Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon opknappen

Nieuwe woning Amsterdam opknappen

Ik heb een woning gekocht. In oktober krijg ik de sleutel en in november wil ik er in. Het klussen zou dus in oktober moten plaatsvinden. Te verrichten werkzaamheden: • Vervangen glasplaten/ groot daklicht • Vervangen kozijnen • Nieuwe vloer werkkamer (laminaat) Huidig linoleum • Vervangen deur logeerkamer • Hekwerk op muur in de achtertuin vervangen • Keukenkraan vervangen (Quooker) • Nieuwe tegelvloer douche boven • Opnieuw betegelen achteringang • Terras (houtwerk) en balkon (tegels) opknappen • Schilderwerk binnen • Schilderwerk buiten • Electra / afwerking snoeren • Verlichting • Airco's vernieuwen • Rookmelders/alarm

Balkon herstellen en/of vergroten

Ik heb een appartement op de eerste etage met een bestaand balkon van 0,95 x 3,85 meter dat ik graag wil laten opknappen en vergroten. Mijn onderburen hebben al reeds een uitbouw (3 x 3,85 meter) en op de uitbouw wil ik mijn balkon uitbreiden. De dragende constructie van het bestaande balkon begint door te roesten en dient vervangen/opgeknapt te worden.

Balustrade van het balkon vervangen

Ik wil graag mijn balkon opknappen. Hiervoor heb ik drie klussen: - Balustrade vertoont houtrot en moet worden vervangen. Afmetingen ongeveer drie meter (met hoek). - Opnieuw stucen van een stuk buitenmuur (brokkelt nu af). - Plaatsen van houten deur voor het afdakje, zodat een balkonkast ontstaat. Materialen graag in overleg.

Balkon opknappen

Ik wil graag mijn balkon van 4,5 m bij 1,5 m laten bekijken en een offerte voor het opknappen. Hij is bevestigd aan een betonnen paal en zit aan de achterkant van mijn huis.

Balkon controleren en opknappen

Het balkon ziet er op dit moment slecht uit. De klant heeft het gevoel dat er iets mis is met haar balkon. De klant maakt zich druk om eventuele lekkages want de verf valt er vanaf en er is een groene aanslag. De klant wil graag dat de vakman haar balkon weer opknapt.

Balkonrot verhelpen en balkon verdiepen

Ik zou mijn balkon graag laten opknappen en vergroten. Aan mijn balkon is balkonrot geconstateerd. Dit betekent dat het balkon moet worden hersteld (waaronder ook de hoofdbalk), gecoat (eventueel met afloop) en geschilderd. Ik zou het balkon tevens ongeveer 30 cm willen uitbreiden en heb daarvoor toestemming van de VvE. Mijn bovenbuurvrouw wil mogelijk dezelfde onderhoudsbeurt en uitbreiding van haar balkon dus de klus kan waarschijnlijk twee keer worden uitgevoerd. Afmetingen van balkon zijn: 570 cm x 100 cm. We zouden graag begin april willen starten met uitvoeren van de klus

Renovatie van het balkon

Ik ben op zoek naar iemand die mijn balkon kan opknappen. Het gaat om een balkon van ongeveer 6 bij 1 meter met een lichte knik erin. Het gaat hierbij om: Het vervangen van betonnen muur door hekwerk. En controle op constructie balkon. Hoor graag of jullie hiervoor een offerte kunnen geven.

Balkon opknappen en kolenkast aanpassen

Balkon cementen deklaag vernieuwen en coaten. Oppervlakte 1,30 x 3,20 meter = 4,16 m2. Kolenkast op balkon aanpassen: wegbreken onderste, voorste deel, bestaande uit bakstenen, en dit afwerken.

Balkonrenovatie: balkon opknappen

Ik wil graag mijn balkon laten opknappen. Het gaat om zaag- en timmerwerk en daarna schuur- en schilderwerk. Er is een getimmerde hoekbank met aan de korte kant een plantenbak erachter, eraan vast. De bak mag vervallen zodat de bank op kan schuiven naar de korte kant. De bank en vloer zijn van hout. Alles schuren en schilderen in ultra marijn blauw. Het balkon is 1.74 x 5.12 meter en het gaat om een adres in Amsterdam.

Balkon en terrasvloer renoveren

Ik woon in een oude bovenwoning waar ik een balkon/terras heb op het dak van de onderbuurman. Het loopt om de hoek, de maat daarvan is 230 x 200 cm en 280 x 250 cm. Op het zinken dak is bitumen geplaatst, daarop een zandachtige laag en daarop een laag cement. Op dat cement liggen kleine Mosa tegels waarvan de poreuze voegen kalk afscheiden en langzaam verdwijnen. De balkonvloer ligt goed op afschot. Ik wil dit graag laten opknappen door een vakman die hier verstand van heeft. Ik wil niet het hele dak laten vernieuwen maar een oplossing zonder complete sloop van de huidige situatie. Volgens mij is de cementlaag namelijk nog prima. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.