Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest golfplatendak verwijderen van garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest golfplatendak verwijderen van garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest golfplatendak verwijderen van garage

Asbest verwijderen en dak vervangen

Ik zou graag een offerte/informatie willen voor mijn woonhuis. Perheb ik de peppengouw 219 te almere gekocht. Daar zit een asbest golfplatendak op van ongeveer 100m², en deze zou ik graag willen laten verwijderen en laten vervangen voor een nieuw golfplatendak. Kunt u mij hierin adviseren. Met vriendelijk

Asbest golfplatendak verwijderen van garage

Wij willen de golfplaten laten verwijderen en de garage is ongeveer 8 meter bij 2,30 meter. Weerskanten dak opp. Vlak

Asbest verwijdering van een vrijstaande schuur

Ik heb een vrijstaande schuur met een golfplatendak er op. Deze platen wil ik laten verwijderen. Het oppervlakte is 300m2. De schuur ligt geheel vrij van obstakels in een omheinde wei. Er staan geen bomen, geen struiken... zeer eenvoudig bereikbaar. Platen zijn geschroefd, verwijdering is uiterst eenvoudig. Een asbest inventarisatie likt mij overbodig daar de rest van de schuur bestaat uit enkel houten spanten en een betonnen vloer/muur. Wat ik zelf mag verwijderen en afvoeren wil ik voor mijn rekening nemen.. Kunt u mij iets over de kosten vertellen? Oja de platen zijn 1,70x1,00m. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit het afval zelf weg.

Asbest golfplatendak vervangen

Bij onze woning is een aanbouw met een asbesthoudend golfplatendak. Het is een oppervlakte van 102 m2. Graag ontvangen we van u een offerte om dit te vernieuwen. Asbestinventarisatie rapport en sloopmelding van de gemeente zijn al geregeld.

Asbest golfplatendak van garage verwijderen

Goede dag ik ben bezig met een huis te kopen. Daar staat een garage met een golfplatendak van ongeveer 91 m2. Nu is dus de vraag wat kost dit om het te laten verwijderen.

Asbest golfplatendak van schuur verwijderen

Het golfplaten dak van asbest dient verwijdert te worden. Ik wil dit voor een gunstige prijs laten doen.

Asbest uit een golfplatendak verwijderen

Wij hebben een dak van ongeveer 700 m2 met asbest golfplaten. Deze platen willen we graag laten verwijderen. Graag een prijsopgave.

Asbest laten verwijderen

Wij hebben een schuur van 15 x 6 meter met een golfplatendak van circa 105 m2. Het dak is aan 1 zijde goed bereikbaar, aan de andere zijde is een veranda met een plat dak aangebouwd. In de schuur is een zolder aanwezig waardoor de afvoer van de golfplaten redelijk eenvoudig kan geschieden. Er moeten nieuwe, geïsoleerde platen geplaatst worden. Er is nog geen asbestinventarisatierapport.

Bijgebouwen slopen

Slopen van bijgebouw. Dak heeft asbest golfplaten. Twee buitenmuren moeten worden gesloopt als ook twee binnenmuren. Onder de vloer is een gierkelder geplaatst die ook verwijderd moet worden. Het bijgebouw heeft een stalen constructie. Achter dit bijgebouw moet nog een afdak worden gesloopt dat ook een asbest golfplatendak heeft met een stalen constructie. Afmeting bijgebouw 6 x10 meter. Afdak 7x3 meter

Groot golfplatendak vervangen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de oude golfplaten. Hierna moeten er nieuwe platen geplaatst worden, Deze platen zijn asbest vrij en de oppervlakte is ongeveer 4000 m2.