Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon uit laten breiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon uit laten breiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon uit laten breiden

Balkon uit laten breiden

Wij wonen in een maisonnette woning op de eerste en tweede etage. Het balkon op de eerste verdieping is nu 6 meter breed en 1 meter diep. Wij willen het balkon graag uitbreiden tot maximaal 3 meter diep. Het zal een betonnen balkon gaan worden met een ijzeren balustrade en glas aan de zijkanten. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Balkon uit laten breiden

Ik wil mijn balkon laten uitbreiden. De huidige afmetingen zijn circa 3 meter breed en 2 meter diep (iets minder). Ik wil het balkon met 2 meter aan beide kanten uitgebreid worden. Er zijn nog geen vergunningen opgevraagd. Dit balkon is omstreeks 2005 aangelegd, onze woning is gebouw in. We zouden het balkon graag willen laten verbreden. Er bestaat geen mogelijkheid voor afsteunpunten op de begane grond. Er zullen dus extra draagbalken de wand (en dieper denk ik) van de woning in moeten. Ik heb de bouwtekening en berekeningen van het ingenieursbedrijf ten tijde van de aanleg van het balkon voor jullie beschikbaar.

Balkon groter maken

We hebben op de eerste verdieping een appartement, de onderburen hebben uitgebouwd en nu hebben wij de mogelijkheid om aan ons vijf meter brede balkon een meter diepte toe te voegen. Het balkon is nu 1 meter diep en is al op de eerste meter uitbouw gemonteerd. Het betreft een houten constructie en boven ons zitten nog twee verdiepingen balkon. Ik wil graag de weten wat het kost om de vloer constructie uit te breiden vanuit het bestaande gedeelte.

Balkon laten uitbreiden

Ik wil graag balkon laten uitbreiden naar 4 bij 5 meter. We hebben een jaar geleden een bovenwoning gekocht in Arnhem. Hier zit een klein balkon aan. Er is toestemming vanuit de VvE om het balkon uit te breiden. De buurman heeft achterbouw, wellicht kunnen er palen in de achterbouw van de buurman geplaatst worden, waarop het balkon kan rusten. Graag zou ik een ijzeren/staal balkon willen, graag met een houten vloerbedekking. Er is nog geen vergunning aangevraagd bij de gemeente.

We hebben ideeen om de achterkamer uit ...

We hebben ideeen om de achterkamer uit te breiden naar achter met ong. 1 m (=onder het balkon van bovenburen) met een schuifpui en deze samentrekken met de keuken. De naastliggende keuken willen we halfopen maken, dus (steun) muur moet deels worden gesloopt. Huidige binnenkeukendeur moet muur worden. Plaatsen nieuwe keuken en apparatuur, omleggen gas-en waterleidingen, afvoer, nieuwe keukenvloer, verplaatsen convectorput woonkamer, bijleggen en opnieuw opschuren houten vloer etc..

Er moet een nieuw balkon geplaatst ...

Er moet een nieuw balkon geplaatst worden op een etage in Amsterdam. Stevig maar niet te duur. Het voormalige balkon (inmiddels rot hout) was ongeveer 1 meter diep. De vraag is wat de kosten zijn om dit uit te breiden naar 2 meter diep. De breedte is +/- 4 meter.

Garage uitbreiden met 1,8m. Boven op de ...

Garage uitbreiden met 1,8m. Boven op de bestaande garage (zonder die 1,8m) een slaapkamer realiseren met 3 raamkozijnen (waarvan 1 raamkozijn met deur zodat er op de uitbreiding van de garage een dakteras/balkon gerealiseerd kan worden), boven op deze slaapkamer de zolder uit te breiden met schuin dak /dakpannen en een kantelraan te plaatsen. Tekeningen zijn aanwezig met maten op schaal van Dura Vermeer.

Direct na oplevering van ons nieuw te ...

Direct na oplevering van ons nieuw te bouwen huis willen wij op de begane grond een uitbouw van de woonkamer realiseren. Afmetingen van de uitbouw is 2.500 x 8.500 mm. Werkzaamheden bestaan globaal uit: (1) onderheide fundatie (2) binnespouw (kalkzandsteen). (3) buitenspouw (waalformaat). (4) beloopbaar dak (uitvoering ter discussie), eventueel uit te breiden als balkon (vergunning plichtig). (5) hergebruik bestaande schuifpui. (6) nieuwe ramen, 2 stuks. (7) verlaagd plafond gehele woonkamer (gipsplaat, stuck/spuit); +/- 70m2. Afwerking van de woning dient in stijl (materialen) van het bestaande deel te worden uitgevoerd.

Het gaat hier om vernieuwen van n klein ...

Het gaat hier om vernieuwen van n klein balkon, vervanging van kozijnen op 2 ramen, reparatie van plafond in een kamer, en verbouwing van bestaande keuken en badkamer waar de bedoeling is om de keuken ruimte te vergroten en de badkamer te verkleinen. Dit zou betekenen dat de bestaande (steun)muur verplaats moet worden, samen met t wma en de CV. Eventueel de electra uit te breiden van de bestaande 2 groepen en de buizen van de verwarming te verplatsen zodat ze onder de vloer lopen en niet langs t plafond zoals nu.