Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest verwijderen

Asbest verwijderen van dak met golfplaten

Ik wil ongeveer 73 aan rode asbest van mijn golfplaten laten verwijderen. Ik ben al bezig geweest met het aanvragen van een inventarisatierapport.

Asbest verwijderen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest platen op een lage schuur. Het zal gaan om 87 platen met een afmeting van ongeveer 1.10 bij 2.20 meter. Hierna dienen er golfplaten geplaatst te worden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Asbest verwijderen

Het betreft een landbouwschuur van 8 x 15 meter die afgebroken moet worden. Het dak bestaat uit asbest golfplaten/. Hier is nog geen inventarisatierapport voor aan gemaakt. Het betreft het verwijderen en afvoeren.

Asbest golfplaten verwijderen van dak boerderij

Wij hebben een oude boerderij waarvan de asbest golfplaten moeten worden verwijderd van ongeveer 400 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Asbest verwijderen

Mijn woning is van 1963 en bevat asbest. Wij willen graag info omtrent de kosten van het verwijderen hiervan. Tevens zijn wij bezig met het omzetten van de hypotheek en hebben een indicatie nodig van deze kosten. Ik beschik nog niet over een inventarisatierapport. Asbest zit zeer mogelijk in de binnenboeien boven op zolder schoorsteenmantel.

Asbest verwijderen van dak met golfplaten

Van een mogelijk toekomstig huis moet het dak met 30 m2 asbest golfplaten verwijderd worden op 250cm hoog , platen zijn van onder ook zichtbaar.

Asbest verwijderen

Ik wil het asbest laten verwijderen van een dak op onze schuur, van 350 m2. Ik bezit nog geen inventarisatie rapport.

Asbest verwijderen van plafond garage

Ik wil het asbest laten verwijderen in het plafond van de garage. Het betreft zo'n 7.00 x 3.50 meter. Ik beschik (nog) niet over een inventarisatie rapport.

Eterniet dakbeschot verwijderen

Ik moet mijn pannendak gaan vernieuwen, daaronder ligt een dakbeschot van 64 m2 eterniet platen. Dat moet verwijderd worden. Er is asbest geconstateerd. Daarom moet het verwijderd worden.

Asbest saneren

Ik heb een vloerbedekking van 3 bij 3 meter liggen in de bijkeuken en volgens de stoffeerder zit er asbest in de vloerbedekking. Deze wil ik laten verwijderen. De vloerbedekking is geplaatst in 1973.