Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest golfplaten verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest golfplaten verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest golfplaten verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

De asbest golfplaten op de schuur dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en goed bereikbaar. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van nieuwe platen.

Golfplatendak asbest verwijderen

De asbest golfplaten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het pand is goed te bereiken. Er is nog geen inventarisatierapport aan gevraagd, dit laten wij graag door de vakman doen. De oppervlakte is 480 m2. Separaat zouden wij graag de kosten willen weten voor het plaatsen van geïsoleerde platen.

Verwijderen van asbest golfplaten van veldschuur

Verwijderen 225 meter golfplaten van een veldschuur. De schuur is leeg en rondom bereikbaar. Het is voor een particulier.

Dak slopen van schuren

Het verwijderen en afvoeren van ongeveer 150 m2 asbest golfplaten en zijwanden van eternit platen.

Asbest golfplatendak verwijderen

Het is een dak van golfplaten ongeveer ruim 100 meter

Asbest golfplaten van carport verwijderen

In mijn carport zitten golfplaten aan de zijkant verwerkt. Deze platen lijken geklemd te zitten en er zijn geen schroeven of spijkers zichtbaar. Ik wil deze laten verwijderen. Het gaat totaal om 8 m2. Er is geen inventarisatie rapport aanwezig, de toestemming vanuit de gemeente is er wel.

Verwijdering asbest golfplaten

Het verwijderen en afvoeren van 200 m² asbest golfplaten. Goed bereikbaar, deze liggen op een schuur. De platen zijn nog heel.

Asbest dakgolfplaten verwijderen

Verwijderen asbest golfplaten van garage. Geen nieuwe platen nodig. Totaal 37 m2.

Asbest golfplaten verwijderen

Er zijn bij ons 17 asbest golfplaten van 2.80 x 1 meter en 3 licht doorlatende kunststofplaten die wij willen laten verwijderen en eventueel laten vervangen. De dakhelling is 13 graden en is goed bereikbaar vanaf straatkant, maar ook vanuit de tuin. De platen liggen op een dragend frame van balken met een balkafstand van 75 centimeter die rusten op palen met betonnen poeren in de grond.

Asbest golfplaten verwijderen

Het betreft het verwijderen van ongeveer 1700 m2 abc golfplaten van 2 staldaken, inclusief afvoeren van het materiaal. Inclusief asbestinventarisatie, een correcte factuur ivm subsidie en registratie in het LAVS. Het betreft een locatie in Utrecht, goed bereikbaar. De sanering kan aanvangen vanaf 2 februari en moet klaar zijn voor 22 februari.

Partners

Partners van Casius