Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest verwijderen bij huis met stallen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest verwijderen bij huis met stallen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest verwijderen bij huis met stallen

Schoorstenen slopen

Het slopen van twee schoorstenen op de zolderverdieping en het verwijderen van een pijp (vermoedelijk asbest) die door één van de schoorstenen naar de badkamer een verdieping lager loopt.

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een woning te Delden aangekocht. In het dakbeschot van deze woning zijn hechtgebonden asbestplaten verwerkt. De afmeting van de woning is circa 9 x 6 meter. Het is een pannendak dus het oppervlak daarvan is wat groter. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verwijderen van dit dakbeschot.

Schoorsteenpijp verwijderen

Betreffend huis heeft 2 schoorsteenpijpen waar asbest in verwerkt zit. Van 1 kachel gaat de pijp via gat in de binnenmuur langs de buitenmuur omhoog.

Betonvloer en asbest plafond verwijderen

Graag komen wij zo snel mogelijk met jullie in contact over het verwijderen van een betonnen vloer en asbestplaten in het plafond (220 m2).

Asbest plafondplaten verwijderen

Het verwijderen van asbestplafond platen en enkele wandpanelen. Totaal ongeveer 65 m2 plafond en ongeveer 5 m2 wand. Het plafond bevindt zich in een garagebox onder een woonhuis. Je kan er vanaf de straat gewoon voor komen en alles is op een niveau. Werkhoogte is circa 2,5 à 3 meter. Het betreft een garagebox te Alkmaar. Het gaat alleen om het slopen.

Asbest verwijderen

De schuur ligt op een perceel dat ik aan wil kopen. Ik wil graag eerst een kostenindicatie over het verwijderen van de asbest. Het is de bedoeling dat de schuur daarna ook wordt gesloopt. Het is een oude varkensstal met lege mestputten eronder van 350 m2.

Asbest ventilatiepijp verwijderen

Verwijderen van een asbest (cement) ventilatiepijp van 1.5 meter

Asbest verwijderen uit schoorsteen op vliering

Heer/mevrouw, ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest uit een schoorsteen op de vliering. En wat het kost om het het puin te ruimen?

Asbest dak verwijderen

Schuur dak 60m2

Verlijmde asbest vloer verwijderen

Ik wil de verlijmde asbest vloer verwijderd hebben. De vloer heeft een totale oppervlakte van 16 m2. Ik heb hier en daar toplaag eraf getrokken maar de onderlaag is verlijmd. Het materiaal kan eventueel door de vakman afgevoerd worden.