Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afbouw nieuwbouw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afbouw nieuwbouw woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afbouw nieuwbouw woning

Nieuwbouw vrijstaand huis

Ik zou graag willen weten wat het kost om een dergelijk vrijstaand huis te bouwen op deze kavel. Graag een prijs wat rekening houdt met alles vanaf ontwerp tot afbouw en de eventuele duratie ervan. Wij zijn op dit moment bezig de koopovereenkomst te sluiten en zouden het op prijs stellen als wij hierover een vrijblijvende offerte/gesprek zouden krijgen. Dit bericht stuur ik namens mijn vader en de tekeningen zijn een voorlopige schets nog aangezien ik zelf nog maar pas een tweedejaars bouwkunde student ben. Het gaat om een drielaagse woning van ongeveer 1000 m2.

Afbouw nieuwbouw woning

Graag contact over het afbouwen van ons nog nieuw te bouwen woning. Er moeten muren behangklaar geplaatst worden. De badkamer en keuken moeten geplaatst worden, maar de keuken kan ik eventueel ook zelf doen. Er moet stucwerk uitgevoerd worden. Via de mail zal ik alle andere informatie en afmetingen doorsturen.

Casco nieuwbouwappartement afbouwen

Voor een casco nieuwbouw appartement van 140 m², gelegen op de 4e verdieping, dat eind 2017 zal worden opgeleverd, zijn wij op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor de afbouw. De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van een badkamer, stucwerk, plaatsen van stalen deuren, schilderwerk en interieurtimmerwerk. In overleg kunnen ook het plaatsen van muren, aanleggen van elektra en leidingen en het leggen van de vloer tot de werkzaamheden behoren. De werkzaamheden dienen plaats te vinden in de winter van 2017-2018, maar technische installatietekeningen dienen op korte termijn te worden ingediend. Er is een architect die onze ideeën omzet in enkele tekeningen, maar we staan open voor uw advies en inbreng. We maken graag op korte termijn een afspraak.

Aanbouw aan bestaande woning

Aan een bestaande woning moet een aanbouw gerealiseerd worden van plm. 10 x 4 mtr. In deze aanbouw wordt een leefkeuken en een douche gerealiseerd. Het ontwerp van de aanbouw is gereed; i.c. de aanbouw is door een architect volledig uitgewerkt. De aanbouw wordt o.a. voorzien van een grote schuifpui en een lichtsluis (in het dak als overgang tussen bestaande bouw en nieuwbouw). Kozijnen worden van gemoffeld aluminium en de wandopbouw is van Rockpanel Lines2. Inclusief afbouw: elektra, vloeren, timmerwerk etc. Aanleg douche in overleg met de aannemer, kunnen daar ook een installateur voor zoeken. Verdere details staan op tekening, via mail op te vragen.

Afbouw nieuwbouw hoekwoning Leiden

De houten (HSB) ruwbouw is gereed. Wij zijn op zoek naar een degelijke aannemer die voor een scherpe realistische prijs de afbouw wil uitvoeren. De woning is ongeveer 85 m2. Gedetailleerde tekeningen en technische omschrijving zijn aanwezig. -leveren en aanbrengen buitengevelkozijnen -gevel metselwerk -dakbedekking, gevelbeplating, zinken goten. -binnen aftimmerwerk -installatiewerk -electrawerk

Vervangen oude uitbouw door nieuw aanbouw

De huidige uitbouw van +/- 3x4 meter moet vervangen worden door een uitbouw van 5x6 meter. Er zal een doorbraak gemaakt moeten worden van de bestaande woonkamer naar de nieuwe uitbouw. De oude uitbouw zal geheel verwijderd moeten worden (incl fundering). Er zijn bouw en funderinges tekeningen aanwezig. Er moeten voor de nieuwbouw bv 7 nieuwe palen geheid worden. De aanbouw komt aan de bestaande woning die niet onderheid is. Gemetselde wanden en een plat dak met serredeel. Graag prijs voor afbouw- en casco oplevering. Tekeningen kunnen per mail verzonden worden. Start ongeveer per september 2011.

Nieuwbouw

Nieuw te bouwen huis in Veldhoven. Graag stuur ik u per email alle gegevens (tekeningen en standaard offerte). Vrijstaande woning. Tekeningen van de woning allemaal aanwezig. Casco of afbouw in overleg. Gemetselde woning.

Afbouw nieuwbouw woning

Ik zoek een betrouwbare aannemer die mij kan helpen mijn nieuw te bouwen woning af te bouwen (wordt casco opgeleverd)... Regio Veere.... . Werkzaamheden zijn afbouw vanaf casco dat vermoedelijk door andere aannemer wordt gedaaan (deze aannemer is nog geen opdracht voor gegeven) . Land is al aangekocht door klant.Bouwvergunning vermoedelijk begin 2011 binnen. Afm. woning is ongeveer 10m x 15m . Totaal ongeveer 175 m2 bruto vloer oppervlakte . Begr/ 1e verd/ kleine zolders .Totaal inhoud woning ongeveer 1000 m3. Indeling : verdieping 4 kamer boven beg.grond 1 slk kamer en suite beneden +woonk+keuken. Locatie nieuwbouw is Dishoek gemeente Koude kerken Een scherpe prijs is beslist noodzakelijk ! Alvast bedankt

Tussen bestaande boerderij en bestaande ...

Tussen bestaande boerderij en bestaande in spouw gebouwde schuur die op 5,4m1 van elkaar staan een nieuwbouw uitbouw in houtskelet tussenbouwen, nieuwbouw dak, vloer en wanden geisoleerd volgens woonfunctie. BG plus schuine kap met houten verdiepingsvloer en pannendak. De topgevels van de nieuwbouw zijn de bestaande gebouwen. Plattegronden en geveltekeningen beschikbaar van bestaande en nieuwe situatie. Materialisatie is ook bekend. casco (glas en dakdicht) door u te bouwen compleet met fundering op staal en op ondergrond gestortte geisoleerde beton BG vloer. Ik doe zelf binnen de verdere afbouw.

Uitbreiding van bestaande woning op ...

Uitbreiding van bestaande woning op lokatie van bestaande garage. Werkzaamheden omvatten het slopen van de garage, aanleg nieuwe (verdiepte) fundering, het optrekken van nieuw woongedeelte (berging/bijkeuken/slaapkamers) bestaande uit 2 woonlagen onder pannengedekte kap. Opleveren 'ruwbouw gereed', afbouw door Opdrachtgever. Totaal volume nieuwbouw ca. 150 m3. Bouwvergunning beschikbaar. Ontwerp onder architectuur. Bestek en tekeningen beschikbaar maart 2005. Start bouw in overleg v.a. april 2005.