Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium dakopbouw plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium dakopbouw plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium dakopbouw plat dak

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een dakopbouw inclusief: trap, deur, radiator, licht en paar stopcontacten. Zie bijgevoegde foto. Dit is een voorbeeld van de buren. Het moet compleet opgeleverd worden, mag ook prefab zijn. Het moet 2,9 bij 5,2 worden. Ik krijg de vergunning in juli. Het moet aluminium golfplaten krijgen en ik wil graag dat het aan de binnenkant gestuct en gespoten word met spack. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Aluminium dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw (aluminium) op een platte dak. Afmetingen 450 cm breed en diepte van 550 cm diep. Opstelling is als volgt: 200 cm kamer met 2 ramen 150 cm overloop met trap 200 cm kamer met deur naar terras plus 1 raam 150 cm terras Breedte woning is 450 cm We willen graag een offerte van casco opbouw en opbouw met elektra en verwarming.

Een dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw boven de 2e verdieping kan realiseren. De opbouw dient 24 m2 groot te zijn. Daarnaast moet er een zinken dak op komen, zie ik graag aluminium kozijnen terug in de opbouw en daarnaast één zijdeur terug in de opbouw. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Casco dakopbouw op plat dak

Ik wil graag een dakopbouw op mijn woning laten plaatsen. Het gaat om een casco dakopbouw met plat dak. De voorkant zal van hout worden voorzien van 3 ramen. De achterkant 70 graden met dakpannen en meerdere ramen. In de bijlage zijn een aantal tekeningen te zien die de buren gebruikt hebben voor hun dakopbouw. Ik wil hier dezelfde aspecten aanhouden. De zijkanten van de opbouw wil ik laten afwerken met onderhoudsarm materiaal (denk aan golfplaten van een metaalsoort/aluminium). Zie bijlages voor meer maatvoeringen. De foto's zijn van de opbouw van de buren, dan hebben jullie wellicht een beter idee. Wat ik wel anders wil is de zijkanten afwerken met onderhoudsarm materiaal.

Dakopbouw op tussenwoning maken

Wij willen graag een dakopbouwplaatsen op een plat dak, afmeting is 9 meter bij 6 meter. Meerdere buren hebben een opbouw gedaan. Een aantal HSB of aluminium. Gat voor een trap zagen door het beton. Elektra en verwarming doortrekken naar de opbouw. Optioneel de binnenzijde afwerken. Graag een globale prijs. Uitvoering in de zomer van 2018.

Casco dakopbouw uitvoeren

Mijn vriendin en ik zoeken een geschikte partner om een volledige extra verdieping op ons platte dak te realiseren. We hebben de gemeentelijke vergunning binnen en daarmee ook de bouwtekeningen. Deze kan ik sturen als ik uw emailadres heb. Als deze opdracht interessant is voor u, kunt u me dan een voorlopige prijsspecificatie sturen? De aanbesteding betreft in eerste instantie de cascobouw. Hiertoe rekenen wij: alle buitenwanden, de dakconstructie, inclusief hemelwaterafvoer, volledige isolatie, kozijnen, inclusief HR++ glas, fundering en (onder)vloer, trap + balustrade, leidingwerk (wc, wastafels, douche), elektra. Bijzonderheden: 1) een energiebesparende, witte, gelaste TPO dakbedekking (van erkende producent en gunstige garantievoorwaarden) 2) zonwerend glas aan de achterzijde ZHR++ 3) geluidswerend glas voorzijde (veel verkeer en uitgaanspubliek) 4) vaste witte aluminium zonnewering over de volledige breedte van de achterpui (zie ook tekening) 5) kozijnen achterpui in hoge kwaliteit kunststof, houtlook (wit buitenkant, zwart binnenkant) 6) we willen in de afbouwfase een stoom/regendouche laten installeren

Dakopbouw realiseren

Ik wil een offerte voor de volgende werkzaamheden aanvragen: Het plaatsen vaste trap naar zolder, houten vloer, plaatsen van een dubbele dakopbouw met nokverhoging, 1 meter hoger dan de bestaande nok van 1.50 meter over een lengte van 5,8 meter. Dit afgewerkt aan de buitenzijde, binnenzijde gedeeltelijk afgewerkt t/m isolatie, en met beglazing in kunststof of aluminium kozijnen. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Extra verdieping bouwen op het huis

Ik wil graag een extra verdieping op ons nieuwe huis laten bouwen. Het huis heeft een plat dak en is 4 bij 10 meter. De dakopbouw zou maximaal 4 bij 8,5 meter kunnen zijn. Afwerking aan de binnenkant kunnen we grotendeels zelf doen maar er moet wel elektriciteit en waterleiding voor een wastafel aangelegd worden. Aan de voorkant dienen ramen te komen, aan de achterkant een deur en een raam. De deur komt uit op het balkon van 4 bij 2, dit balkon moet nog gemaakt worden. Kozijnen in rest van het huis zijn aluminium dus dat kan ook in de dakopbouw.

dakopbouw

Amsterdam, dakopbouw van ongeveer 30m2. vergunning is aangevraagd. tekening aanwezig. Het betreft een houtskeletbouw, 1 schuifpui van aluminium van +/- 4 meter, geen verdere kozijnen. Binnenzijde dient volledig afgewerkt te worden.

Aan de achtergevel van mijn tussenwoning ...

Aan de achtergevel van mijn tussenwoning een aanbouw van ongeveer 5,40 breed en 2,20 diep. Gefundeerd op heipalen. Uitgevoerd in hout, eventueel met buitenafwerking in aluminium. Vouwdeuren die over de gehele breedte open kunnen. Volledig in glas uitgevoerd, ook het dak. Ventilatiemogelijkheden. Verwarming aanleg/verplaatsing (er ligt nu vloerverwarming, oude vloer (graniet) wordt verwijderd). Wellicht extra radiator of convectorput in de aanbouw. Aanleg van een openhaard. Rookkanaal dient door het huis te lopen. Verlichting in de aanbouw, verwerkt in het plafond en buiten in de te maken overstekende dakrand (in stijl van de dakrand van de bestaande dakopbouw). Schilderwerk buiten in wit en antraciet. Oude schuifpui dient afgebroken te worden. Geen offerte ivm verdere uitwerking.