Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest plafond platen verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest plafond platen verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest plafond platen verwijderen

Asbest plafond platen verwijderen

Het betreft verwijderen en afvoeren van gespijkerde asbest plafond platen in de garage. De oppervlakte is ongeveer 3,15 bij 6 meter en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.

Verlaagd plafond op zolder saneren

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om het verlaagde plafond van de zolder te saneren. Ik heb geen idee of er überhaupt asbest is. Maar ik zou graag een globale kostenindicatie hebben. Het gaat om een schuin plafond van ongeveer 30 m2.

Asbest uit een garageplafond verwijderen

Ik ben de aankoop aan het afronden van een vrijstaande bungalow met garage en verwacht de overdracht in januari. In de garage zit een plafond van 23 m² waarop asbesthoudende platen zijn vastgezet met spijkers. Er is voor zover ik weet nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte voor het verwijderen van het asbest.

Verwijderen van asbest

Er zit asbest in het huis dat ik heb aangekocht en ik wil graag een offerte om dat te laten verwijderen. Er is een asbestinventarisatierapport gemaakt. Risicoklasse 2-A. Er zijn twee plekken met asbest: plafond garage (19 m2 platen) en in de kruipruimte (0.5 m2 losse plaat) onder het huis. Het zand rondom de plaat moet ook schoongemaakt worden. In totaal gaat het rapport uit van 22 m2. Wat kost het verwijderen en afvoeren van deze delen? En er moet een verklaring afgegeven worden dat het schoon is. Uitvoering in januari.

Asbest plafond garage verwijderen

Het verwijderen van een asbest plafond in de garage. Afmeting garage is 7 x 3.10 meter. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Asbest uit het garageplafond verwijderen

In het plafond van onze garage zitten ongeveer 21 m² asbesthoudende platen. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de platen.

Asbest inventariseren en verwijderen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor inventarisatie en asbestsanering. Het betreft een plafond in een garage met een afmeting van 6.5 bij 2.5 meter. Het is onbekend wat voor een soort asbest het is. Het is blauw en daaroverheen is het geschilderd, op een klein stukje na. Na het saneren ga ik van deze ruimte een praktijkruimte maken. Er is haast bij. Ik hoor graag zo snel mogelijk van u! Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Asbest verwijderen

Ik wil het verwijderen van asbest stroken tussen het verlaagd plafond realiseren: 1 ruimte, totale oppervlak van asbest is minder dan 1 m2. Op de foto bevindt het materiaal zich aan de rechterkant van de ruimte tussen muur en plafond. Meer foto's zijn beschikbaar op aanvraag.

Betonvloer en asbest plafond verwijderen

Graag komen wij zo snel mogelijk met jullie in contact over het verwijderen van een betonnen vloer en asbestplaten in het plafond (220 m2).

Asbest plafondplaten verwijderen

Het verwijderen van asbestplafond platen en enkele wandpanelen. Totaal ongeveer 65 m2 plafond en ongeveer 5 m2 wand. Het plafond bevindt zich in een garagebox onder een woonhuis. Je kan er vanaf de straat gewoon voor komen en alles is op een niveau. Werkhoogte is circa 2,5 à 3 meter. Het betreft een garagebox te Alkmaar. Het gaat alleen om het slopen.

Partners

Partners van Casius