Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest van schuren verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest van schuren verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest van schuren verwijderen

Asbest daken verwijderen

Het betreft het verwijderen van 2 asbest golfplaten daken. Het dak van de grote schuur is circa 580 m2 en van de kleine schuur circa 200 m2, type asbest is Chrysotiel. De platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd en beide schuren zijn goed bereikbaar. Er is een inventarisatierapport aanwezig. Ik zou graag vrijblijvend offerte willen ontvangen.

Asbest van schuren verwijderen

Schuurdak met asbestgolfplaten van 5 bij 10 meter verwijderen. Daarna weer een nieuw golfplaten dak plaatsen. Verder is er nog een klein kippenhok, waar ook het asbest verwijderd moet worden. Hier hoeven geen nieuwe dakplaten voor in de plaats te komen.

Dak slopen van schuren

Het verwijderen en afvoeren van ongeveer 150 m2 asbest golfplaten en zijwanden van eternit platen.

Asbest laten verwijderen uit stalle

Het betreft een boerderij en diverse schuren die voorzien zijn van asbestplaten. Ik denk ongeveer 300 m2. De boerderij staat in Drenthe en is van mijn schoonouders.

Asbest golfplaten verwijderen van boerenschuren

Ik wil van een 250 m2 oppervlak de asbest golfplaten verwijderen van de schuren. De volledige muur moet gesloopt worden. Ook moet er een woonhuis van 30 x 10 en 9 meter hoogte gesloopt worden. De funderingsbalken moeten ook weg.

Asbest golfplaten verwijderen

Het betreft ongeveer 440 m2 aan asbesthoudende golfplaten verdeeld over twee schuren. Op de ene schuur liggen KOMO k2252 platen, de platen op de andere schuur zijn ouder, van ongeveer 1972.

Woning slopen inclusief bijgebouwen

Sloop van huis van rond de 400 m3. Daarnaast sloop van houten schuren, inclusief golfplaten van asbest (rond de 50-75m2) Verwijderen van oud asfalt (rond de 20 m2). Indien mogelijk verwijderen van 1 dennenboom. Inclusief alles afvoeren.

Asbest dakplaten verwijderen

Ik wil de asbest daken van twee losstaande schuren verwijderen. De afmetingen van deze schuren zijn 7,60 bij 1,93 en 7,60 bij 2,15 meter. De goot is 2 meter hoog en de nok 3,25 meter hoog. Beide zijn dus vrijstaand en ik kan eventueel ook helpen met afvoeren.

Asbest golfplaten verwijderen van meerdere gebouwen

3 schuren totaal , 1 veldschuur 12 x 20 meter met een nokhoogte van 6 meter, en 2 koeienstallen 1 x 25 x 7,5 meter en 1 x 30 x 10 meter, beide nokhoogte 4 meter. Graag mogelijkheden bekijken dat ik dit zelf verwijder, en door jullie laat afvoeren, of verwijderen door jullie. Inclusief Inventarisatierapporten en sloopmelding? En subsidie?

Asbest van schuren verwijderen

Asbest van drie schuren verwijdering. Waarschijnlijk bedraagt de oppervlakte van de 3 schuren samen circa 250 m2. Er liggen golfplaten op. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Partners

Partners van Casius