Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest verwijderen bij huis met stallen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest verwijderen bij huis met stallen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest verwijderen bij huis met stallen

Verwijderen asbest zijwanden en vloerluik

2m2 asbest zijwangen van dakkapel verwijderen (risicoklasse 2) en een asbest vloerluik 50x70cm verwijderen (risicoklasse 1).

Asbestplaat bij CV verwijderen

Graag indicatie verwijderen en afvoeren plaat asbest boven CV ketel. Plaat is tussen de 1 en 2 m2. Zie foto.

Asbest plafondplaten saneren

24m2 asbest plafondplaten, gespijkert verwijderen en afvoeren.

Schuin dak opnieuw bedekken en isoleren

Ik wil het dak laten vervangen dit ligt er al heel lang op. Na het verwijderen van een asbest pijp kwamen we er achter dat het dak heel slecht is. Bij het nieuwe dak wil ik ook dakisolatie. Eventueel de dakramen vervangen en met de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen. verder is er nog een dakkapel (1.20 lang) Die opgeknapt moet worden (slechte staat verkerend). Het gaat om een boerderij met een puntdak (circa 15 x 4 meter).

Asbest golfplaten van melkstal verwijderen

Asbest golfplaten van melkstal verwijderen. Het is 215 vierkante meter dak van een opmelkstal. De nokhoogte is 4 meter.

Asbest saneren en afvoeren

Graag prijsopgave voor verwijderen en afvoeren en melden bij div. Instanties van 90 m2 asbest in entree vloer van eenlaags pand in Rotterdam Overschie. en digitaal melden bij ai, ci en vrom inspectiemelden bij

Asbest golfplaten verwijderen

We hebben een schuur waar ongeveer 220 m2 aan asbest golfplaten op liggen deze willen we laten verwijderen de schuur is rondom goed bereikbaar en de container ie dichtbij te plaatsen nok hoogte -/+ 4 meter dakgoot hoogte 1.80 cm.

Asbest plafondplaten en wandplaten uit garage verwijderen

Het gaat om verwijderen van asbesthoudende wand- en plafondplaten. Plafond 10 x 3.30 meter = 33 m2. Wanden circa 40 m2.

Asbest golfplaten dak verwijderen

Ik wil van mijn garagedak van 45 m2 de schuine golfplaten verwijderen. Deze zijn asbesthoudend en moeten afgevoerd worden. Wat zijn extra kosten van inventarisatierapport en eventueel Afvoer? Graag eerst een globale prijsopgave.

Asbest vloerzeilen verwijderen

Ik heb een huis gekocht uit de 50'er jaren en daar zit in meerdere vloerzeilen asbest in. Grof gezegd gaat het om 6 bij 8 meter. Er is geen inventarisatierapport.

Partners

Partners van Casius