Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afdak herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afdak herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afdak herstellen

Woning volledig verbouwen

Ik wil aanpassingen uitvoeren in mijn woning. Het gaat om een woning van 3 verdiepingen die omgebouwd moet worden. Er dienen extra slaapkamers gemaakt te worden en douches geplaatst te worden. Ik wil graag een gespecificeerde offerte waarin te zien is wat iets precies kost. Begane grond: Ik wil een metalstud wand van 9 m2 laten plaatsen inclusief isolatie in de garage. Ook wil ik wanden laten plaatsen tussen de huidige keuken en de garage van ongeveer 20 m2. Vervolgens moet er een verlaagd plafond van 32,5 m2 aangebracht worden in de nieuwe keuken en in 2 slaapkamers. Daarnaast moeten de wanden en het plafond van 101 m2 afgewerkt worden. Daarna dient sauswerk gedaan te worden voor een oppervlak van 150 m2. Er dient een afdak gemaakt te worden in de patio van 10 m2. De keuken van de eerste verdieping moet worden gedemonteerd en geplaatst worden op de begane grond. Er dient elektra en loodgieterswerk uitgevoerd te worden in de keuken. Er moeten tot 40 spotjes in het verlaagd plafond komen. 1e verdieping: Ik wil wanden laten maken voor slaapkamers en een badkamer. Het gaat om ongeveer 62 m2 aan wanden. Ik wil 126 m2 wanden glad afgewerkt en 150 m2 gesaust hebben. Ik wil bestaande wanden herstellen indien nodig. Ook moeten er verlaagde plafonds voor de slaapkamers en de badkamer komen van 41 m2. Er moeten 36 spotjes komen in het verlaagd plafond. 2e verdieping: Ik wil de badkamer laten opsplitsen en een aparte wc creëren. Voor de gehele verdieping moeten wanden hersteld worden en geschilderd worden. Ook moet er een verlaagd plafond aangelegd worden. Er dienen 25 spots geplaatst te worden in het plafond. Ik heb ook een bijlage toegevoegd, daarin is te zien wat er ongeveer gedaan moet worden en hoe groot de woning ongeveer is. Er dienen opdek deuren en kozijnen geplaatst te worden. Het gaat om totaal 9 stuks. Dit moet in ral 9010. Ook moet er voor de volledige woning elektra werk uitgevoerd worden zoals wcd schakelaar en utp-aansluitingen aanleggen.

Stormschade aan afdak op balkon herstellen

Door stormschade willen wij graag onze afdak laten repareren.

Overkapping met stormschade herstellen

Ons afdak is door de storm in januari verwoest. We willen het afdak graag herstellen. Het afdak is 910 cm lang en 350 cm breed. De hellingshoek is bijna 16 graden. De golfplaten zijn op een houten en deels ijzeren skelet gemonteerd. De golfplaten en een deel van de houten afdichting aan de zijkant zal afgevoerd moeten worden. Zijn hier kosten aan verbonden? Graag ontvangen we een offerte voor de totale herstelkosten inclusief de afvoer van de materialen.

Afdak herstellen

Ik wil een afdak laten vervangen. Het is een frame van aluminium die ik wil laten plaatsen, want het oude frame is kapot. Verbogen en dient vervangen te worden. Afmetingen 290 x 260 cm. Deze is schuin aflopend met hemelwater afvoer.

Afdak met betonrot herstellen

Het afdak boven de voordeur, van ongeveer 4 m2, herstellen. Het is aangetast door betonrot. Het brokkelt af; er dreigt een groot stuk af te vallen. Ik zie nog geen ijzer zitten.

Herstel lekkende dakgoten/regenpijpen ...

Herstel lekkende dakgoten/regenpijpen ong. 12 meter. Vervangen houten raamkozijn door kunststof ong. 55 bij 60 centimeter. Schilderwerk buitenzijde woning (Bovenverdieping) 7 ramen/kozijnen van ong 1.00 bij 1.10meter. Vernieuwen dakbedekking afdak ong. 2 bij 4 meter. Voegen schoorsteen herstellen waar nodig.

Zolder: plafon vervangen; leiding ...

Zolder: plafon vervangen; leiding wegwerken; Waslijn ophangen; deuren, luiken en kasten verbeteren; maatwerk gordijntjes. Slaapkamer1: bedlampje maken. Slaapkamer2: Verlichting; maatwerk bedombouw maken. Slaapkamer3: Maatwerk in diepe dubbele kast; Voorgevel en dakgoot: Houtwerk onderhouden. Nieuw afdak boven voordeur. Voordeur sluiting verbeteren. Badkamer: tegelwerk herstellen; houten uitbouw repareren; Glasplaatjes; sluitingen kastjes verbeteren. Trap: leuningen vastzetten; reparatie stucwerk. WC1: Tegelwerk herstellen; ombouw leidingen; ventilator repareren; WC2: Tegelwerk herstellen; ventilator herstellen; nieuwe pot plaatsen. Tuin: tuinschotten plaatsen. Fietsklemmen/rek plaatsen. Huiskamer: klep van kastje repareren.