Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon coaten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon coaten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon coaten

Balkon coaten

Het balkon moet gecoat worden van 2 bij 4 meter. Er zitten scheurtjes in en er komt soms vocht doorheen.

Betonnen balkon schuren en coaten

Balkon is ongeveer 14 m2. Betonverflaag is aan het bladderen. Zou graag offerte willen om dit te laten verhelpen. Ik denk aan schuren en opnieuw verven of coaten. Graag offerte.

Balkon coaten en boeiboorden vervangen of schilderen

Ik heb een klein balkonnetje wat opnieuw gecoat moet worden, betreft een balkon van 1.20 bij 1.20 meter. Daarnaast heb ik drie boeiboorden die of geverfd moeten worden ofwel (indien mogelijk) vervangen voor Trespa. Dit balkon bevindt zich op de eerste verdieping en is zowel vanuit buiten als binnen goed bereikbaar.

Balkon opknappen en kolenkast aanpassen

Balkon cementen deklaag vernieuwen en coaten. Oppervlakte 1,30 x 3,20 meter = 4,16 m2. Kolenkast op balkon aanpassen: wegbreken onderste, voorste deel, bestaande uit bakstenen, en dit afwerken.

Balkons herstellen

Ik zou graag een offerte willen voor de volgende werkzaamheden: - voor het weghakken van het losse beton en bij de stalen draagbinten van de balkons voor het ontroesten en primeren van de draagbinten in de kleur zwart. - Het opnieuw aansmeren van de beton onder het balkon en de voorrand - het sausen van de onderkant van de balkons en de opstaande rand in de kleur wit. De balkonmuren op de opstaande rand met de muur van de balkonkasten antraciet grijs. - Het vloer coaten van 3 balkons. - De doorvoer van de balkons vernieuwen en aansluiten op het bestaande systeem hoop dat ik zo duidelijk mogelijk heb aangegeven

Balkon repareren

Kunnen we een afspraak maken om een offerte te laten maken voor reparatie aan ons balkon? Het balkon is circa 3 x 1 meter. De balkonuitdragers zijn wat geroest. Dat moet worden hersteld. Daarnaast is er betonschade, mogelijk door het roestend ijzer in het balkon. Als dat zo is moeten de schadeplaatsen vrijgehakt worden en eventueel staal/ ijzer ontroest en behandeld met een isolerend verfsysteem en/of worden vervangen. Daarna moet het weer aangeheeld worden. Zo staat het omschreven in het bouwtechnisch rapport dat we hebben laten maken. Daarnaast zitten we eraan te denken om de stenen zijmuur van balkon te laten verwijderen en er een hek te laten plaatsen. We willen misschien ook de grond laten egaliseren en coaten.

Balkon met betonrot renoveren

Het beton is kapot aan onderzijde van ons balkon. Bewapening ligt deels bloot. Graag herstellen en aanhelen. Verder een coating aanbrengen op het beton. Betreft een hoekhuis uit 1950 en het balkon bevind zich op de eerste verdieping, het balkon is 1 x 4 meter groot. Een 2e balkon wil ik alleen laten coaten, deze is iets kleiner qua afmetingen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Balkonrenovatie: balkon renoveren

Vervangen van de randbalken (4 stuks) van de balkons door thermisch verzonken randbalken. De balkons zijn op de begane grond, circa 0.5 meter hoogte, eerste tot met de de derde verdieping. De balkonhekken zijn al vernieuwd en kunnen na de werkzaamheden worden terug geplaatst. De lengte is circa 5 meter per stuk. Eventueel willen we ook de 4 balkonvloeren laten coaten (5 x 0.9 meter). Graag hieromtrent een separate offerte. Het betreffende pand staat in de Vechtstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Ik zoek een specialist met ruime ervaring hiervoor.

Draagconstructie van het balkon renoveren

Aan de achterzijde van onze woning en die van de buren bevindt zich een geschakeld balkon op 3 stalen dragers (een U-profiel 120 mm, flens 55 mm, profiel: IPE140) die in de muur zijn ingemetseld. De draagconstructie is afgekeurd door de gemeente en moet worden vervangen of verbeterd. De draagkracht/stijfheid van de dragers zit ver onder de norm. Ook is een profiel bijna weggeroest bij de muur en een ander profiel vertoont scheuren. Wij willen aannemers die met een dergelijke renovatie bekend zijn graag uitnodigen voor de inventarisatie en om een begroting op te stellen per woning. We laten ons graag adviseren over de mogelijke verbeteropties. Na goedkeuring van de gemeente en beide bewoners kan het werk worden verzorgd. Voor onze woning willen we een offerte voor het herstellen van de randbalk i.v.m. roestvorming, het herstellen van een kleine dilatatievoeg tussen 2 muren daarboven, het waterdicht coaten van de balkonvloer en het herstellen van het metselwerk/ de latei boven het kozijn onder het balkon. Opties voor herstel van de draagconstructie kunnen zijn: Het profiel vervangen door een verzinkt profiel, het profiel versterken door een versterkingsstrip aan te lassen aan beide zijden van de flens, het profiel ondersteunen (alleen toepasbaar als dat nog in voldoende staat is), via een juk op de gevel of door een ijzeren paal die op een betonnen fundering rust. In dit geval dient een schets aan de gemeente overlegd te worden. De buren verhuizen binnenkort. De offerte ontvangen wij graag op korte termijn. Onze buren gaan binnenkort verhuizen. De afstemming van de werkzaamheden kan mogelijk bij nieuwe bewoning.

Balkon coaten en betonrot verhelpen

Ik ben voorzitter van de VvE in ons complex. Ik wil in die hoedanigheid graag een offerte aanvragen voor onderhoud aan een balkon op de 1e verdieping aan de achterzijde van het complex. Het gaat om een balkon waar beginnende betonrot is gezien, en dat willen we graag laten aanpakken. Ook moet de balkonvloer worden voorzien van een coating. Ik beschik nu niet over de maten van het balkon. Ik maak graag een afspraak om het hier even te laten opmeten en beoordelen en ontvang daarna uw offerte.