie en renovatie 2 balkons binnen een VVE

Onderzijde van 2 balkons steunbalken vertonen oxidatie, nieuwe coating dient aangebracht te worden. Beton vloer 1e etage dient opnieuw gecoat te worden. Elk balkon is ongeveer 5 m2.

Balkons verwijderen of vervangen

Van een aantal panden in onze vve staan de balkons op instorten. De balkons moeten of verwijderd worden of er moet een alternatief balkon geplaatst worden van licht gewicht. Reparatie is geen optie. Het gaat om 4 betonnen balkons van ongeveer 4 meter breed en 1.5 meter diep. Als we kiezen voor de optie verwijderen moeten de gevel en de kozijnen netjes afgewerkt worden. Het zijn jaren 30 huizen. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Er moet een schutting uitgehaald te worden, maar dit kunnen wij zelf. Het afvoeren van de balkons laat ik graag door de vakman doen.

Balkonrenovatie of reparatie

Wij hebben een huis uit 1928 waarbij aan de achterzijde een balkon (eerste verdieping) is. Hier komt het beton aan de onderzijde los, ijzerwerk zichtbaar en verroest, op bovenzijde liggen tegeltjes en deze liggen los, voegen zijn weg. Wij willen dit graag goed en netjes gerenoveerd in de stijl passend bij het huis, liefst zo snel mogelijk

Reparatie balkon

Ons balkon op de derde etage moet worden gecontroleerd qua constructie. Er is aan 1 kant een flink doorgeroeste balk waar losse delen al van af zijn gekomen, deze balk is onafgedekt en dient geïnspecteerd te worden. Het balkon is 5 bij 1,20 meter.

Balkon reparatie

Reparatie balkon: 3 balken controleren en restaureren (1 met scheur, 2 met kleinere plekjes). Repareren 2 balkon vloeren (loszittende tegels verwijderen en aanbrengen van nieuwe laag met verbeterde afwatering).