Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbestplaten in het dakbeschot verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbestplaten in het dakbeschot verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbestplaten in het dakbeschot verwijderen

Asbest uit het dakbeschot verwijderen

Het gaat om asbest dakbeschot, maandag 26 februari wordt er een inventarisatie verricht. Daarmee wordt een vergunningsaanvraag bij de gemeente gedaan. De verwachtte uitvoering van het saneringswerk is eind april 2018. Samen met het bouwbedrijf zetten we de steiger, dakpannen halen we zelf weg. Graag het afvoeren van de asbestplaten.

Asbestplaten in het dakbeschot verwijderen

Verwijderen van asbestplaten in het dakbeschot van een garage. Afmeting van de garage is ongeveer 30 m2. De asbestplaten zijn buiten niet zichtbaar. Ze zitten onder de dakpannen en binnen de garage achter zachtboordplaten op het plafond.

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een woning te Delden aangekocht. In het dakbeschot van deze woning zijn hechtgebonden asbestplaten verwerkt. De afmeting van de woning is circa 9 x 6 meter. Het is een pannendak dus het oppervlak daarvan is wat groter. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verwijderen van dit dakbeschot.

Asbest dakbeschot verwijderen

Ik ben voornemens een woning te kopen waarop een dakbeschot van asbestplaten aanwezig is. De dakbedekking is van dakpannen, vastgespijkerd op sporen. Het gaat om zo'n 220 m2. inclusief afvoeren.

Dakbeschot met asbestplaten verwijderen

Ik zou graag willen weten wat het kost om ons asbest dakbeschot door jullie te laten verwijderen. (Zit onder de dakpannen en panlatten). Ik schat het oppervlak op ongeveer 20 m². Er is nog geen inventarisatierapport. Ik zou graag een volledige offerte zien.

Asbestplaten uit een schuur verwijderen

We hebben een schuur van 30 m2. Onder de dakpannen zitten asbestplaten als dakbeschot. We hebben gehoord dat per 2024 deze platen bij wet verboden zijn en dus zouden moeten worden verwijderd. Wat kost ons de totale klus, inclusief nieuwe ..?.. dakplaten?

Asbest uit het dakbeschot verwijderen

We hebben een oud huis en het dakbeschot is voorzien van asbest. De oppervlakte van het dak is ongeveer 12 meter bij 5 meter, 2 maal. De schuur is 8 bij 2.5 meter groot en ook hier dienen de asbestplaten verwijderd te worden. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de platen. Er is nog geen inventarisatierapport.

Asbest uit het dakbeschot laten verwijderen

Boven onze keuken zit een puntdak: ongeveer 10 x 3 meter. Onder de oude dakpannen zijn als dakbeschot asbestplaten van 4 mm dik aangebracht. Wat kost de verwijdering van deze asbestplaten en het herstel van het dak ongeveer?

Asbestplaten in dakbeschot verwijderen

Ik woon in een woning waar de binnenkant van het puntdak is afgetimmerd met asbestplaten. In verband met de nieuwe regelgeving wil ik dit graag laten inventariseren en daarna verwijderen. Ik heb nog geen contact gehad met bedrijven in deze branche dus laat mij graag voorlichten over de juiste stappen in dit traject en de kosten daarvan. Ik weet niet hoe groot het oppervlak van mijn dak is, dat moet nog even worden opgemeten. Ik ben in verband met mijn werk niet eenvoudig telefonisch te bereiken maar reageer altijd op uw email.

Asbestplaten verwijderen

We overwegen een huis te kopen met een schuur met puntdak. Grondoppervlak is ongeveer 160 m2. Hoeveel zou het verwijderen van de asbestplaten die onder de dakpannen zitten als dakbeschot kosten?